- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.941
Allah yardımcınız olsun hiç bırakmayın umudunuzu vazgeçmeyin. Olursunuz inşallahSamimi içten davranayim. Bu sürecte en çok desteği sizlerden aldım. Eşimin evvelinde iki çocuğu var ve bu süreçte duygu olarak ne kadar yanımda olduğu tartışılır. Kendi sürecim. İyi ki varsınız. Öyle içim üşüdü. Yalnız ölmeyi istemem. Sanki güzel bir anne olurum diye içimde his var. İşteyim dokunsalar ağlayacak gibiyim. Allah büyük. Süreci o kadar yalnız yaşıyordum ki sizlerin msji olmasa ondan her birinize ayrıca duaciyim. Sigarayı azalttiydim ama bir işe yarar mı sanki bırakmam. Öyle az boşluk hissi var. İnşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
Canımsın. Dedin ya omuzun da bir el var diye, bence biz topigin güçlü kadınları olarak cümleten bir halay çekeceğiz gibiCanım bizim bu yaşadığımızı yaşamayan bilemez seni çok iyi anlıyorum. O kadar vücudumuza hormon alıyoruz, duygu durumumuz değişiyor yeri geliyor aniden patlayip aniden sönüyoruz bunu biz biliyoruz ama karşımızdaki kimse bilmiyor. Karşımızdaki insan anlayışlı olmasi gerekli ki bizi anlasın yoksa işimiz çok zor. Bizim yapmamiz gereken ne kadar kötü de olsak sadece tedavimize odaklanmak. İyi sonuçlar alacağımızı düşünmek. Sende lütfen her ne olursa olsun modunu hiç düşürmesonucumuz iyi olacak arkadaşım merak etme omuzunda bir el olduğunu da unutma olur mu ? birimiz düşersek hepimiz düşeriz bunu izin vermek yok zaten bak daha yolun başındayız
Canım benim rabbim ol dedikten sonra isterse altın olmasın kalitesizde olsa olacaktır ona inanıp güvenmek lazım yeterki bu dünyada yaşayacak ömürleri olsun bebişlerimizin dünyaya gelmelerine hiçbirşey engel olamaz o yüzden bunları düşünme ben inanıyorum bebişine kavuşacaksın sende inanCanım sence altın yumurta olma ve döllenme ihtimali nedir?
İçimde iki kız olacak hissi vardı . Çok çabuk da hayal kurarmişimAllah yardımcınız olsun hiç bırakmayın umudunuzu vazgeçmeyin. Olursunuz inşallahhem tabiki güzel anne olursunuz bu kadar uğraşıyoruz sıpaları daha gelmeden de ve sigarayı muhakkak bırakın bence işe yatar tabi en azından kaliteyi yukseltir
Allah işinizi kolaylaştırsın, inşallah güzel ilerler ve sperm bulunur
İnşallah iki tanecik olur. Birbirlerinin yareni olsunlar. Rabb'im herşeyin en güzelini verendir. İnşallah birbirimizin duacisi olalım. İyi ki varsınız canım. Çok teşekkür ederimCanım benim rabbim ol dedikten sonra isterse altın olmasın kalitesizde olsa olacaktır ona inanıp güvenmek lazım yeterki bu dünyada yaşayacak ömürleri olsun bebişlerimizin dünyaya gelmelerine hiçbirşey engel olamaz o yüzden bunları düşünme ben inanıyorum bebişine kavuşacaksın sende inan
İnşallah canım benim... Bugün Mayalam aklımda ve duamda.
Canım inşallah her şey güzel kalbin gibi olsun, güzel altın yumurtalar önce, sonra embriyoların olsun inşallahBu sefer Allah senin hepimizin yüzünü güldürsün
Allah yardımcın olsun canım
Oh gözümüz aydın canım benim nasılsın?Amin sepidem Elhamdüllilah çok şükür hamdu Senalar olsun herşey kazasız belasız geçti
Bencede hepimiz tek tek çok güçlüyüzCanımsın. Dedin ya omuzun da bir el var diye, bence biz topigin güçlü kadınları olarak cümleten bir halay çekeceğiz gibi. Pazartesi olsun hayrolsun . Sizleri görmeden sevdim, kimbilir bulusmalarimiz olur iler ki vakitlerde.
mayala katar da aklım. İnşallah çok güzel geçti herşey
Amin inşallah Canım çok teşekkür ederimCanım inşallah her şey istediğin gibi hayırlısı ile olurAllah yardımcın olsun, şimdiden tebrik ederim
Allah işini rast getirsin canım güzellikle gir guzellikle güzel yumurtalarla çık inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz mayalam
Caniminici hadi gözün aydın...Çok teşekkürederim canım benim mesajlarınızı niyet ettim okumaya başladım bende hastanenin bahçesinde oturuyorum eşimi bekliyorum herşey çok güzel geçti Elhamdüllilah darısı başına inşallah canım
Aman da aman çok şükür bin şükür hoşgeldin kuzum nasilsinAmin çok teşekkürederim Allah razı olsun
Canım tabloya göre opu olucak ikimiz kalmışız sadece şu anlık. İnşallah her şey mükemmel olurİnşallah iki tanecik olur. Birbirlerinin yareni olsunlar. Rabb'im herşeyin en güzelini verendir. İnşallah birbirimizin duacisi olalım. İyi ki varsınız canım. Çok teşekkür ederim
Oh gözümüz aydın canım benim nasılsın?
Çok mutlu oldum çok geçmiş olsun gözünüz aydinnÇok teşekkürederim canım benim mesajlarınızı niyet ettim okumaya başladım bende hastanenin bahçesinde oturuyorum eşimi bekliyorum herşey çok güzel geçti Elhamdüllilah darısı başına inşallah canım
Amin kuzum inşallah hepsi döllenir hepsi çok çok iyidir. Kaç yumurta toplandı canım?Çok şükür iyiyimaz önce çıktım bahçede oturdum eşimi bekliyorum önce kızçemi okuldan alacak sonra beni gelip alacaklar çok güzel geçti beni en son aldılar stres yaptım ama bitti şükür sağsağlim teslim ettim yumurtaları yarın büyük gün dualarınızı bekliyorum inşallah hepsi döllenir yarabbim amin
Aman da aman çok şükür bin şükür hoşgeldin kuzum nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?