- 26 Nisan 2024
- 346
- 341
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.781
İnsanın başına gelince öğreniyormuş her şeyi. İnşallah siz de pozitif sonuçlar alın, isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin allah. Bu şekilde dua ediyorum artık, hayat bana duaları da ayrıntılı etmeyi öğretti :)Teşekkür ederim bilgiler için. İnşallah pozitif güzel sonuçlar alınbenim eşim dahiliye doçenti ünide. Yani şuralarda araştırarak öğrendiğim bilgiler, kadınların şu süreçte öğrendiklerine bakıyorum soruyorum hiçbirini bilmiyor kadın doğum uzmanı gibi olduk valla Allah sonumuzu hayır etsin..
Onlar ne hiç bilmiyorum ki bakalım benim doktorum ne diyecek kaç yaşındaydınız sizBen önce letu kullandım yumurta büyüttük. 3 ay denedim ama olmayınca vakit kaybetmeden tüp bebeğe başladık
Şu anlık takviyelerime başladım öğrenince de bi tüp bebek diyetisyeni buldum onunla beslenme düzenleyeceğim inşallah. Normalde biz de direkt tüp bebek istiyoruz ama doktor ne der hiç bilmiyorum şu an olduğum ilde sadece bir doktor var o ne derse o olacak gibi maalesefBenim AMH düşük değil ama şu süreçte öğrendiğim şu var, çok vakit kaybetmemek gerek. Aşılama vs maddi manevi yoruyor insanı. Sonra bi bakıyorsun aylar yıllar geçmiş oluyor. Ben direkt beslenmemi düzeltip takviye kullanmaya başlayıp (hem eşin hem sen) kendimi tüp bebeğe hazırlardım
Evet ya dualarımız da öyle artık, Rabbim hayırlı sağlıklı evlat güzel bir gebelik nasip etsin, zorlaştırmasın kolaylaştırsınİnsanın başına gelince öğreniyormuş her şeyi. İnşallah siz de pozitif sonuçlar alın, isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin allah. Bu şekilde dua ediyorum artık, hayat bana duaları da ayrıntılı etmeyi öğretti :)
Yumurta büyütme sürecinde dikkat etmen gereken tek sey beslenmen yumurtaların kalitesi için canım onun dışında ağrı acı vesaire hicbisey olmuyor zaten benden 22 yumurta toplandığı için sadece hafif dolgunluk vardı kasıklarımda o kadarÖncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun bende yeni başladım tedaviye ilk denenem doktor taze transfer yapacağını söyledi. Yumurta büyütme sürecinde nelere dikkat etmeliyim
Oy canım benim Rabbim Yar ve yardımcın olsun bi bakacaksın ki bebişler seninleEvet canım benim yarın sabah Allah’ın izniyle inşallah
Ayy kuzum yapmadım henüz testtE ama haber bekliyoruz sendenhadi ver guxel haberi
Sen regli oldun mu canım sürecinin başlamasına az kalmıştır senindeE ama haber bekliyoruz sendenhadi ver guxel haberi
Doktoru siz de biraz yönlendirebilirsiniz :) ben bir kez aşılama yaptırmıştım devlet hastanesinde, sonra benim doktor da bir kez aşılama yapalım dedi. Biz kabul etmedik, maddi olarak zorlar bizi hem aşılama hem sonrasında tüp bebek dedik. Başarı oranı düşük çünkü, ücreti de 40.000-50.000e yakındır şuan ilaçlarla beraber.Şu anlık takviyelerime başladım öğrenince de bi tüp bebek diyetisyeni buldum onunla beslenme düzenleyeceğim inşallah. Normalde biz de direkt tüp bebek istiyoruz ama doktor ne der hiç bilmiyorum şu an olduğum ilde sadece bir doktor var o ne derse o olacak gibi maalesef
Eskiden sanırım devlet desteği alınıyormuş ama şu an hala var mı her yerde geçerli mi bilemiyorum onu da düşündüm de bi ara acaba alabilir miyim diye amh düşüklüğünde veriyorlarmış raporuDoktoru siz de biraz yönlendirebilirsiniz :) ben bir kez aşılama yaptırmıştım devlet hastanesinde, sonra benim doktor da bir kez aşılama yapalım dedi. Biz kabul etmedik, maddi olarak zorlar bizi hem aşılama hem sonrasında tüp bebek dedik. Başarı oranı düşük çünkü, ücreti de 40.000-50.000e yakındır şuan ilaçlarla beraber.
Canım benim ilk denemem pgt si dondurmadan önce yapılmış bir embriyoydu 6ba kalitesinde. Bir kez donup çözülmüş olan bile çözüldükten sonra bozuldu ve negatif oldu. Şişli Memorial da oldum tedavimi o laboratuvara rağmen bile oldu. O risk her zaman var ama döndürüp çözdürüp pgt ye yollayıp tekrar dondurmak bana bu riski arttırır gibi geldi.Aa sizin baya uyguna gelmiş ya nerede yapılıyor tedaviniz? Bana embriyolog dedi ki donmuşu transfer için çözdüğümüzde de az da olsa bozulma riski var. Yani bu tür riskler hep var ama az dedi. Neyse bakalım inşallah sıkıntı olmaz, olursa da napalım sürece baştan başlayacağıztabi haklısınız maddi manevi zor bir süreç Allah yardımcımız olsun.
Hiç değişiklik yok. İğne yerleri hariç her şey aynı
Kızlar bugün ilk doz cetrotide iğnemi vurduk. 3 doz kullanıp cumartesi kontrole gideceğim. Muhtemelen haftaya opu ve transfer var çünkü bana 3. gün taze transfer yapılacak. Her şey yolunda giderse tabi
Bu arada şu ana kadar en çok acıtan iğnem cetrotide oldu
Troll olduğunu düşünüp ben de onu trollemiştim ama eğer gerçekse ciddi vaka.
Canım benim ilk denemem pgt si dondurmadan önce yapılmış bir embriyoydu 6ba kalitesinde. Bir kez donup çözülmüş olan bile çözüldükten sonra bozuldu ve negatif oldu. Şişli Memorial da oldum tedavimi o laboratuvara rağmen bile oldu. O risk her zaman var ama döndürüp çözdürüp pgt ye yollayıp tekrar dondurmak bana bu riski arttırır gibi geldi.
Ben de cumartesi kontrole gidicem. Şu an bulantı baya azaldı düne göre. Başka bir farklılık yok. Başım ağrıyor ama zaten adetliyken hep ağrırYa benim bugün 4. Günüm ilk günün ertesinde gaz sıkışması ve aşırı bir kasık ağrısı çektim daha sonraki günlerde baya hafifledi zaman zaman hafif kramplar giriyor yarın da son dozumu alıp cumartesi sabah kontrole gidicem tarlusal kullanıyorım aynı zamanda sizde durumlar nasıl?
Benm de başım ağrıyor ama zaten her adeti baş ağrısıyla geciriyorumHayır olmadı hafif baş ağrısı oldu o da geçti
Oy canım benim Rabbim Yar ve yardımcın olsun bi bakacaksın ki bebişler seninleherşey yolunda gidecek ve çok güzel olacak
Ya daha olmadim 18 20 nisan gibi olup basliyorumSen regli oldun mu canım sürecinin başlamasına az kalmıştır seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?