- 29 Ocak 2022
- 611
- 495
- 53
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.861
Çok teşekkür ederimEvet canim yumurta sayisi az olursa sansi artirmak icin yapiliyor. yumurta havuzu deniyor. Bu ay 5 tane toplandi diyelim 3. Ve 5. Güne 2 tane embriyo kaldi diyelim. Diger ay yine 5 tane yumurta toplandı son güne 2 tane kalsa toplamda 4 embriyon oluyor. Yani birisi transferde tutmazsa geride embriyo kalmış oluyor.
Allah yardımcın olsun canımGünaydın hayırlı sabahlar kızçelerim inşallah güzel birgün olsun hepimiz için ben şu an klinikteyim birazdan ameliyat bölümüne gideceğim benden haber alamazsanız merak etmeyin kendime gelince size ses vereceğim hepinizi çok öpüyorumdestek mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın beni de inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin
Güzel haberlerini bekliyoruz mayalamGünaydın hayırlı sabahlar kızçelerim inşallah güzel birgün olsun hepimiz için ben şu an klinikteyim birazdan ameliyat bölümüne gideceğim benden haber alamazsanız merak etmeyin kendime gelince size ses vereceğim hepinizi çok öpüyorumdestek mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın beni de inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin
Canım inşallah her şey istediğin gibi hayırlısı ile olurGünaydın hayırlı sabahlar kızçelerim inşallah güzel birgün olsun hepimiz için ben şu an klinikteyim birazdan ameliyat bölümüne gideceğim benden haber alamazsanız merak etmeyin kendime gelince size ses vereceğim hepinizi çok öpüyorumdestek mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın beni de inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin
Allah işini rast getirsin canım güzellikle gir guzellikle güzel yumurtalarla çık inşallahGünaydın hayırlı sabahlar kızçelerim inşallah güzel birgün olsun hepimiz için ben şu an klinikteyim birazdan ameliyat bölümüne gideceğim benden haber alamazsanız merak etmeyin kendime gelince size ses vereceğim hepinizi çok öpüyorumdestek mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın beni de inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin
Rabbim hayırlı etsin bakalım dualarım seninle inşallah içi dolu kaliteli cok güzel foliküllerin oluşur sayıca çokKızlar dua edin lütfen folikül sayısı fazla olsun. 15 dk sonra randevum.
Merhabalar hayırlı olsun. Bence normal ki doktorun da hem kontrole çağırmış daha takip etmeyeceği duymadan hiç endişelenme. Belirtin var mıydı? Transferden sonra neler yaptın?kızlarrr günaydın transferin 10. günü beta 272 12. günü 909 14. günü ise 2850 gelmis. sizce bu kadar artıs göstermesi normal mi endişelenmeliyim miyim doktorum daha test verme 15 nisanda kontrole gel dedi. (5. gün tek embriyo transfer edilmisti)
Merhabalar hayırlı olsun. Bence normal ki doktorun da hem kontrole çağırmış daha takip etmeyeceği duymadan hiç endişelenme. Belirtin var mıydı? Transferden sonra neler yaptın?
Canim sonucun çok güzel çıkmış tebrik ederimkızlarrr günaydın transferin 10. günü beta 272 12. günü 909 14. günü ise 2850 gelmis. sizce bu kadar artıs göstermesi normal mi endişelenmeliyim miyim doktorum daha test verme 15 nisanda kontrole gel dedi. (5. gün tek embriyo transfer edilmisti)
hep dualarımdasınız. rabbim burda bekleyen tüm bacılarımı rabbim sevindirsin. transfer süreciniz su gibi aksın gecsin.Canim sonucun çok güzel çıkmış tebrik ederimartış olması güzeldir gereğinden fazla artış ikiz belirtisi bile olabiliyor Rabbim hayırlısıyla keseyi, kalp atışını, sonrada doğumunu da göstersin inşallah darısı başımıza bize de dua edermisin hamişlerin duasi kabul olurmuş
Allah razı olsun canımhep dualarımdasınız. rabbim burda bekleyen tüm bacılarımı rabbim sevindirsin. transfer süreciniz su gibi aksın gecsin.
Oy canim benim maşallahKızlar iki büyük folikül vardı 22, 17 mm bugün ignemin son günü. İnşallah iki yumurta çıkıp ikiside döllenir. Dua edin. Pazartesi yumurta toplanacak saat 2 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?