- 24 Kasım 2015
- 1.105
- 543
- 123
- 30
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.921
Evet evet canım. amh düşüklüğünde 3 yıla da bakmıyor olabilirler. Bi şartları araştır istersenBende de düşük ama 3 yıl olmadı henüz evliliğim peki o zamana kadar bir tane tüp bebek yapılsa Allah korusun tutmasa 3 yılı doldurunca rapor alıp denenebilir mi acaba
Ooo bizde fazlaca var yatak olsun da her türlü yatilirFormül mental sağlığı
Teşekkür ederim Allah razı olsunAllahım gönlüne ferahlık versin inşallah bu üzüldüğün son ay olsun rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir
İnşallah İnşallah cuma vakti hepimize dua ettimBir şey olmaz bence hiç üzülmeyin. Nasipse olacak inşallah. Bugün nasılsınız?
Bende gece aşırı terliyorum hiç olmayan birseydir bende aldığımız olaclar yapıyor sanirimValla bacim ben bugün bir korkmuyor degilim. Gece çok terledim 4 5 defa üst değiştirdim. Kasiklarim ağrıyor az bişey adet olcak gibi hakkimizda hayirlisi diyorum yaama geçmişe bakmışım ilk çocuğum da da ilk zamanlar ağrı çekmişim ama terlemeyi ilk yaşıyorum herhalde. Sen nasilsin ?
Peki son bir şey daha sorayım bilginiz varsa bunu devlet hastanesinden alıp sonra bir klinikte kullanabiliyor muyuzEvet evet canım. amh düşüklüğünde 3 yıla da bakmıyor olabilirler. Bi şartları araştır istersen
Ay bacim inşallah ilaclardandir yaBende gece aşırı terliyorum hiç olmayan birseydir bende aldığımız olaclar yapıyor sanirim
Allah dualarimizi kabul etsinnİnşallah İnşallah cuma vakti hepimize dua ettimiyiyim çok şükür hafif sızılar batmalar devam ediyor başka bir değişiklik yok sen nasılsın?
Bazı kliniklerde kullanılıyor ama hepsini değil bir kısmı karşılanıyor. Siz yine ödeme yapıyorsunuzPeki son bir şey daha sorayım bilginiz varsa bunu devlet hastanesinden alıp sonra bir klinikte kullanabiliyor muyuz
Bendede varla yok arasıAllah dualarimizi kabul etsinnbende de hiç bir şey yok hala iğne olmasam normal hayattan ayıramam durumumu
O nasıl bir yaklaşım ya anlamıyorum. Durumumuz hassas zorlu süreç biraz anlayışlı ve güzel konuşsa nolur sankiBenim doktorumun semineri vardı. Rus aksanlı buz gibi bir kadın kontrolüm deydi. Biraz moralimi bozdu. İşte yumurta çıkabilir de , 2 tane olmayabilir de, embriyo olur mu meçhul gibi şeyler. Şimdi kaygım korkum cok arttı canım. Rabbim büyük. İnşallah ikisi de yumurta olur ve döllenir. İki embriyo transferi olur inşallah M Maralim2019
Aminn insallah hepimiz buraya pozitif haberlerimizi verelimmBendede varla yok arasıhayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Yemek falan yaparken belim ağrıyor sanki ama normal hayattada çok mutfakta ayakta kalırsam ağrıyordu
Canim transfer hariç 2. Günüm henüzM Maralim2019 canım sende durumlar nedir
Samimi içten davranayim. Bu sürecte en çok desteği sizlerden aldım. Eşimin evvelinde iki çocuğu var ve bu süreçte duygu olarak ne kadar yanımda olduğu tartışılır. Kendi sürecim. İyi ki varsınız. Öyle içim üşüdü. Yalnız ölmeyi istemem. Sanki güzel bir anne olurum diye içimde his var. İşteyim dokunsalar ağlayacak gibiyim. Allah büyük. Süreci o kadar yalnız yaşıyordum ki sizlerin msji olmasa ondan her birinize ayrıca duaciyim. Sigarayı azalttiydim ama bir işe yarar mı sanki bırakmam. Öyle az boşluk hissi var. İnşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..O nasıl bir yaklaşım ya anlamıyorum. Durumumuz hassas zorlu süreç biraz anlayışlı ve güzel konuşsa nolur sankimerak etme Rabbim bir taneye de can veriyor ikiye de sen moralini bozma yüksek motivasyonla tedaviye devam
Amin inşallah iğneyi her gun oluyor musun bana 3 günde bir kalcadan dediAllah dualarimizi kabul etsinnbende de hiç bir şey yok hala iğne olmasam normal hayattan ayıramam durumumu
Ayy ben günde 3 tane oluyor ya ondan bu şikayetlerimAmin inşallah iğneyi her gun oluyor musun bana 3 günde bir kalcadan dedi
Canım bizim bu yaşadığımızı yaşamayan bilemez seni çok iyi anlıyorum. O kadar vücudumuza hormon alıyoruz, duygu durumumuz değişiyor yeri geliyor aniden patlayip aniden sönüyoruz bunu biz biliyoruz ama karşımızdaki kimse bilmiyor. Karşımızdaki insan anlayışlı olmasi gerekli ki bizi anlasın yoksa işimiz çok zor. Bizim yapmamiz gereken ne kadar kötü de olsak sadece tedavimize odaklanmak. İyi sonuçlar alacağımızı düşünmek. Sende lütfen her ne olursa olsun modunu hiç düşürmeSamimi içten davranayim. Bu sürecte en çok desteği sizlerden aldım. Eşimin evvelinde iki çocuğu var ve bu süreçte duygu olarak ne kadar yanımda olduğu tartışılır. Kendi sürecim. İyi ki varsınız. Öyle içim üşüdü. Yalnız ölmeyi istemem. Sanki güzel bir anne olurum diye içimde his var. İşteyim dokunsalar ağlayacak gibiyim. Allah büyük. Süreci o kadar yalnız yaşıyordum ki sizlerin msji olmasa ondan her birinize ayrıca duaciyim. Sigarayı azalttiydim ama bir işe yarar mı sanki bırakmam. Öyle az boşluk hissi var. İnşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?