Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok teşekkür ederim

Allah yardımcın olsun canım

Güzel haberlerini bekliyoruz mayalam

Canım inşallah her şey istediğin gibi hayırlısı ile olur Allah yardımcın olsun, şimdiden tebrik ederim

Allah işini rast getirsin canım güzellikle gir guzellikle güzel yumurtalarla çık inşallah

Merhabalar hayırlı olsun. Bence normal ki doktorun da hem kontrole çağırmış daha takip etmeyeceği duymadan hiç endişelenme. Belirtin var mıydı? Transferden sonra neler yaptın?

Canim sonucun çok güzel çıkmış tebrik ederim artış olması güzeldir gereğinden fazla artış ikiz belirtisi bile olabiliyor Rabbim hayırlısıyla keseyi, kalp atışını, sonrada doğumunu da göstersin inşallah darısı başımıza bize de dua edermisin hamişlerin duasi kabul olurmuş

cok tesekkur ederim. rabbim burada bekleyen tüm bacılarıma nasip etsin. hic belirtim olmadı hala da belirtim yok. ilk üc gün sadece tuvalet ve yemek icin kalktım namaz kılmadım. dördüncü gün evin icinde turladım oturarak namazların sadece farzlarını kıldım. beslenmeme dikkat ettim hergün yârım avokado ceviz muz kabak cekirdegi iki yumurta tükettim. bir de sürekli sol tarafıma yattım ve sürekli zikir cektim. rabbim ol dedi ve oldu. saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin. bekleyen isteyen herkesi rabbim sevindirsin.

hep dualarımdasınız. rabbim burda bekleyen tüm bacılarımı rabbim sevindirsin. transfer süreciniz su gibi aksın gecsin.

Kızlar iki büyük folikül vardı 22, 17 mm bugün ignemin son günü. İnşallah iki yumurta çıkıp ikiside döllenir. Dua edin. Pazartesi yumurta toplanacak saat 2 de
Oy canim benim maşallah yumurtaların altin yumurta olsun inşallah güzelce embriyolara dönüşüp annesine sım sıkı tutunsunlar inşallah dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…