Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok sağ olun Allah razı olsun inşallah bolca sağlıklı yumurta çıkar ve döllenir benim bolca embriyoya ihtiyacım var çünkü gen taraması yapılcak ve dondurulmuş embriyo transferi yapılacak ne kadar çok embriyo o kadar şans demek inşallah rabbim sizin gönlünüze göre verir çok umut bağlamak istemiyorum her sonuca hazırım ve razıyım opudan sonra kaç embriyo oluştuğu 5 gün sonra mı belli oluyor? Hiç bilmiyorum bu süreçleri önce Allah a sonra doktoruma güveniyorum illa olsun diye bir ısrarım yok zaten şu saatten sonra annelik gözümde çok büyüyor açıkcası

Malaya katar ımız seni ekler canımız olur kendisi.o ilgileniyor

Canım nerende var ağrı
KAsiklarimda var yani çok aşırı şiddetli değil ama rahatsız edici.sol kasigimda daha fazla sanki. Evin içinde biraz yürüyordum 2 gündür ondan da korktum yani normalmiş doktorlar öyle demişti. Ama normal gebelerde böyle mi oluyor acaba benim annemin hiç ağrısı olmamış bu zamanda yani. Bı bizim mi rahim genişliyor

Bana müracaat edebilirsiniz efem

Kuzum çok şükür bende kabızlık yapmadı ilaçlar sadece şişkinlik yaptı ama tuvalete çıkabiliyorum. Kayısıdan nefret ederim

Amin Ecmain inşallah olucak Allah’ın izniyle yumurtalar toplandıktan ertesi gün belli olacak kaç tane embriyo oluştu diye laboratuvar doktoru arayacak inşallah bol sağlıklı kaliteli Altın embriyoların olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun Hızır meleklerini göndersin inşallah bol bol dua edelim canım benim Rabbim kabul etsin inşallah

Belki sevmiyordur
Zenginler gibi ne o öyle
Türk çayımız dururken aaaa
Ben günde 5-6 bardak çay içiyorum ya kahveyle aram yok Allah'tan ama caysiz olmaz yani anne tarafım Bayburtlu bilmiyorum bileniniz varmı bayburtlulari ama çaydan bişey olsa Bayburtlu hanımların hiç çocuğu olmaz zira demlik önlerinden kalkmaz tüm gün

yaş 33
5.gün PGT teyitli embriyo, tek transfer
2.deneme
transfer tarihi 8 nisan
test tarihi 18 nisan

Hoşbuldum. İnşallah herbirimize nasip olsun

Tam benim kafadasın iç bacımsu ne olacak şifa olsun inşallah sanki eskiden annelerimiz çok sağlıklı beslenmiş tövbe akışına bırakalım Allah’ın izniyle hiçbirşey olmaz ben kızımda hiç dikkat etmiyordum tabi alkol sigara zaten kullanmıyorum ama demiyordum şunu yiyim bunu yemim çok şükür güzel gelişimi oldu hatta bir hafta önden gidiyordu maşallah bence yemeyle alakası yok salın gitsin

Yaa cidden mi neden ki ilk defa biri önerdi ondan merak ettimm
Ya canım dün burada onunla ilgili konu geçti ondan gır gır yaptım
Ama protein yumurta et tavuk balık birde c vitamini önemli canım, şimdi sürekli çay içemediğimiz için ben portakal suyu içiyorum kahvaltıda, akşam bir bardak çok açık çay içiyorum, onu sen kendin ayarlarsın, birde baharatlara dikkat edersin canım ama genel olarak normal hayattaki gibi

Çok teşekkür ederim inşallah belki bi mucize olur bilmiyorum kendimi umutlandırmak istemiyorum çünkü dayanılmayacak kadar kötü bir durummuş sizinde embriyolarınız çok güzel bi kalitede 5.güne ulaşsın Allah’ım kucağınızı sağlıkla hayırlısıyla doldursun inşallah

Canım normal bendede olduğu zaman dr sormuştum bebek büyüyor o yüzden demişti rahim genişliyor diye, bir bizim büyümüyor canım tabi ki anneciğin o zamanlarda oturup kasığım ağırıyormu acaba diye düşünme fırsatımı vardır hayat zor anam zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…