- 23 Ekim 2024
- 1.190
- 1.684
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.881
Çok üzüldümKızlar benim sonucum negatif. Umarım sizler için herşeyin en güzeli en hayırlısı olur
Çok üzüldüminşallah bir dahaki sefer Allah hayırlısıyla nasip etsin. Geride embriyonuz varmıydı
Canim çok üzgünüm Rabbim en kisa sürede olumlu sonuçlar almanı nasip etsinKızlar benim sonucum negatif. Umarım sizler için herşeyin en güzeli en hayırlısı olur
Sağol canım Allah razı olsun hepinizin hakkında hayırlısı olsun.Allah emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallahCanim çok üzgünüm Rabbim en kisa sürede olumlu sonuçlar almanı nasip etsin
Sol tarafa yatmak mi iyi oluyormuş acabacok tesekkur ederim. rabbim burada bekleyen tüm bacılarıma nasip etsin. hic belirtim olmadı hala da belirtim yok. ilk üc gün sadece tuvalet ve yemek icin kalktım namaz kılmadım. dördüncü gün evin icinde turladım oturarak namazların sadece farzlarını kıldım. beslenmeme dikkat ettim hergün yârım avokado ceviz muz kabak cekirdegi iki yumurta tükettim. bir de sürekli sol tarafıma yattım ve sürekli zikir cektim. rabbim ol dedi ve oldu. saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin. bekleyen isteyen herkesi rabbim sevindirsin.
ya belki hurafedir ama bana öyle söylediler ben de öyle yaptımSol tarafa yatmak mi iyi oluyormuş acaba
Ben de hep sünnettir diye sağ tarafa yatıyordum tühya belki hurafedir ama bana öyle söylediler ben de öyle yaptım
Canım bende hep sağ tarafıma yatarım, ilk transferdede sağıma yattım hep tuttuBen de hep sünnettir diye sağ tarafa yatıyordum tüh
Dualarımız seninle bitanemGünaydın hayırlı sabahlar kızçelerim inşallah güzel birgün olsun hepimiz için ben şu an klinikteyim birazdan ameliyat bölümüne gideceğim benden haber alamazsanız merak etmeyin kendime gelince size ses vereceğim hepinizi çok öpüyorumdestek mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın beni de inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin
Evet canım bende böyle öğrenmiştim yanlış görmüyorsam silik çıkmış varKızlar merhaba. Ben foruma yeni üye oldum. Hep mesajlarınızı okuyordum ama artık üye olup yazmaya karar verdim. 5 nisanda transfer oldum tek embriyo. Bugün transfer dahil 7. Günüm dayanamadım idrar test yaptım. Aranızda böyle birşey yaşayan varmı.
Test markanız güvenilirse, silik çizgi görünüyor hayırlı uğurlu olsun maşallahKızlar merhaba. Ben foruma yeni üye oldum. Hep mesajlarınızı okuyordum ama artık üye olup yazmaya karar verdim. 5 nisanda transfer oldum tek embriyo. Bugün transfer dahil 7. Günüm dayanamadım idrar test yaptım. Aranızda böyle birşey yaşayan varmı.
Güzel iyi haberlerini bekliyoruz bacımsu aslan bacımsuGünaydın hayırlı sabahlar kızçelerim inşallah güzel birgün olsun hepimiz için ben şu an klinikteyim birazdan ameliyat bölümüne gideceğim benden haber alamazsanız merak etmeyin kendime gelince size ses vereceğim hepinizi çok öpüyorumdestek mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın beni de inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin
Marka buydu. Dün kanda test yaptım 6. Gün dayanamadım. Değer 7,.. çıktı. Hayırlısı olsun. Umarım olmuştur ve sağlıkla devam eder. Bekleyen herkese nasip olur inşallahTest markanız güvenilirse, silik çizgi görünüyor hayırlı uğurlu olsun maşallah
Sağlıkla artsın inşallah değerinizMarka buydu. Dün kanda test yaptım 6. Gün dayanamadım. Değer 7,.. çıktı. Hayırlısı olsun. Umarım olmuştur ve sağlıkla devam eder. Bekleyen herkese nasip olur inşallah
Ayy insan her şeyden şüpheleniyorCanım bende hep sağ tarafıma yatarım, ilk transferdede sağıma yattım hep tuttu
İnşallah canımm. İlk 4-5 gün çok çok fazla kasık ve karın ağrım oldu. Hiç umudum yoktu. Ama bu ışık oldu bana. Allah yardımcımız olsun..Evet canım bende böyle öğrenmiştim yanlış görmüyorsam silik çıkmış var
Rahimde kan akışını arttırıyormuş o yüzden sol tarafa yatın diyorlarya belki hurafedir ama bana öyle söylediler ben de öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?