Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Samimi içten davranayim. Bu sürecte en çok desteği sizlerden aldım. Eşimin evvelinde iki çocuğu var ve bu süreçte duygu olarak ne kadar yanımda olduğu tartışılır. Kendi sürecim. İyi ki varsınız. Öyle içim üşüdü. Yalnız ölmeyi istemem. Sanki güzel bir anne olurum diye içimde his var. İşteyim dokunsalar ağlayacak gibiyim. Allah büyük. Süreci o kadar yalnız yaşıyordum ki sizlerin msji olmasa ondan her birinize ayrıca duaciyim. Sigarayı azalttiydim ama bir işe yarar mı sanki bırakmam. Öyle az boşluk hissi var. İnşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..🤲🏻🥹❤️
Ağlattın beni zaten hassasım🥹 kimsenin bizim yanımızda olmasına gerek yok biz zaten kendimiz yaşıyoruz tüm acıları ve o kadar güçlüyüz ki. Benim eşimde sorsan çok yanımda ama bir sigarayi balkonda içme hassasiyetini bile göstermiyor,ben bırakmışım canı ister demiyor midesi bulanır demiyor 🤷‍♀️ ve sorun bizde eş kaynaklı da aynı zamanda. Yani demem o ki boşver sen güçlüsün kimseye ihtiyacın da yok savaşmayı bırakma ve inan doktorlar hicbirseyi kesin olarak bilemez. Rabbim yolunu açsın ve kolaylastirsin o ol der ve olur🙏 Birimizden 1 embriyo oluşur o evlat olur birimizden 18 embriyo oluşur ama hiçbiri evlat olmaz 🤲 pazartesi demi opu senin umarım ummadiklari kadar sağlıklı embriyon olusur. Ve sen tez vakitte anne olursun🤲🩵🌸

Amin kuzum inşallah hepsi döllenir hepsi çok çok iyidir. Kaç yumurta toplandı canım? ❤️❤️

Hedefleri 8 adetmiş ama 6 adet toplamışlar sağ yumurtalık çok zorladı bastıra bastıra işlem yaptılar doktor dedi hem saklanmış hem rahime çok yapışık göremiyoruz folükülleri ancak 2 adet alabilmişler maalesef 🥲buna da şükür benim ilk defa 6 adet ve bu kadar yumurta oluştu doktor dedi bu sefer daha güzel ilerledi ve daha umutluyuz hepsi döllenirse 5. Güne götürecekler amin bir mucize olsun yarabbim 🤲❤️🥹👼 çok şükür Elhamdüllilah hamdu Senalar olsun 🤲🤲

Hedefleri 8 adetmiş ama 6 adet toplamışlar sağ yumurtalık çok zorladı bastıra bastıra işlem yaptılar doktor dedi hem saklanmış hem rahime çok yapışık göremiyoruz folükülleri ancak 2 adet alabilmişler maalesef 🥲buna da şükür benim ilk defa 6 adet ve bu kadar yumurta oluştu doktor dedi bu sefer daha güzel ilerledi ve daha umutluyuz hepsi döllenirse 5. Güne götürecekler amin bir mucize olsun yarabbim 🤲❤️🥹👼 çok şükür Elhamdüllilah hamdu Senalar olsun 🤲🤲
Ay canım maşallah maşallah maşallah. İnşallah çok güzel embriyoların oluşur

Bencede hepimiz tek tek çok güçlüyüz 💪💪 Allahın izniyle kesinlikle çekeceğiz o halayi 💃🏻💃🏻💃🏻 p.tesi güzel haberlerini bekliyoruz burdayiz 😉😉 aslında yakin olsak buluşsak ne güzel olurdu kim bilirc🥰🥰🤗🤗
Benimde aklım mayala katar mayala katar mayalam da sabahtan beri gir çık yapıp haber bekliyorum ondan. İnşallah güzel haberlerle gelicek buraya 🥰🥰🥰

Çok teşekkür ederim güzelim benim çıktım çok şükür herşey yolunda ilk defa 6 adet olgun yumurtam oldu çok şükür Elhamdüllilah Rabbime şükürler olsun 🤲🥹🥰

