Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canımsin. Sen benden çok çok güçlüsün, bak sigarayı bile bırakmişsin. Pazartesi Opu olacak. İnşallah 2si de yumurta olur, döllenir. Senin Opu belli mi canım. Biz bence güzel anneler oluruz diye hissediyorum.💕 Birde iğne ilaçlardan mi asiri duygusal oluyoruz bilmiyorum. Ama böyle şu halimiz de bile naz yapamayacak kadar güçlü durmamizdan başka yol bırakmayan odun eşler, elbet hop oturup hop kalkacaginiz sürecin yoluna mayın dösüyorsunuz diyeceğim.. 😂😂İntikam soğuk yenen bir yemek. Tatlı intikam elbette. Şu hırsla ileri de toz alerji mide bulantısı yapiyor ben de diye, cam sildirecegim ona.. Haklıyım cidden🤭

Amin canım amin dilerim bu sefer olur Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah kalbini ferah tut Allah’ın dediği olur doktor iki der Allah sana dört gönderir hiç belli olmaz yeter ki hepsi sağlıcakla döllensin Allah’ın izniyle 🤲🥲❤️👼

Amin amin benim canım güzel kalplim inan ki çok mutlu çıktım ben 6 adet bekleniyordum doktor söyleyince çok şaşırdım ama hedef 8 adetmiş buna da şükür çok şükür Rabbim bu sefer yüzüme güldü dilerim yarın güzel haberler de alırsak benden mutlusu olmaz inşallah ultrason da hep beş görünüyordu hatta 4 tek kesin ama doktor diyo z çok umutlandırmamak için söylemedik ben biliyordum çünkü çok sayıyorlardı hatta dedim onlar küçük yetişmez çarşamba günü randevumda doktorum dedi hepsi çok güzel aynı eşitlikte büyümüş büyük ihtimalle hepsi olgun yumurta çıkar dedi öylede oldu hamdolsun 🤲🥲🥰
Yaaa çok şükür ilk başta hoşuma gitmemişti doktorun bak şimdi bi kanim kaynamadi değil 🤭 🤭 sen gerçekten çok dikkatlisin ben hiç anlamam saymalarindan falan 🤣🤣 neyse çok güzel geçti sende artık dinlen güzel anne yoruldun hakettin kiz mümkünse birazda nazlan artik yani 🤭🤭🤭

Öyle Maral’ım Amin. Hamdolsun buna da şükür bundan sonrası daha sakin geçer sağ sağlim teslim ettim ya yeterli gerisi Rabbimin takdiri ama döllenmemeye karşı işlem uygulanacakmış dilerim başarılı olunur Amin en az 5 adet döllense yine süper olurdu bakalım Rabbim o Altın embriyomuzu bu sefer göndersin sonrada annesine sıkı sıkı tutunsun canım bugünlere hamdolsun içim kıpır kıpır 🥰🤲💕🫠
Aaa biliyorum sanki o yöntemi döllenme için ayri bir işlem yapiyorlar tabi o mu bilmiyorum. Herşeyi böyle en ince tedayina kadar bakip yapsinlar çok güzel bence 🥰🥰 amin kuzum amin herşeyin en guzeli seni bulsun rabbim yüzüne gülsün biz yerini ayirttik merak etme 😉 beklıyoruz 🥰🥰🥰

Yaaa çok şükür ilk başta hoşuma gitmemişti doktorun bak şimdi bi kanim kaynamadi değil 🤭 🤭 sen gerçekten çok dikkatlisin ben hiç anlamam saymalarindan falan 🤣🤣 neyse çok güzel geçti sende artık dinlen güzel anne yoruldun hakettin kiz mümkünse birazda nazlan artik yani 🤭🤭🤭

Evet arada tansiyonumuzu yükseltselerde hakkını verdiler 🤣 kız görsen sende seversin çok cana yakın samimiler gerçekten onlar da çaba sarf etti bu sefer baya titizlikle ilerledi demek ki gecikmesinde bir hayr varmış çok şükür aynen eşim geldi arabadayım birşey yiyip eve geçeceğim rahatça yazarım size 🥰🫠

Aaa biliyorum sanki o yöntemi döllenme için ayri bir işlem yapiyorlar tabi o mu bilmiyorum. Herşeyi böyle en ince tedayina kadar bakip yapsinlar çok güzel bence 🥰🥰 amin kuzum amin herşeyin en guzeli seni bulsun rabbim yüzüne gülsün biz yerini ayirttik merak etme 😉 beklıyoruz 🥰🥰🥰

Amin canım benim amin inşallah 🤲🥲
Evet piezzo mu ne deniyor sabah eşime demişler önlem alacağız diye ben normalde önceki muayenelerinde dikkat etmezdim burada baktım herkes diyor rahim kalınlığı şu bu vıyy dedim ben nasıl safmışım bu sefer can kulağıyla dinledim tek tek 🤣😁😍 yani burada gözüm açıldı 🤭

Hedefleri 8 adetmiş ama 6 adet toplamışlar sağ yumurtalık çok zorladı bastıra bastıra işlem yaptılar doktor dedi hem saklanmış hem rahime çok yapışık göremiyoruz folükülleri ancak 2 adet alabilmişler maalesef 🥲buna da şükür benim ilk defa 6 adet ve bu kadar yumurta oluştu doktor dedi bu sefer daha güzel ilerledi ve daha umutluyuz hepsi döllenirse 5. Güne götürecekler amin bir mucize olsun yarabbim 🤲❤️🥹👼 çok şükür Elhamdüllilah hamdu Senalar olsun 🤲🤲
Geçmiş olsun canım benim yarın hayırlı haberler alalım inşallah 🥰🙏

