Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Paralı bebekler

Gerçekten öyle hatta belirtim yok diye eşimin yanında üzüldüm sürekli, Allah istemiyor demek diye, bel ağrım var ama öyle waooww değil hafif geçip gidiyor normal dikkat çekici değil
Bende her akşam geldiğinde bugünde belirtim yok diyordum eşime biraz önce okudum yazdıklarınızı da bak işte diyor

Benimki de 24 Kasım gosteriyor en sevdiğim ve en anlastigim burç akrep ama benimki o tarihe kalmaz büyük ihtimal terazi olacak babasi gibi
Aşkım teraziler çok dengesiz oluyormuş doğru mu bu şu öyle karar veriyor birazdan böyle diyorlar, acaba bu kadın teraziler için geçerlimi

Aşkım teraziler çok dengesiz oluyormuş doğru mu bu şu öyle karar veriyor birazdan böyle diyorlar, acaba bu kadın teraziler için geçerlimi
Valla kadın terazi hiç tanimadim ama dayım ve kocam terazi dengesiz değiller sakinler aslında kendilerini tutarlar tutarlar hiç patlamayacaklari şeyde patlarlar ne alaka dersin ama çok sık olmaz uzun da sürmez tek dengesizlikleri bu

Kızlar gut mornink
Ben test yaptım şimdi, 3-4 dk içinde derinlerde bid şeyler çıktı
Görebiliyormusunhz aşkımsular
Eveeetttt yaaaa var var valla seni düşündüm az önce girip bakayım dedim, şu dondurulmuşa pgt yapan arkadaşın noldu tuttu mu acaba diye çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler

Yaa seni çok iyi anlıyorum kuzum ama hani kesin sonuç kanda çıkıyor ya hani yeni yeni cikiyordur ne biyim ben öyle olmasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…