- 13 Aralık 2023
- 156
- 82
- 18
- 24
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.681
Çok sağ olun Allah razı olsun inşallah bolca sağlıklı yumurta çıkar ve döllenir benim bolca embriyoya ihtiyacım var çünkü gen taraması yapılcak ve dondurulmuş embriyo transferi yapılacak ne kadar çok embriyo o kadar şans demek inşallah rabbim sizin gönlünüze göre verir çok umut bağlamak istemiyorum her sonuca hazırım ve razıyım opudan sonra kaç embriyo oluştuğu 5 gün sonra mı belli oluyor? Hiç bilmiyorum bu süreçleri önce Allah a sonra doktoruma güveniyorum illa olsun diye bir ısrarım yok zaten şu saatten sonra annelik gözümde çok büyüyor açıkcasıO sizin güzel kalbiniz canım benim çok zor süreçler Rabbim yüzümüze baksın bu ay pozitif haberler alalım inşallahAmin canım çok teşekkür ederim güzel duaların dileklerin için cansın
Sen gönlünü ferah tut hepsi büyüyecek ben yeni çıktım bu süreçten çok şükür hepsi büyüdü en son 20 mm 19 18 17 olmuşlardı doktorum dedi son kontrolümde hepsi dedi olgun çıkar hepsi aynı eşitlikte büyümüştü çok şükür onun için kafan rahat olsun sen stres yapma önce Allah’a sonra doktorlarına güven bizi de haberdar et canım süreçlerinden inşallah güzel haberlerle gelirsin Allah’ın izniyle
Malaya katar ımız seni ekler canımız olur kendisi.o ilgileniyorevet listeye girmedim, kime söylüyoz listeye alsınlar diye o kısımlarını bilmiyom forumun anca buralarda dolanıp yorumlaşıyomaynen 5.gün embriyosu, PGT yaptırdık bu sefer, ilkinde 5.güne 2 adet gitmişti 2sini de transfer etti. Şimdi 5.güne 4 tane gitti 2 tanesi sağlıklı geldi birini transfer etti. İnşallah tutunur, sağlıklı gelişir.. Her birimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun.
KAsiklarimda var yani çok aşırı şiddetli değil ama rahatsız edici.sol kasigimda daha fazla sanki. Evin içinde biraz yürüyordum 2 gündür ondan da korktumCanım nerende var ağrı
evet listeye girmedim, kime söylüyoz listeye alsınlar diye o kısımlarını bilmiyom forumun anca buralarda dolanıp yorumlaşıyomaynen 5.gün embriyosu, PGT yaptırdık bu sefer, ilkinde 5.güne 2 adet gitmişti 2sini de transfer etti. Şimdi 5.güne 4 tane gitti 2 tanesi sağlıklı geldi birini transfer etti. İnşallah tutunur, sağlıklı gelişir.. Her birimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun.
Malaya katar ımız seni ekler canımız olur kendisi.o ilgileniyor
o zaman listeyeye girmeye talibimBana müracaat edebilirsiniz efem
Ay hadi inşAllah canım benmİyiyim canım bugün ağrılarım yok kesildi hamdolsun transfer olmayı bekliyorum bebişimle buluşmak için heyecanlıyım
Kuzum çok şükür bende kabızlık yapmadı ilaçlar sadece şişkinlik yaptı ama tuvalete çıkabiliyorum. Kayısıdan nefret ederimAmin canım benim inşallah pozitif düşün pozitif olsun gelecek merak etme şu an birşey hissetmemen normalbende üç aylık hamile gibiydim ama şimdi iniyor hormonlar şişkinlik afedersin kabızlık herşeyi yapıyor kuru kayısı seviyorsan sık sık tüket transfer sonrasında en azından çok şişkinlik hissetmezsin
Bende öyle oldumBenimde ağrım var ya 2 gündür modum düştü ağrı olunca ister istemez. aslinda doktor normal demişti olabilir demişti ama gel de bunu kalbime anlat
Çok sağ olun Allah razı olsun inşallah bolca sağlıklı yumurta çıkar ve döllenir benim bolca embriyoya ihtiyacım var çünkü gen taraması yapılcak ve dondurulmuş embriyo transferi yapılacak ne kadar çok embriyo o kadar şans demek inşallah rabbim sizin gönlünüze göre verir çok umut bağlamak istemiyorum her sonuca hazırım ve razıyım opudan sonra kaç embriyo oluştuğu 5 gün sonra mı belli oluyor? Hiç bilmiyorum bu süreçleri önce Allah a sonra doktoruma güveniyorum illa olsun diye bir ısrarım yok zaten şu saatten sonra annelik gözümde çok büyüyor açıkcası
Kuzum çok şükür bende kabızlık yapmadı ilaçlar sadece şişkinlik yaptı ama tuvalete çıkabiliyorum. Kayısıdan nefret ederim
o zaman listeyeye girmeye talibim
Ben günde 5-6 bardak çay içiyorum ya kahveyle aram yok Allah'tan ama caysiz olmaz yaniBelki sevmiyordur
Zenginler gibi ne o öyle
Türk çayımız dururken aaaa
Siz çok tatli ve çok ilgilisinizmayala katar
yaş 33Tamam canım Yaş kaç , kaçıncı gün embriyosuydu
Kaçıncı deneme ,transfer tarihin ,test günün onları yaz ekliyeyim canım hoşgeldinaramıza dilerim hep beraber pozitifleri görmek nasip olsun inşallah
Ben günde 5-6 bardak çay içiyorum ya kahveyle aram yok Allah'tan ama caysiz olmaz yanianne tarafım Bayburtlu bilmiyorum bileniniz varmı bayburtlulari ama çaydan bişey olsa Bayburtlu hanımların hiç çocuğu olmaz zira demlik önlerinden kalkmaz tüm gün
yaş 33
5.gün PGT teyitli embriyo, tek transfer
2.deneme
transfer tarihi 8 nisan
test tarihi 18 nisan
Hoşbuldum. İnşallah herbirimize nasip olsun
Ya canım dün burada onunla ilgili konu geçti ondan gır gır yaptımYaa cidden mi neden kiilk defa biri önerdi ondan merak ettimm
Çok teşekkür ederim inşallah belki bi mucize olur bilmiyorum kendimi umutlandırmak istemiyorum çünkü dayanılmayacak kadar kötü bir durummuşCanım Allahtan ümit kesilmez kan sonucunu görmeden kendini bırakma Rabbim gönlüne göre versin inşallah eşin üzülme diye öyle diyordur sakin kal dur bakalım inşallah kanda pozitifleri görürsün inşallah Amin
Canım normal bendede olduğu zaman dr sormuştum bebek büyüyor o yüzden demişti rahim genişliyor diye, bir bizim büyümüyor canım tabi ki anneciğin o zamanlarda oturup kasığım ağırıyormu acaba diye düşünme fırsatımı vardır hayat zor anam zorKAsiklarimda var yani çok aşırı şiddetli değil ama rahatsız edici.sol kasigimda daha fazla sanki. Evin içinde biraz yürüyordum 2 gündür ondan da korktumyani normalmiş doktorlar öyle demişti. Ama normal gebelerde böyle mi oluyor acaba benim annemin hiç ağrısı olmamış bu zamanda yani. Bı bizim mi rahim genişliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?