Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canımsın ya kalbîmi bıraktım bu güzel mesajına 🫶😘
Amin çok teşekkür 😍 ederim her Daim dualarımda olucaksınız ben gerçekten herkesin hikayesini okuyunca çok üzülüyorum keşke elimde sihirli 🪄değneğim olsaydı herkese istediğini verebilseydim ama ben inanıyorum Rabbim bizi karşılaştırdı gerçekten demek ki birbirimizin dualarını Almamız gerekiyormuş hepinize canı gönülden dualar ediyorum ve alıyorum hepinizi çok öpüyorum 😘🥲💕
Senin mesajlarını gördükçe okuyorum kuzum ne güzel bir pozitif enerjin var böyle ve bizlerle de paylasiyorsun❤️🥰

Çok teşekkür 😍 ederim hamdolsun iyiyim 🥰
Sabah evet 07:30 da orada olacağım üstümü giy falan derken ancak alırlar iki bayan daha varmış Opu olacak hele bakalım 🤔 ben kaçıncı sıradayım 🫣🫨
Canım benim dualarım seninle gülüm çok güzel geçecek Allah'ın izniyle altın embriyolarin olacak inşallah bacım kalbim dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

bir tık ara ara sızı giriyor gibi de psikolojik de olablr aklım hep orda beklentide diye heralde :) onun dışında aynı her şey bi günü daha bitirmenin heyecanı üstümde :)
İlaçlardan da olabilir ya. Bende bir ipucu olsun istiyorum ama ilaçlar da yapıyor ya her şeyi teste kadar emin olmak imkansız 🫠

Canımsın ya kalbîmi bıraktım bu güzel mesajına 🫶😘
Amin çok teşekkür 😍 ederim her Daim dualarımda olucaksınız ben gerçekten herkesin hikayesini okuyunca çok üzülüyorum keşke elimde sihirli 🪄değneğim olsaydı herkese istediğini verebilseydim ama ben inanıyorum Rabbim bizi karşılaştırdı gerçekten demek ki birbirimizin dualarını Almamız gerekiyormuş hepinize canı gönülden dualar ediyorum ve alıyorum hepinizi çok öpüyorum 😘🥲💕
Güzel haberlerinizi bekliyorum Allah yardımcınız olsun su gibi geçsin bitsin işleminiz ❣️

Oy benim güzel nazlım çok teşekkür 😍 ederim canımsın Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun bu güzel duaların ve dileklerin için senin de inşallah pozitif olur hep beraber bu güzel günleri görmek nasip olsun inşallah 🤲🥲😘❤️
Ayy kuzum benim ya inşallah inşallah hep beraber pozitifleri görelim🙏🏼🤲🏼🥰😍

Yarın bakayım doktor ne diyecek. yarın belli olacak inşallah 3 folikül görmüştü ama daha fazla çıkar. Ve pazartesi Opu olur.2 transfer bir de dondurulması için yumurta cikaydi iyiydi🥰Altın embriyo lar olsun inşallah 🤲🏻😍
Ayy inşallah kuzum sağlıklı birsürü yumurtan olmuştur 🙏🏼🥰 İnşallah altın embriyonu bulursun 🙏🏼🤲🏼😍

Ya bu arada benim için güzel bir gelişmede oldu bahceci nin doktoru prof dr ebru ozturk tavmergen kliniginde artık yeni doktorum o imis hemşireler aradı.belki de uğurlu gelecek bakalım ❤️
Ayy canım benimm uğurlu gelsin inşallah 🥰🙏🏼🤲🏼 Allahım pozitif görmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏼🥰🤲🏼

Senin mesajlarını gördükçe okuyorum kuzum ne güzel bir pozitif enerjin var böyle ve bizlerle de paylasiyorsun❤️🥰

Çok teşekkür 😍 ederim o senin güzel bakan gözlerin canım benim Allah razı olsun Rabbim tez zamanda seninde kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah 🤲👼💕🐣

Canım benim dualarım seninle gülüm çok güzel geçecek Allah'ın izniyle altın embriyolarin olacak inşallah bacım kalbim dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Amin Amin İnşallah Allah razı olsun güzel insan Rabbim kimseyi darda bırakmasın inşallah çok teşekkür 😍 ederim canım Arkadaşım 🤲🥹🥰

Güzel haberlerinizi bekliyorum Allah yardımcınız olsun su gibi geçsin bitsin işleminiz ❣️

Amin inşallah çok teşekkürler ☺️
Allah razı olsun 🤲 inşallah sende hayırlı güzel haberler alırsın canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim de inşallah 🤲🫶👼🐣

Günaydın hayırlı sabahlar kızçelerim inşallah güzel birgün olsun hepimiz için ben şu an klinikteyim birazdan ameliyat bölümüne gideceğim benden haber alamazsanız merak etmeyin kendime gelince size ses vereceğim hepinizi çok öpüyorum 😘 destek mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın beni de inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin 🤲🫶💕👼🐣🌺

Eklentiler

• IMG_7544.webp
    IMG_7544.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 25
Evet ya, opudan sonra 6 tane almıştım mahvetmişti beni 🫠 hayırlısıyla güzel güzel embriyoların olsun inan 🙏🫶

canım her şeyi okuyup dikkat edersin mental sağlık kalmaz 😂 önünde ben varım daha nasıl örnek istiyorsun 😂 boşver 🫶
Opudan sonra da mı kullanılıyor kuzum :(
mayala katar mayala katar Kuzum yarın çok güzel geçsin inşallah Opun😍🥰🙏🏼 Haber ver bizede mutlaka🥰 Allahım yanında olsun bi çırpıda toplansın hemencecik transferin olsun gelsin bebiş🥰😍🙏🏼
Sağol kuzum ama opu daha belli değil ben kontrole gideceğim 🥰🥰
Günaydın hayırlı sabahlar kızçelerim inşallah güzel birgün olsun hepimiz için ben şu an klinikteyim birazdan ameliyat bölümüne gideceğim benden haber alamazsanız merak etmeyin kendime gelince size ses vereceğim hepinizi çok öpüyorum 😘 destek mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın beni de inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin 🤲🫶💕👼🐣🌺
Canım benim rabbim yardımcın olsun. Su gibi geçsin inşallah 🥰🥰

Benim eşim azosperm hastası mikro tese ameliyat olacak eğer sperm bulunursa bni yumurta topmaya alacaklar. Doktor yumurtaliklarimda rahminde bir sorun yok dedi o yüzden taze transfer önerdi cumartesi gideceğim kontrole bakalım hayırlısı. İlk demem olduğu için biraz tedirginim 🤲🥰
Allah işinizi kolaylaştırsın, inşallah güzel ilerler ve sperm bulunur 🙏🏾

Son düzenleme:
Aleyküm selam 👋 canım hoşgeldin 🤗
Transferin hayırlı olsun inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunmuştur Allah’ın izniyle pozitif haberler Alırsın inşallah Amin 🤲💕
Teşekkür ederim cnm benim🌸🥰 inşallah tutunuyorlardır ya çok heycanlıyım allah dileyen isteyen herkese nasıp etsin inşallah pozitif haberleri herkes alır inşallah🌸

Canım inşallah her şey güzel kalbin gibi olsun, güzel altın yumurtalar önce, sonra embriyoların olsun inşallah 🙏 Bu sefer Allah senin hepimizin yüzünü güldürsün 😍🫶

Back
X