Evet arada tansiyonumuzu yükseltselerde hakkını verdiler 🤣 kız görsen sende seversin çok cana yakın samimiler gerçekten onlar da çaba sarf etti bu sefer baya titizlikle ilerledi demek ki gecikmesinde bir hayr varmış çok şükür aynen eşim geldi arabadayım birşey yiyip eve geçeceğim rahatça yazarım size 🥰🫠
Aynen baya bi tansiyon yukselttiler açıkçası dedim yani bu kadina yanlış biseyler mi veriyor bunlar 😒😒 çok şükür yüzümüzü kizartilar 🤣🤣 oy kuzum hep aklimizdaydin geç olsun güç olmasin diye çok şükür geç olsa da güç olmadi 🥰🥰🥰 ben senden haber aldim ya içim rahat şimdi sen git dinlen bol bol musait olunca yazarsin nasil olsa 🥰🥰🥰💐💐💐😘😘😘

Amin canım benim amin inşallah 🤲🥲
Evet piezzo mu ne deniyor sabah eşime demişler önlem alacağız diye ben normalde önceki muayenelerinde dikkat etmezdim burada baktım herkes diyor rahim kalınlığı şu bu vıyy dedim ben nasıl safmışım bu sefer can kulağıyla dinledim tek tek 🤣😁😍 yani burada gözüm açıldı 🤭
Evet evet o yöntem işte piezzo elektrik deniyor çok süper olmuş 👏👏👏

Canımsin. Sen benden çok çok güçlüsün, bak sigarayı bile bırakmişsin. Pazartesi Opu olacak. İnşallah 2si de yumurta olur, döllenir. Senin Opu belli mi canım. Biz bence güzel anneler oluruz diye hissediyorum.💕 Birde iğne ilaçlardan mi asiri duygusal oluyoruz bilmiyorum. Ama böyle şu halimiz de bile naz yapamayacak kadar güçlü durmamizdan başka yol bırakmayan odun eşler, elbet hop oturup hop kalkacaginiz sürecin yoluna mayın dösüyorsunuz diyeceğim.. 😂😂İntikam soğuk yenen bir yemek. Tatlı intikam elbette. Şu hırsla ileri de toz alerji mide bulantısı yapiyor ben de diye, cam sildirecegim ona.. Haklıyım cidden🤭
Ben hamileyim canım darısı başına ins.🙏 Bende yıllardır sigara içiyorum bu bir marifet değil tabiki ama transferle beraber bırakıyorum nasıl yapıyorum bilmiyorum ama sanırım Allah yardım ediyor🫢 şuan kendini kasma ama transferden sonra içmemek için çok gayret göster Rabbim tiksindirsin ins.🙏 Ya erkekler anlayamıyor bence diyorum ya benmkine baksan çok hassas dersin ama adam sigara icmemeyi akıl edemiyor dusunemiyor yani😅 yaptır bebeğim elinden geleni ardına koyma sür saltanatini bidaha gelmez kaçırma bu fırsatı😅 Rabbimde kucağını tez zamanda doldursun ins.🙏

Amin amin benim canım güzel kalplim inan ki çok mutlu çıktım ben 6 adet bekleniyordum doktor söyleyince çok şaşırdım ama hedef 8 adetmiş buna da şükür çok şükür Rabbim bu sefer yüzüme güldü dilerim yarın güzel haberler de alırsak benden mutlusu olmaz inşallah ultrason da hep beş görünüyordu hatta 4 tek kesin ama doktor diyo z çok umutlandırmamak için söylemedik ben biliyordum çünkü çok sayıyorlardı hatta dedim onlar küçük yetişmez çarşamba günü randevumda doktorum dedi hepsi çok güzel aynı eşitlikte büyümüş büyük ihtimalle hepsi olgun yumurta çıkar dedi öylede oldu hamdolsun 🤲🥲🥰
Evet canım Doktorlar net sayı vermiyor bnada 12 13 tane var demişti opudan çıkınca 22 tane topladık demişti

Şimdi nasilsin peki ? Durumun nedir ? Merak ettim de normal bir durum mu sence bu ? 🤔🤔
Çok şükür pozitif haberi aldım canım. Henüz çok yeni ama inşallah Rabbim tamamına erdirir. İlk ilaçlara başladığında sırtımdan ve saçlarımdan terler akarak uyanıyordum. Hemde kokuyordum kendime resmen o kadar terliyordum. Normalde hiç terlemem bu arada. 3-5 gündür azaldı çok şükür yine terliyorum ama o zamanlar gibi değil

Canim transfer hariç 2. Günüm henüz 😊 yemek, wc hariç yatiyorum. Hava soğuk olduğu için evde kan dolaşımı olsun diye yürüyüş yapiyorum yoksa dışarıda yürüyüş yapicam 😊 birde gece çok terlemem oldu birde kasık ağrılarım var cok hafif bakalim artik hakkimizda hayirlisi 🤲🤲 sen nasılsın? bize tiyo ver bacim 🥰🥰🥰
Bacım valla bende hala yatıyorum değişen biley yok.sonunda dr buldum haftaya gdcm ona o şekil.sakın belirti arama eğilme ona dikkat et çiğ kabak çekirdeği ye btnm

Çok teşekkür 😍 ederim canım benim mesajlarınızı niyet ettim okumaya başladım bende hastanenin bahçesinde oturuyorum eşimi bekliyorum herşey çok güzel geçti Elhamdüllilah darısı başına inşallah canım 🤲🥹🫶
Oh hamdolsun rahatladım çok şükür bitanem çok şükür inş sonraki herşeyde çok güzel geçecek Allahın izniyle

Back
X