Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bende gece aşırı terliyorum hiç olmayan birseydir bende aldığımız olaclar yapıyor sanirim

Kızlar bence bunun sağı solu yok. Ben transferden sonra eve gittim yemek yapmakla uğraştım. İlk gün genel olarak uzandım ama ev işlerini hep gördüm. Ha ağır kaldırmadım ama günlük hayatıma döndüm. Zaten sonra işe başladım. Bence en önemlisi mental sağlık. Kafa olarak çok takmamak lazım

O nasıl bir yaklaşım ya anlamıyorum. Durumumuz hassas zorlu süreç biraz anlayışlı ve güzel konuşsa nolur sanki merak etme Rabbim bir taneye de can veriyor ikiye de sen moralini bozma yüksek motivasyonla tedaviye devam

Bendede varla yok arası hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Yemek falan yaparken belim ağrıyor sanki ama normal hayattada çok mutfakta ayakta kalırsam ağrıyordu
Aminn insallah hepimiz buraya pozitif haberlerimizi verelimmBen henüz o kadar ayaklanmadim ya bugün 3.gun . Zorunlu ihtiyaçlar için kanepemden ve kedimden ayrılıyorum o kadar

M Maralim2019 canım sende durumlar nedir
Canim transfer hariç 2. Günüm henüz yemek, wc hariç yatiyorum. Hava soğuk olduğu için evde kan dolaşımı olsun diye yürüyüş yapiyorum yoksa dışarıda yürüyüş yapicam birde gece çok terlemem oldu birde kasık ağrılarım var cok hafif bakalim artik hakkimizda hayirlisi sen nasılsın? bize tiyo ver bacim

Samimi içten davranayim. Bu sürecte en çok desteği sizlerden aldım. Eşimin evvelinde iki çocuğu var ve bu süreçte duygu olarak ne kadar yanımda olduğu tartışılır. Kendi sürecim. İyi ki varsınız. Öyle içim üşüdü. Yalnız ölmeyi istemem. Sanki güzel bir anne olurum diye içimde his var. İşteyim dokunsalar ağlayacak gibiyim. Allah büyük. Süreci o kadar yalnız yaşıyordum ki sizlerin msji olmasa ondan her birinize ayrıca duaciyim. Sigarayı azalttiydim ama bir işe yarar mı sanki bırakmam. Öyle az boşluk hissi var. İnşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

Canım bizim bu yaşadığımızı yaşamayan bilemez seni çok iyi anlıyorum. O kadar vücudumuza hormon alıyoruz, duygu durumumuz değişiyor yeri geliyor aniden patlayip aniden sönüyoruz bunu biz biliyoruz ama karşımızdaki kimse bilmiyor. Karşımızdaki insan anlayışlı olmasi gerekli ki bizi anlasın yoksa işimiz çok zor. Bizim yapmamiz gereken ne kadar kötü de olsak sadece tedavimize odaklanmak. İyi sonuçlar alacağımızı düşünmek. Sende lütfen her ne olursa olsun modunu hiç düşürme sonucumuz iyi olacak arkadaşım merak etme omuzunda bir el olduğunu da unutma olur mu ? birimiz düşersek hepimiz düşeriz bunu izin vermek yok zaten bak daha yolun başındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…