Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim doktorumun semineri vardı. Rus aksanlı buz gibi bir kadın kontrolüm deydi. Biraz moralimi bozdu. İşte yumurta çıkabilir de , 2 tane olmayabilir de, embriyo olur mu meçhul gibi şeyler. Şimdi kaygım korkum cok arttı canım. Rabbim büyük. İnşallah ikisi de yumurta olur ve döllenir. İki embriyo transferi olur inşallah M Maralim2019

Devlette bazı şartları var ama inşallah bana da çift koyabilirler hiç gebelik oluşmadı 2,5 yıldır
29-30 Nisan canım benim bat inşallah 2. günü gideceğim.
Hala alınıyor destek canım. Bazı şartlar var sadece 2 aşılama şartı 3 yıl evlilik gibi. Benim amh düşük olduğu için aşılama şartı da ortadan kalkmış oldu

Merhaba,

Geç kalmışım gibi ama beni de ekler misiniz ? Transferim 12 Nisan
Hoşgeldin aramıza geç kalmak ne demek iyi ki geldin mayala katar mayalamiz opu da bugün bi kendine gelsin ilk firsatta ekler seni tedavin şimdiden hayirli olsun rabbim pozitif sonuçlar nasip etsin inşallah

Canim hoşgeldin bence silikte olsa cift çizgi gözüküyor kan testi yaptirdin mi kanda kesin cikar

Yaaa ama ben sağ, sol, sırt üstü allah ne verdiyse yatiyorum nasıl yatmam lazim bacilar bana da diyin
Aşko hangi tarafa zorlanmıyorsan yatabilirsin, nefesini nasıl yattığında rahat alıyorsan,
Dr seyfettin özvural sola yatabiliyorsanız yatın ama bunun hiç bir önemi yok nasıl rahat edeceksiniz diyor bir soru cevap reelsda

Bende senin gibiyim canım bugün nasılsın var mı belirti. Benim bacaklarım arada sızlıyor bugünde belim ağrıyor
Valla bacim ben bugün bir korkmuyor degilim. Gece çok terledim 4 5 defa üst değiştirdim. Kasiklarim ağrıyor az bişey adet olcak gibi hakkimizda hayirlisi diyorum ya ama geçmişe bakmışım ilk çocuğum da da ilk zamanlar ağrı çekmişim ama terlemeyi ilk yaşıyorum herhalde. Sen nasilsin ?

İyiyim şükür şimdilik birşey yok

Hoşgeldin aramıza geç kalmak ne demek iyi ki geldin mayala katar mayalamiz opu da bugün bi kendine gelsin ilk firsatta ekler seni tedavin şimdiden hayirli olsun rabbim pozitif sonuçlar nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim , amin inşallah..

Sizler için de hayırlı sonuçlar , dualarım hepimiz için ..

Valla eskiden tek tarafa yatar yatagin diger tarafi bozulmazdi bile şimdi Allah allah diyip bir o uca, bir bu uca nasıl rahat edersem yatiyorum yok yani varsa formülü onu yapayim dedim

Bende de düşük ama 3 yıl olmadı henüz evliliğim peki o zamana kadar bir tane tüp bebek yapılsa Allah korusun tutmasa 3 yılı doldurunca rapor alıp denenebilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…