- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.901
Devlette bazı şartları var ama inşallah bana da çift koyabilirler hiç gebelik oluşmadı 2,5 yıldırAydın Tolga atakul canım daha önce çatlatma iğnesi aşılama işlemleri oldu tutmadı o yüzden 2 tane çift istedim doktor beyde uygun buldu 5.gün embriyosu koyarsak tek 3.gün koyarsak çift yapalım o zaman dedi bizde 3.günleri uygun gördük
29-30 Nisan canım benim bat inşallah 2. günü gideceğim.Kuzum biliyorsun benim amh da düşük 0,41. Benim doktorum hemen başlatıp 3. gün taze transfer yapmak istiyor. Yaşın da küçük annesinin karnında gelişsin dedi. Hatta ben pgt istemiştim ama pgt için 5. güne götürüp dondurmak gerektiği için bana önermedi. Rahim de uygun gözüküyor biz 3. gün taze transfer yapalım dedi. Senin bat ne zaman? Doktora ne zaman gideceksin
Hala alınıyor destek canım. Bazı şartlar var sadece 2 aşılama şartı 3 yıl evlilik gibi. Benim amh düşük olduğu için aşılama şartı da ortadan kalkmış olduEskiden sanırım devlet desteği alınıyormuş ama şu an hala var mı her yerde geçerli mi bilemiyorum onu da düşündüm de bi ara acaba alabilir miyim diye amh düşüklüğünde veriyorlarmış raporu
Oh maşallah gözün aydın canım altın yumurta bulmak nasip olsun inşallahKızlar iki büyük folikül vardı 22, 17 mm bugün ignemin son günü. İnşallah iki yumurta çıkıp ikiside döllenir. Dua edin. Pazartesi yumurta toplanacak saat 2 de
Allahım gönlüne ferahlık versin inşallah bu üzüldüğün son ay olsun rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektirKızlar benim sonucum negatif. Umarım sizler için herşeyin en güzeli en hayırlısı olur
Canım sence altın yumurta olma ve döllenme ihtimali nedir?Oh maşallah gözün aydın canım altın yumurta bulmak nasip olsun inşallah
Bir şey olmaz bence hiç üzülmeyin. Nasipse olacak inşallah. Bugün nasılsınız?Ben de hep sünnettir diye sağ tarafa yatıyordum tüh
Hoşgeldin aramıza geç kalmak ne demek iyi ki geldinMerhaba,
Geç kalmışım gibi ama beni de ekler misiniz ? Transferim 12 Nisan
Canim hoşgeldin bence silikte olsa cift çizgi gözüküyor kan testi yaptirdin mi kanda kesin cikarKızlar merhaba. Ben foruma yeni üye oldum. Hep mesajlarınızı okuyordum ama artık üye olup yazmaya karar verdim. 5 nisanda transfer oldum tek embriyo. Bugün transfer dahil 7. Günüm dayanamadım idrar test yaptım. Aranızda böyle birşey yaşayan varmı.
Yaaa ama ben sağ, sol, sırt üstü allah ne verdiyse yatiyorumCanım bende hep sağ tarafıma yatarım, ilk transferdede sağıma yattım hep tuttu
Bende senin gibiyim canımYaaa ama ben sağ, sol, sırt üstü allah ne verdiyse yatiyorumnasıl yatmam lazim bacilar bana da diyin
Aşko hangi tarafa zorlanmıyorsan yatabilirsin, nefesini nasıl yattığında rahat alıyorsan,Yaaa ama ben sağ, sol, sırt üstü allah ne verdiyse yatiyorumnasıl yatmam lazim bacilar bana da diyin
Valla bacim ben bugün bir korkmuyor degilim. Gece çok terledim 4 5 defa üst değiştirdim. Kasiklarim ağrıyor az bişey adet olcak gibi hakkimizda hayirlisi diyorum yaBende senin gibiyim canımbugün nasılsın var mı belirti. Benim bacaklarım arada sızlıyor bugünde belim ağrıyor
İyiyim şükür şimdilik birşey yokValla bacim ben bugün bir korkmuyor degilim. Gece çok terledim 4 5 defa üst değiştirdim. Kasiklarim ağrıyor az bişey adet olcak gibi hakkimizda hayirlisi diyorum yaama geçmişe bakmışım ilk çocuğum da da ilk zamanlar ağrı çekmişim ama terlemeyi ilk yaşıyorum herhalde. Sen nasilsin ?
Çok teşekkür ederim , amin inşallah..Hoşgeldin aramıza geç kalmak ne demek iyi ki geldinmayala katar mayalamiz opu da bugün bi kendine gelsin ilk firsatta ekler seni tedavin şimdiden hayirli olsun rabbim pozitif sonuçlar nasip etsin inşallah
Valla eskiden tek tarafa yatar yatagin diger tarafi bozulmazdi bile şimdi Allah allah diyip bir o uca, bir bu uca nasıl rahat edersem yatiyorumAşko hangi tarafa zorlanmıyorsan yatabilirsin, nefesini nasıl yattığında rahat alıyorsan,
Dr seyfettin özvural sola yatabiliyorsanız yatın ama bunun hiç bir önemi yok nasıl rahat edeceksiniz diyor bir soru cevap reelsda
Çok şükür canımİyiyim şükür şimdilik birşey yok
Amin canım inşallah Allah razı olsunÇok teşekkür ederim , amin inşallah..
Sizler için de hayırlı sonuçlar , dualarım hepimiz için ..
Bende de düşük ama 3 yıl olmadı henüz evliliğim peki o zamana kadar bir tane tüp bebek yapılsa Allah korusun tutmasa 3 yılı doldurunca rapor alıp denenebilir mi acabaDevlette bazı şartları var ama inşallah bana da çift koyabilirler hiç gebelik oluşmadı 2,5 yıldır
29-30 Nisan canım benim bat inşallah 2. günü gideceğim.
Hala alınıyor destek canım. Bazı şartlar var sadece 2 aşılama şartı 3 yıl evlilik gibi. Benim amh düşük olduğu için aşılama şartı da ortadan kalkmış oldu
Formül mental sağlığıValla eskiden tek tarafa yatar yatagin diger tarafi bozulmazdi bile şimdi Allah allah diyip bir o uca, bir bu uca nasıl rahat edersem yatiyorumyok yani varsa formülü onu yapayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?