Rabbim güzel kalbimin karşılığını verecek kuzum inanıyorum 🥰 ohhhh maşallah maşallah hepside 5. Güne gidip altin embriyolar olsunlar 🧿🧿🧿 sonrada sana sımsıkı baglansinlar artik 🥰🥰🤲🤲🤲 yeter da çok bekledik onlari yani sevinçten uçalım hakettik 🥰🥰🥰🥰

Kızlar iki büyük folikül vardı 22, 17 mm bugün ignemin son günü. İnşallah iki yumurta çıkıp ikiside döllenir. Dua edin. Pazartesi yumurta toplanacak saat 2 de🥹🤲🏻

Çok şükür hamdolsun çok güzel büyümüş hiç belli olmaz belki daha fazla çıkar Allah’ın izniyle yeterki o altın embriyomuzu bulalım inşallah 🤲🥰👼🥲

Anne Adayı 👩Yaş
❓
Kaçıncı
Deneme
❓
Embriyo
👼
Transfer
Günü
:emir_bebek:
Sonuç
Tarihi
💉
Sonuç
:KK68:
mayala katar mayala katar 364.deneme Opu
Olacak
😷 💉
@Umudayolculuk35304.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer Regl bekleniyor ⏳
@CinnamonQueen 291.denemeTransfer
Hazırlığında
⏳
@sepide 272.deneme 5.gün
6aa
tek transfer
7 Nisan 16 Nisan
@ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer27
Mart
8 Nisan 😢
💔
@ozlmckmk 333.deneme5.gün6 Mart16 Mart 😢
💔
@akbs 281.deneme 3.gün çift transfer 14 Mart26 Mart İkiz

:anneadayı:
:nazar:
@ikosan 291.deneme5.günTransfer
Hazırlığında
⏳
@Nazli kizz 332.deneme 5.gün çift transfer 3 Nisan 14 Nisan
@AlyaOA 311.deneme 5.gün 14 Mart 26
Mart
:anneadayı: :nazar:
@mavidiyebiri 261.deneme 5.gün 20 Nisan
M Maralim2019 402. deneme 5.gün 4aa tek transfer9 Nisan 19 Nisan
@masal50 251.deneme 3.gün tek transfer 8 Mart19 Mart😢
💔
bobette bobette 331.deneme 5.gün tek transfer 1 Mart 10 Mart:anneadayı: :nazar:
@miniko17 312.deneme3.gün ve 6.gün 27 Şubat ve 1 Mart 10 Mart 😢
💔
@Middleton 321.deneme 5.gün 17 Mart 29
Mart
😢
💔
@Yesilagacbambu 291.deneme 5.gün çift transfer 27 Şubat10 Mart :anneadayı: :nazar:
@canmay 341.deneme 5. Gün çift transfer 9 Nisan 21 Nisan
@hayal93 321.deneme5.gün tek transfer 10 Mart 22 Mart :anneadayı: :nazar:
@Kahhve 333.deneme Ertelendi 🍀
@fsnckr 402. deneme 4. Gün çift transfer 4 Mart 15 Mart İkiz

@isimsiz anne 302.deneme 5.gün çift transfer 3 Mart 13 Mart:anneadayı: :nazar:
@Lotus3801 421.deneme5.gün çift transfer Transfer
Hazırlığında
⏳
@justbetvet 261.deneme5.gün 3 Mart12 Mart 😢
💔
@oyaninannesi 423.deneme 5.gün 10 Mart 21 Mart 😢
💔
@merve fidan 283.deneme 5.gün çift transfer 4 Mart 17 Mart İkiz

@edabya 302.deneme 4aa 5.gün 3 Mart13 Mart:anneadayı: :nazar:
@sade30 302.deneme 5bb
5.gün
1 Mart 10 Mart😢
💔
@silakuzu 344.deneme5.gün 6 Mart 18 Mart 😢
💔
@gulayy21 321.deneme 5. Gün 17 Mart 26
Mart
😢
💔
@minnikam00 282.deneme4aa tek transfer 27 Şubat 10 Mart :anneadayı: :nazar:
@gokyuzusever 261.deneme Ertelendi 🍀
@almyameryem301.deneme 4bc8 Mart 18 Mart 😢
💔
@zulalkrhn 311.deneme 4.gün 1 Mart 11 Mart 😢
💔
@GulizAli 432.deneme 5.gün çift ve tek 27 Ocak İkiz

