Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Transfer öncesi Progestan fitil, monodoks antibiyotik ve prednol tablet kullanıyorum.
Bu ilaçların özellikle progestan fitilin ateş ve halsizlik yapma durumu var mı arkadaşlar?

Gribal vs. bir enfeksiyon mu yoksa ilaçların etkisi mi anlayamadık 4 gün sonra transfer var endişe yarattı bu durum biraz.

Eee peki kan verdiniz mi ? Belkide idrara geç geciyordur kan verseniz
12.güne kan tahlilini verdiler, eşim şu an kan vermemi istemiyor o gün verirsin diyor, ama beni anlamıyor ne kadar üzüntü stres içinde olduğumu o kadar kan tahlili yaptırmak istiyorum ki şu an mahvoldum gerçekten ağlamaktan kendime gelemiyorum sabahtan beri

Ya yumurtalar en az kaç mm olmalı ki? Opudan evvel çatlatma iğnesi mi vuruluyor???

Canim saydığın bu ilaçların içinden sadece progestan fitil kullanıyorum ateş basması yüzünden ilk başlarda çok afedersin gece şortla yatıyordum transferden sonra yani simdi terli uyaniyorum düşün ama diğerlerini bilmiyorum

Çok iyi anlıyorum sizi ama maalesef yeri geliyor eşimiz bile anlamiyor kendinizi bu kadar yipratmayin nolur sonra ayağa kalkmak zor oluyor eee gidicek daha yolunuz var şimdiden böyle yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…