Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Samimi içten davranayim. Bu sürecte en çok desteği sizlerden aldım. Eşimin evvelinde iki çocuğu var ve bu süreçte duygu olarak ne kadar yanımda olduğu tartışılır. Kendi sürecim. İyi ki varsınız. Öyle içim üşüdü. Yalnız ölmeyi istemem. Sanki güzel bir anne olurum diye içimde his var. İşteyim dokunsalar ağlayacak gibiyim. Allah büyük. Süreci o kadar yalnız yaşıyordum ki sizlerin msji olmasa ondan her birinize ayrıca duaciyim. Sigarayı azalttiydim ama bir işe yarar mı sanki bırakmam. Öyle az boşluk hissi var. İnşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..🤲🏻🥹❤️
Allah yardımcınız olsun hiç bırakmayın umudunuzu vazgeçmeyin. Olursunuz inşallah 🥲❣️ hem tabiki güzel anne olursunuz bu kadar uğraşıyoruz sıpaları daha gelmeden de❣️ ve sigarayı muhakkak bırakın bence işe yatar tabi en azından kaliteyi yukseltir

Canım bizim bu yaşadığımızı yaşamayan bilemez seni çok iyi anlıyorum. O kadar vücudumuza hormon alıyoruz, duygu durumumuz değişiyor yeri geliyor aniden patlayip aniden sönüyoruz bunu biz biliyoruz ama karşımızdaki kimse bilmiyor. Karşımızdaki insan anlayışlı olmasi gerekli ki bizi anlasın yoksa işimiz çok zor. Bizim yapmamiz gereken ne kadar kötü de olsak sadece tedavimize odaklanmak. İyi sonuçlar alacağımızı düşünmek. Sende lütfen her ne olursa olsun modunu hiç düşürme 😔😔 sonucumuz iyi olacak arkadaşım merak etme 🥰🥰 omuzunda bir el olduğunu da unutma olur mu ? 🥰😍 birimiz düşersek hepimiz düşeriz bunu izin vermek yok 😍😍🥰🥰 zaten bak daha yolun başındayız 🤗🤗🤗
Canımsın. Dedin ya omuzun da bir el var diye, bence biz topigin güçlü kadınları olarak cümleten bir halay çekeceğiz gibi 🧿😍🥰. Pazartesi olsun hayrolsun . Sizleri görmeden sevdim, kimbilir bulusmalarimiz olur iler ki vakitlerde. 🙏🏻❤️❤️
mayala katar mayala katar da aklım. İnşallah çok güzel geçti herşey 🤲🏻❤️

Canım sence altın yumurta olma ve döllenme ihtimali nedir?
Canım benim rabbim ol dedikten sonra isterse altın olmasın kalitesizde olsa olacaktır ona inanıp güvenmek lazım yeterki bu dünyada yaşayacak ömürleri olsun bebişlerimizin dünyaya gelmelerine hiçbirşey engel olamaz o yüzden bunları düşünme ben inanıyorum bebişine kavuşacaksın sende inan💖

Allah yardımcınız olsun hiç bırakmayın umudunuzu vazgeçmeyin. Olursunuz inşallah 🥲❣️ hem tabiki güzel anne olursunuz bu kadar uğraşıyoruz sıpaları daha gelmeden de❣️ ve sigarayı muhakkak bırakın bence işe yatar tabi en azından kaliteyi yukseltir
İçimde iki kız olacak hissi vardı . Çok çabuk da hayal kurarmişim🥹
İnşallah kendimi motive edeceğim canım P Paradisee 💕

Canım benim rabbim ol dedikten sonra isterse altın olmasın kalitesizde olsa olacaktır ona inanıp güvenmek lazım yeterki bu dünyada yaşayacak ömürleri olsun bebişlerimizin dünyaya gelmelerine hiçbirşey engel olamaz o yüzden bunları düşünme ben inanıyorum bebişine kavuşacaksın sende inan💖
İnşallah iki tanecik olur. Birbirlerinin yareni olsunlar. Rabb'im herşeyin en güzelini verendir. İnşallah birbirimizin duacisi olalım. İyi ki varsınız canım. Çok teşekkür ederim ❤️

