Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

mayala katar Kuzum yarın çok güzel geçsin inşallah Opun Haber ver bizede mutlaka Allahım yanında olsun bi çırpıda toplansın hemencecik transferin olsun gelsin bebiş

Oy benim güzel nazlım çok teşekkür ederim canımsın Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun bu güzel duaların ve dileklerin için senin de inşallah pozitif olur hep beraber bu güzel günleri görmek nasip olsun inşallah

E enguzelumut yarın transferin var canım şimdiden hayırlı olsun inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sonunda pozitifleri görmek nasip olsun canım Amin
Yarın bizi de haberdar edersin inşallah bebişini al gel

mayala katar Kuzum yarın çok güzel geçsin inşallah Opun Haber ver bizede mutlaka Allahım yanında olsun bi çırpıda toplansın hemencecik transferin olsun gelsin bebiş
güzel haberlerini bekliyoruz mayala allahım yar ve yardımcın olsun tekrardan dualarımız seninle sakın unutma güzel haberlerle dön bize yarın

güzel haberlerini bekliyoruz mayala allahım yar ve yardımcın olsun tekrardan dualarımız seninle sakın unutma güzel haberlerle dön bize yarın

Amin canımlar Allah razı olsun inşallah dilerim bu sefer iyi olur inşallah ne diyeyim elimden geleni yaptım yapıyorum gerisi Rabbimin takdiri nasibimizde varsa bize gelecektir inşallah

Amin canımlar Allah razı olsun inşallah dilerim bu sefer iyi olur inşallah ne diyeyim elimden geleni yaptım yapıyorum gerisi Rabbimin takdiri nasibimizde varsa bize gelecektir inşallah
5 sağlıklı embriyo gelecek inanıyorum ve evrene öyle bir msj göndermek istiyorum rabbim kolaylikla, sağlıkla ve başarıyla yarını atlatmanı nasip etsin emeklerinin ve dualarınin karşılığını en güzel şekilde nasip etsin canım

Canım mayala katar yarın için bol bol dua ediyorum sana canjm. İnşallah çok güzel haberlerle mini poncigini al ve bizi haberdar et.
İşten geç çıktım, eve gelip msj yemek iş güc derken , mesajları okudum benim pil bitti
Tüm sonuçlarını bekleyen , transfere hazırlanan her kardeşime bol bol pozitifli müjdeli haberler diliyorum. Yarından sonra daha aktif olacağım

Ayy canım çok duygulandım
Senin bu güzel duanın karşısında Rabbim kabul etsin inşallah çok Amin diyorum bu güzel duana güzel kalplim Allah razı olsun
Rabbim seni de bebeğine sağlıcakla kavuştursun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Rabbim o özlemini sevinçini vaktinde zamanında yaşatsın inşallah canım benim

Ah benim güzel kalplim monarozam o kadar yoğunluğunda bizleri unutmayıp benim her mesajıma bıraktığın beğeni beni çok mutlu ediyor
Amin Ecmain Allah razı olsun inşallah dilerim kaliteli sağlıklı Altın embriyolarım olsun inşallah darısı senin başına inşallah canım hepimizin kucağı sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun inşallah canım benim çok amin

Bak ağlarım beni çok mutlu ettiniz ya canım benim Maral’ım sizleri çok sevdim sanki bir aile olduk burada nerdeyse 2 ay olacak beraber güzel vakitler geçirdik ne ara biz bu aşamaya geldik bazen inanamıyorum çok şükür hamdolsun Rabbime bu günleri gösterdi dilerim yarın da doktorum bana güzel haberler verirse benden mutlusu olmaz herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlatlar olmaları dileğiyle Rabbim nasip etsin inşallah dilerim vakti gelmiştir mucizem bu sefer gelir inşallah Allah razı olsun güzel duaların ve dileklerin için canım arkadaşım benim
Rabbim seni de sevindirsin inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur beraber sevinçten ağlamak nasip olsun Amin

Amin amin canım benim herşey gönlümüzce olsun dilerim herşey bizim için hayırlı güzel olur yarın senden de güzel haberler bekliyoruz canım

Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum cumartesi kontrole gideceğim hayirlsi ile

Canım Güzel kalpli Arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız beni çok mutlu ettiniz destek mesajlarınız için Allah hepinizden razı olsun inşallah dilerim sabah size güzel haberler vermek nasip olsun Amin

Allahım hepinizin kalbine gönlüne göre versin tuttuğunuz altın olsun Rabbim hiçbir zaman darda bırakmasın sizleri inşallah hamiş olan arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı güzel doğumlar diliyorum negatif olanlar üzülmesin inşallah Rabbim vakti geldiğinde size gönlünüzdekini nasip edecektir yeter ki pes etmeyin canlarım benim

Transfer olanlar inşallah dilerim hepsi sağlıklı şekilde pozitif alır sevinçten Ağlamak nasip olsun

Ben ve benim gibi Opu olacaklar haber bekleyenler sağlıklı kaliteli yumurtalarımız Sağlıklı kaliteli Altın embriyolarımız olsun inşallah sonra da transfer olup pozitif görmek nasip olsun sağlıcakla gelsin minik mucizeler Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bu güzel duama Amin Diyelim canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…