@hayelim_92 331. deneme 5.gün29 Mart8 Nisan😢
💔
@Esra2015 323.gün çift transfer 11 Mart 24 Mart 😢
💔
P Pinky34 394. deneme 5.gün 5 Mart 14 Mart:anneadayı: :nazar:
@Fatmagl001 321.deneme 5.gün 11 Mart 21 Mart 😢
💔
@hturkmen 301.deneme 5.günRegl bekleniyor ⏳
@LunaLovegoodd 301. Deneme 5.gün Regl bekleniyor ⏳
@zeynega 282.deneme 5.gün çift transfer 3 Mart 15 Mart :anneadayı: :nazar:
@esraden 272.deneme 5. gün çift transfer 12 Mart24 Mart😢
💔
@er38372.deneme 5.gün çift transfer 10 Mart 22
Mart
@marmelad01 241.deneme 5.gün çift transfer Regl bekleniyor ⏳
@sevgisuer 352.deneme 5.gün 11
Mart
21
Mart
❓
@rmysa34 302.deneme 3. gün 12
Mart
23
Mart
❓
@Defnee11 283.deneme5. gün tek Regl bekleniyor ⏳
@Sapsik88 341.deneme5.gün tek 15
Mart
27
Mart
Vignette Vignette 271.denemeOpu
Olucak
😷💉
@Derin02211 291.deneme 5.gün 3aa
tek transfer
24
Mart
3 Nisan 😢
💔
@Asihbe 433.deneme5.gün çift transfer12
Mart
23
Mart
@bebelercee 321.deneme5.gün 19
Mart
29
Mart
😢
💔
@Daydi301.deneme 2. Regl bekleniyor ⏳
@ertyn 282.deneme5.gün28
Mart
9 Nisan :anneadayı:
:nazar:
@melek_50 301.deneme 5.gün tek 4 Nisan 16 Nisan
@rindol 281.deneme5.gün tek3 Nisan15 Nisan
@Annelikyolu 301.deneme 5.gün tek 19 Mart31 Mart 😢
💔
@depresifbirpolyanna 291.deneme Regl bekleniyor ⏳
@haticeylii 293.deneme3.gün çift transfer 29
Mart
10 Nisan
@Mira79 464.deneme5.gün çift transfer 3 Nisan12 Nisan
@Resunrise 411.deneme5.gün15 Nisan
@alllahvargamyok 241.deneme5.gün11 Mart 21 Mart😢
💔
@enguzelumut 321.deneme5.gün 11 Nisan
M M0naR0za 421.deneme Opu
Olacak
😷 💉
@beray1 321.deneme 5. gün 7 Nisan Ertelendi 🍀
morceylan morceylan 251.deneme5. gün 8 Nisan18 Nisan
@elifcimcim 301.deneme5. gün 21 Nisan
@Paradisee 301.deneme 3.gün çift transfer8 Nisan21 Nisan
@Glsmnnnn 403.deneme 6.gün3 Nisan 13 Nisan
@kncek 30 1. deneme Regl
Bekleniyor
⏳
@zeynepbeyrut 371.deneme 5.gün tek21 Nisan
@umutemek 314.transfer5.gün12 Nisan 22 Nisan
bende bir dahaki aya listedeyim insallah kıbrısta yapmayı düşünüyorum

Rabbim güzel kalbimin karşılığını verecek kuzum inanıyorum 🥰 ohhhh maşallah maşallah hepside 5. Güne gidip altin embriyolar olsunlar 🧿🧿🧿 sonrada sana sımsıkı baglansinlar artik 🥰🥰🤲🤲🤲 yeter da çok bekledik onlari yani sevinçten uçalım hakettik 🥰🥰🥰🥰

