Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aşkım gördün dimi kendimi ezelin kor annesi meliha sandım bir an ay teşekkür ederim aşkım inşallah predictor yanıltmaz

5.gün beybi

5 aşkım buda yarım saat sonra kuruma herhalde
Ama olmaz ki ben sonuna kadar gitmeyi hic olmadi 8. Gün yapmayı düşünüyordum ama sizin bu yaptığınız ne dü da. Kanıma giriyorsunuz resmen

Aynı günüz canım benim. İnşallah duamdasin. İnşallah olsun. Ben de umarım ikisi de olur tek iki tane olur dedi. 3. Yetişmez dedi

Kız çok cahilim burda uzmanlasacagim. O ne ki? Sade sanırım sonraki gün arayıp döllenip döllenmedigini diyecekler. Başka bişey yapılıyor mu bilgim yok .
Transfer yapılırken özel bi sıvıyla yapılıyor embriyo daha iyi tutunsun diye. Ona embriyo glue deniyor. Ben yaptıracağım kuzum

Kızlar gut mornink
Ben test yaptım şimdi, 3-4 dk içinde derinlerde bid şeyler çıktı
Görebiliyormusunhz aşkımsular
Gözün aydın canım benim bu bariz bir çizgi. Allah hayırlı artışlar göstersin inşallahh. Bence kan gününe kadar ger gün tekrarla testii :))
Oh maşallah bu çok güzel bir haber canım benim bende bende 3-4 tane oluşsa bari diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…