- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.841
Senin mesajlarını gördükçe okuyorum kuzum ne güzel bir pozitif enerjin var böyle ve bizlerle de paylasiyorsunCanımsın ya kalbîmi bıraktım bu güzel mesajına
Amin çok teşekkürederim her Daim dualarımda olucaksınız ben gerçekten herkesin hikayesini okuyunca çok üzülüyorum keşke elimde sihirli değneğim olsaydı herkese istediğini verebilseydim ama ben inanıyorum Rabbim bizi karşılaştırdı gerçekten demek ki birbirimizin dualarını Almamız gerekiyormuş hepinize canı gönülden dualar ediyorum ve alıyorum hepinizi çok öpüyorum
Canım benim dualarım seninle gülüm çok güzel geçecek Allah'ın izniyle altın embriyolarin olacak inşallah bacım kalbim dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyoruzÇok teşekkürederim hamdolsun iyiyim
Sabah evet 07:30 da orada olacağım üstümü giy falan derken ancak alırlar iki bayan daha varmış Opu olacak hele bakalımben kaçıncı sıradayım
İlaçlardan da olabilir ya. Bende bir ipucu olsun istiyorum ama ilaçlar da yapıyor ya her şeyi teste kadar emin olmak imkansızbir tık ara ara sızı giriyor gibi de psikolojik de olablr aklım hep orda beklentide diye heralde :) onun dışında aynı her şey bi günü daha bitirmenin heyecanı üstümde :)
Güzel haberlerinizi bekliyorum Allah yardımcınız olsun su gibi geçsin bitsin işleminizCanımsın ya kalbîmi bıraktım bu güzel mesajına
Amin çok teşekkürederim her Daim dualarımda olucaksınız ben gerçekten herkesin hikayesini okuyunca çok üzülüyorum keşke elimde sihirli değneğim olsaydı herkese istediğini verebilseydim ama ben inanıyorum Rabbim bizi karşılaştırdı gerçekten demek ki birbirimizin dualarını Almamız gerekiyormuş hepinize canı gönülden dualar ediyorum ve alıyorum hepinizi çok öpüyorum
Ayy hadi inşallah çok güzel geçer sürecin kuzumYa daha olmadim 18 20 nisan gibi olup basliyorum
Ayy kuzum benim ya inşallah inşallah hep beraber pozitifleri görelimOy benim güzel nazlım çok teşekkürederim canımsın Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun bu güzel duaların ve dileklerin için senin de inşallah pozitif olur hep beraber bu güzel günleri görmek nasip olsun inşallah
Ayy inşallah kuzum sağlıklı birsürü yumurtan olmuşturYarın bakayım doktor ne diyecek. yarın belli olacak inşallah 3 folikül görmüştü ama daha fazla çıkar. Ve pazartesi Opu olur.2 transfer bir de dondurulması için yumurta cikaydi iyiydiAltın embriyo lar olsun inşallah
Ayy canım benimm uğurlu gelsin inşallahYa bu arada benim için güzel bir gelişmede oldu bahceci nin doktoru prof dr ebru ozturk tavmergen kliniginde artık yeni doktorum o imis hemşireler aradı.belki de uğurlu gelecek bakalım
Senin mesajlarını gördükçe okuyorum kuzum ne güzel bir pozitif enerjin var böyle ve bizlerle de paylasiyorsun
Canım benim dualarım seninle gülüm çok güzel geçecek Allah'ın izniyle altın embriyolarin olacak inşallah bacım kalbim dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz
Güzel haberlerinizi bekliyorum Allah yardımcınız olsun su gibi geçsin bitsin işleminiz
Ayy kuzum benim ya inşallah inşallah hep beraber pozitifleri görelim
Opudan sonra da mı kullanılıyor kuzumEvet ya, opudan sonra 6 tane almıştım mahvetmişti benihayırlısıyla güzel güzel embriyoların olsun inan
canım her şeyi okuyup dikkat edersin mental sağlık kalmazönünde ben varım daha nasıl örnek istiyorsun boşver
Sağol kuzum ama opu daha belli değil ben kontrole gideceğimmayala katar Kuzum yarın çok güzel geçsin inşallah Opun Haber ver bizede mutlaka Allahım yanında olsun bi çırpıda toplansın hemencecik transferin olsun gelsin bebiş
Canım benim rabbim yardımcın olsun. Su gibi geçsin inşallahGünaydın hayırlı sabahlar kızçelerim inşallah güzel birgün olsun hepimiz için ben şu an klinikteyim birazdan ameliyat bölümüne gideceğim benden haber alamazsanız merak etmeyin kendime gelince size ses vereceğim hepinizi çok öpüyorumdestek mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın beni de inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin
Opudan sonra da mı kullanılıyor kuzum
Sağol kuzum ama opu daha belli değil ben kontrole gideceğim
Canım benim rabbim yardımcın olsun. Su gibi geçsin inşallah
Allah işinizi kolaylaştırsın, inşallah güzel ilerler ve sperm bulunurBenim eşim azosperm hastası mikro tese ameliyat olacak eğer sperm bulunursa bni yumurta topmaya alacaklar. Doktor yumurtaliklarimda rahminde bir sorun yok dedi o yüzden taze transfer önerdi cumartesi gideceğim kontrole bakalım hayırlısı. İlk demem olduğu için biraz tedirginim
Trollse haketmişti vallaYaaa vallahi koptum burda kiz o nasil cevaplar
İnşallah canım benimAyy inşallah kuzum sağlıklı birsürü yumurtan olmuşturİnşallah altın embriyonu bulursun
Teşekkür ederim cnm benimAleyküm selamcanım hoşgeldin
Transferin hayırlı olsun inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunmuştur Allah’ın izniyle pozitif haberler Alırsın inşallah Amin
Canım inşallah her şey güzel kalbin gibi olsun, güzel altın yumurtalar önce, sonra embriyoların olsun inşallahGünaydın hayırlı sabahlar kızçelerim inşallah güzel birgün olsun hepimiz için ben şu an klinikteyim birazdan ameliyat bölümüne gideceğim benden haber alamazsanız merak etmeyin kendime gelince size ses vereceğim hepinizi çok öpüyorumdestek mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın beni de inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?