Amin amin benim canım güzel kalplim inan ki çok mutlu çıktım ben 6 adet bekleniyordum doktor söyleyince çok şaşırdım ama hedef 8 adetmiş buna da şükür çok şükür Rabbim bu sefer yüzüme güldü dilerim yarın güzel haberler de alırsak benden mutlusu olmaz inşallah ultrason da hep beş görünüyordu hatta 4 tek kesin ama doktor diyo z çok umutlandırmamak için söylemedik ben biliyordum çünkü çok sayıyorlardı hatta dedim onlar küçük yetişmez çarşamba günü randevumda doktorum dedi hepsi çok güzel aynı eşitlikte büyümüş büyük ihtimalle hepsi olgun yumurta çıkar dedi öylede oldu hamdolsun 🤲🥲🥰

Hadi gözümuz aydın çok şükür 🙏🩵 çok sevindim canım çok sağlıklı ilerlesinler ins.🤲🌸

Çok teşekkür 😍 ederim güzel kalpli arkadaşım ben 4 beklerken yumurtalarım süpriz yaptı 2 adet milli piyangodan çıktı dedim pinky hanım dedi 5 adet embriyon oluşsun bilmedim ki biri de süpriz çıktı çok şükür Rabbime ne kadar şükretsem azdır 🤲🥲👼 Allah razı olsun hepinizden yarında hepsi döllenirse benden mutlusu olmaz inşallah 🤲🥲

Ağlattın beni zaten hassasım🥹 kimsenin bizim yanımızda olmasına gerek yok biz zaten kendimiz yaşıyoruz tüm acıları ve o kadar güçlüyüz ki. Benim eşimde sorsan çok yanımda ama bir sigarayi balkonda içme hassasiyetini bile göstermiyor,ben bırakmışım canı ister demiyor midesi bulanır demiyor 🤷‍♀️ ve sorun bizde eş kaynaklı da aynı zamanda. Yani demem o ki boşver sen güçlüsün kimseye ihtiyacın da yok savaşmayı bırakma ve inan doktorlar hicbirseyi kesin olarak bilemez. Rabbim yolunu açsın ve kolaylastirsin o ol der ve olur🙏 Birimizden 1 embriyo oluşur o evlat olur birimizden 18 embriyo oluşur ama hiçbiri evlat olmaz 🤲 pazartesi demi opu senin umarım ummadiklari kadar sağlıklı embriyon olusur. Ve sen tez vakitte anne olursun🤲🩵🌸
Canımsin. Sen benden çok çok güçlüsün, bak sigarayı bile bırakmişsin. Pazartesi Opu olacak. İnşallah 2si de yumurta olur, döllenir. Senin Opu belli mi canım. Biz bence güzel anneler oluruz diye hissediyorum.💕 Birde iğne ilaçlardan mi asiri duygusal oluyoruz bilmiyorum. Ama böyle şu halimiz de bile naz yapamayacak kadar güçlü durmamizdan başka yol bırakmayan odun eşler, elbet hop oturup hop kalkacaginiz sürecin yoluna mayın dösüyorsunuz diyeceğim.. 😂😂İntikam soğuk yenen bir yemek. Tatlı intikam elbette. Şu hırsla ileri de toz alerji mide bulantısı yapiyor ben de diye, cam sildirecegim ona.. Haklıyım cidden🤭

Çok şükür kuzum çok şükür 🧿🧿 bunu da atlattın az bişeycik beklemek kaldi sadece 🥰🥰🥰🤲🤲

Öyle Maral’ım Amin. Hamdolsun buna da şükür bundan sonrası daha sakin geçer sağ sağlim teslim ettim ya yeterli gerisi Rabbimin takdiri ama döllenmemeye karşı işlem uygulanacakmış dilerim başarılı olunur Amin en az 5 adet döllense yine süper olurdu bakalım Rabbim o Altın embriyomuzu bu sefer göndersin sonrada annesine sıkı sıkı tutunsun canım bugünlere hamdolsun içim kıpır kıpır 🥰🤲💕🫠

Back
X