İnşallah canım benim 🥰... Bugün Mayalam aklımda ve duamda. 🧿🥰

Çok teşekkür 😍 ederim canım benim mesajlarınızı niyet ettim okumaya başladım bende hastanenin bahçesinde oturuyorum eşimi bekliyorum herşey çok güzel geçti Elhamdüllilah darısı başına inşallah canım 🤲🥹🫶

Eklentiler

• IMG_7545.webp
    IMG_7545.webp
    227,2 KB · Görüntüleme: 29
Canım inşallah her şey güzel kalbin gibi olsun, güzel altın yumurtalar önce, sonra embriyoların olsun inşallah 🙏 Bu sefer Allah senin hepimizin yüzünü güldürsün 😍🫶

Amin sepidem Elhamdüllilah çok şükür hamdu Senalar olsun herşey kazasız belasız geçti 🤲🥹👼

Canımsın. Dedin ya omuzun da bir el var diye, bence biz topigin güçlü kadınları olarak cümleten bir halay çekeceğiz gibi 🧿😍🥰. Pazartesi olsun hayrolsun . Sizleri görmeden sevdim, kimbilir bulusmalarimiz olur iler ki vakitlerde. 🙏🏻❤️❤️
mayala katar mayala katar da aklım. İnşallah çok güzel geçti herşey 🤲🏻❤️
Bencede hepimiz tek tek çok güçlüyüz 💪💪 Allahın izniyle kesinlikle çekeceğiz o halayi 💃🏻💃🏻💃🏻 p.tesi güzel haberlerini bekliyoruz burdayiz 😉😉 aslında yakin olsak buluşsak ne güzel olurdu kim bilirc🥰🥰🤗🤗
Benimde aklım mayala katar mayala katar mayalam da sabahtan beri gir çık yapıp haber bekliyorum ondan. İnşallah güzel haberlerle gelicek buraya 🥰🥰🥰

Canım inşallah her şey istediğin gibi hayırlısı ile olur🙏🏻❤️ Allah yardımcın olsun, şimdiden tebrik ederim 🥳
Amin inşallah Canım çok teşekkür ederim ☺️🤲💕
Allah işini rast getirsin canım güzellikle gir guzellikle güzel yumurtalarla çık inşallah 🥰🌸

Çok sağolun Allah razı olsun hepinizden Amin 🤲🥹
Güzel haberlerini bekliyoruz mayalam🥰😇

Teşekkür 😍 ederim canım benim

Çok teşekkür 😍 ederim canım benim mesajlarınızı niyet ettim okumaya başladım bende hastanenin bahçesinde oturuyorum eşimi bekliyorum herşey çok güzel geçti Elhamdüllilah darısı başına inşallah canım 🤲🥹🫶
Caniminici hadi gözün aydın... 🥹💕❤️Hep aklımdaydın inan ki. Herşey mihteşem ötesi olacak...🐥🐤🐣💕🥰

İnşallah iki tanecik olur. Birbirlerinin yareni olsunlar. Rabb'im herşeyin en güzelini verendir. İnşallah birbirimizin duacisi olalım. İyi ki varsınız canım. Çok teşekkür ederim ❤️
Canım tabloya göre opu olucak ikimiz kalmışız sadece şu anlık. İnşallah her şey mükemmel olur ❤️❤️

Oh gözümüz aydın canım benim nasılsın?

Çok şükür iyiyim ☺️ az önce çıktım bahçede oturdum eşimi bekliyorum önce kızçemi okuldan alacak sonra beni gelip alacaklar çok güzel geçti beni en son aldılar stres yaptım ama bitti şükür sağsağlim teslim ettim yumurtaları 🤣💕 yarın büyük gün dualarınızı bekliyorum inşallah hepsi döllenir yarabbim amin 🤲🥹❤️👼

Çok şükür iyiyim ☺️ az önce çıktım bahçede oturdum eşimi bekliyorum önce kızçemi okuldan alacak sonra beni gelip alacaklar çok güzel geçti beni en son aldılar stres yaptım ama bitti şükür sağsağlim teslim ettim yumurtaları 🤣💕 yarın büyük gün dualarınızı bekliyorum inşallah hepsi döllenir yarabbim amin 🤲🥹❤️👼
Amin kuzum inşallah hepsi döllenir hepsi çok çok iyidir. Kaç yumurta toplandı canım? ❤️❤️

Back
X