- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.801
Ayy kuzum yapmadım henüz testtDaha test almadım bile o kadar yani belki yarın alırım cumartesi yaparım
bir tık ara ara sızı giriyor gibi de psikolojik de olablr aklım hep orda beklentide diye heralde :) onun dışında aynı her şey bi günü daha bitirmenin heyecanı üstümde :)Valla bende
Hiç değişiklik yok. İğne yerleri hariç her şey aynısiz nasılsınız?
mayala katar Kuzum yarın çok güzel geçsin inşallah Opun Haber ver bizede mutlaka Allahım yanında olsun bi çırpıda toplansın hemencecik transferin olsun gelsin bebiş
Teşekkür ederim bilgiler için. İnşallah pozitif güzel sonuçlar alınbenim eşim dahiliye doçenti ünide. Yani şuralarda araştırarak öğrendiğim bilgiler, kadınların şu süreçte öğrendiklerine bakıyorum soruyorum hiçbirini bilmiyor kadın doğum uzmanı gibi olduk valla Allah sonumuzu hayır etsin..
güzel haberlerini bekliyoruz mayala allahım yar ve yardımcın olsun tekrardan dualarımız seninle sakın unutmamayala katar Kuzum yarın çok güzel geçsin inşallah Opun Haber ver bizede mutlaka Allahım yanında olsun bi çırpıda toplansın hemencecik transferin olsun gelsin bebiş
güzel haberlerini bekliyoruz mayala allahım yar ve yardımcın olsun tekrardan dualarımız seninle sakın unutmagüzel haberlerle dön bize yarın
Yaaa vallahi koptum burda kiz o nasil cevaplarTroll olduğunu düşünüp ben de onu trollemiştim ama eğer gerçekse ciddi vaka.
5 sağlıklı embriyo gelecek inanıyorum ve evrene öyle bir msj göndermek istiyorumAmin canımlar Allah razı olsun inşallah dilerim bu sefer iyi olur inşallah ne diyeyim elimden geleni yaptım yapıyorum gerisi Rabbimin takdiri nasibimizde varsa bize gelecektir inşallah
5 sağlıklı embriyo gelecek inanıyorum ve evrene öyle bir msj göndermek istiyorumrabbim kolaylikla, sağlıkla ve başarıyla yarını atlatmanı nasip etsin emeklerinin ve dualarınin karşılığını en güzel şekilde nasip etsin canım
Canımmayala katar yarın için bol bol dua ediyorum sana canjm. İnşallah çok güzel haberlerle mini poncigini al ve bizi haberdar et.
İşten geç çıktım, eve gelip msj yemek iş güc derken , mesajları okudum benim pil bitti
Tüm sonuçlarını bekleyen , transfere hazırlanan her kardeşime bol bol pozitifli müjdeli haberler diliyorum. Yarından sonra daha aktif olacağım
mayala katar canım eee sonu geldik dört gözle senden güzel haberler bekliyoruz senden hayırlısıyla gir çık şu opudan yanımızdaki yerin hazır Rabbim kaliteli yumoslarinla altin embriyolar nasip etsin kuzum bu gece bütün dualarım seninle
Yarın bakayım doktor ne diyecek. yarın belli olacak inşallah 3 folikül görmüştü ama daha fazla çıkar. Ve pazartesi Opu olur.2 transfer bir de dondurulması için yumurta cikaydi iyiydiAltın embriyo lar olsun inşallah
Ya bu arada benim için güzel bir gelişmede oldu bahceci nin doktoru prof dr ebru ozturk tavmergen kliniginde artık yeni doktorum o imis hemşireler aradı.belki de uğurlu gelecek bakalımSen regli oldun mu canım sürecinin başlamasına az kalmıştır seninde
Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum cumartesi kontrole gideceğim hayirlsi ileYumurta büyütme sürecinde dikkat etmen gereken tek sey beslenmen yumurtaların kalitesi için canım onun dışında ağrı acı vesaire hicbisey olmuyor zaten benden 22 yumurta toplandığı için sadece hafif dolgunluk vardı kasıklarımda o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?