Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Teşekkür ederim bilgiler için. İnşallah pozitif güzel sonuçlar alın 🤲🏾 benim eşim dahiliye doçenti ünide. Yani şuralarda araştırarak öğrendiğim bilgiler, kadınların şu süreçte öğrendiklerine bakıyorum soruyorum hiçbirini bilmiyor 😀 kadın doğum uzmanı gibi olduk valla Allah sonumuzu hayır etsin..
İnsanın başına gelince öğreniyormuş her şeyi. İnşallah siz de pozitif sonuçlar alın, isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin allah. Bu şekilde dua ediyorum artık, hayat bana duaları da ayrıntılı etmeyi öğretti :)

Benim AMH düşük değil ama şu süreçte öğrendiğim şu var, çok vakit kaybetmemek gerek. Aşılama vs maddi manevi yoruyor insanı. Sonra bi bakıyorsun aylar yıllar geçmiş oluyor. Ben direkt beslenmemi düzeltip takviye kullanmaya başlayıp (hem eşin hem sen) kendimi tüp bebeğe hazırlardım
Şu anlık takviyelerime başladım öğrenince de bi tüp bebek diyetisyeni buldum onunla beslenme düzenleyeceğim inşallah. Normalde biz de direkt tüp bebek istiyoruz ama doktor ne der hiç bilmiyorum şu an olduğum ilde sadece bir doktor var o ne derse o olacak gibi maalesef

İnsanın başına gelince öğreniyormuş her şeyi. İnşallah siz de pozitif sonuçlar alın, isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin allah. Bu şekilde dua ediyorum artık, hayat bana duaları da ayrıntılı etmeyi öğretti :)
Evet ya dualarımız da öyle artık, Rabbim hayırlı sağlıklı evlat güzel bir gebelik nasip etsin, zorlaştırmasın kolaylaştırsın 🙏🏾 amin dualar karşılıklı 🌸

Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun bende yeni başladım tedaviye ilk denenem doktor taze transfer yapacağını söyledi. Yumurta büyütme sürecinde nelere dikkat etmeliyim
Yumurta büyütme sürecinde dikkat etmen gereken tek sey beslenmen yumurtaların kalitesi için canım onun dışında ağrı acı vesaire hicbisey olmuyor zaten benden 22 yumurta toplandığı için sadece hafif dolgunluk vardı kasıklarımda o kadar

Şu anlık takviyelerime başladım öğrenince de bi tüp bebek diyetisyeni buldum onunla beslenme düzenleyeceğim inşallah. Normalde biz de direkt tüp bebek istiyoruz ama doktor ne der hiç bilmiyorum şu an olduğum ilde sadece bir doktor var o ne derse o olacak gibi maalesef
Doktoru siz de biraz yönlendirebilirsiniz :) ben bir kez aşılama yaptırmıştım devlet hastanesinde, sonra benim doktor da bir kez aşılama yapalım dedi. Biz kabul etmedik, maddi olarak zorlar bizi hem aşılama hem sonrasında tüp bebek dedik. Başarı oranı düşük çünkü, ücreti de 40.000-50.000e yakındır şuan ilaçlarla beraber.

Doktoru siz de biraz yönlendirebilirsiniz :) ben bir kez aşılama yaptırmıştım devlet hastanesinde, sonra benim doktor da bir kez aşılama yapalım dedi. Biz kabul etmedik, maddi olarak zorlar bizi hem aşılama hem sonrasında tüp bebek dedik. Başarı oranı düşük çünkü, ücreti de 40.000-50.000e yakındır şuan ilaçlarla beraber.
Eskiden sanırım devlet desteği alınıyormuş ama şu an hala var mı her yerde geçerli mi bilemiyorum onu da düşündüm de bi ara acaba alabilir miyim diye amh düşüklüğünde veriyorlarmış raporu

Aa sizin baya uyguna gelmiş ya nerede yapılıyor tedaviniz? Bana embriyolog dedi ki donmuşu transfer için çözdüğümüzde de az da olsa bozulma riski var. Yani bu tür riskler hep var ama az dedi. Neyse bakalım inşallah sıkıntı olmaz, olursa da napalım sürece baştan başlayacağız 😔 tabi haklısınız maddi manevi zor bir süreç Allah yardımcımız olsun.
Canım benim ilk denemem pgt si dondurmadan önce yapılmış bir embriyoydu 6ba kalitesinde. Bir kez donup çözülmüş olan bile çözüldükten sonra bozuldu ve negatif oldu. Şişli Memorial da oldum tedavimi o laboratuvara rağmen bile oldu. O risk her zaman var ama döndürüp çözdürüp pgt ye yollayıp tekrar dondurmak bana bu riski arttırır gibi geldi.

Kızlar bugün ilk doz cetrotide iğnemi vurduk. 3 doz kullanıp cumartesi kontrole gideceğim. Muhtemelen haftaya opu ve transfer var çünkü bana 3. gün taze transfer yapılacak. Her şey yolunda giderse tabi 🩷

Bu arada şu ana kadar en çok acıtan iğnem cetrotide oldu 😒💜

Amin canım benim sağlıcakla güzel ilerlesin transfer olabilirsin Allah’ın izniyle o heyecanı yaşamak olsun hep birlikte inşallah 🤲💕
Maalesef cetrotide yakıyor biraz ama hemen geçiveriyor ben birde 12 adet cetrotide kullandım sen sana hesap et 🤣🫣🤪 Ama sonunda mucizelerimize kavuşmak varsa değer bu acılara inşallah 🤲🥰

Canım benim ilk denemem pgt si dondurmadan önce yapılmış bir embriyoydu 6ba kalitesinde. Bir kez donup çözülmüş olan bile çözüldükten sonra bozuldu ve negatif oldu. Şişli Memorial da oldum tedavimi o laboratuvara rağmen bile oldu. O risk her zaman var ama döndürüp çözdürüp pgt ye yollayıp tekrar dondurmak bana bu riski arttırır gibi geldi.

bilmiyorum ki valla, bekleyip göreceğim. Burada o şekilde yaptırıp sağlıklı sonuç elde eden 3 4 kişi var. Olmaya da bilir tabi. Yapacak bir şey yok, zaten genetik olarak sorunluysa benim içimdeyken daha büyük sorunlar olacak. Bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin artık.

Ya benim bugün 4. Günüm ilk günün ertesinde gaz sıkışması ve aşırı bir kasık ağrısı çektim daha sonraki günlerde baya hafifledi zaman zaman hafif kramplar giriyor yarın da son dozumu alıp cumartesi sabah kontrole gidicem tarlusal kullanıyorım aynı zamanda sizde durumlar nasıl?
Ben de cumartesi kontrole gidicem. Şu an bulantı baya azaldı düne göre. Başka bir farklılık yok. Başım ağrıyor ama zaten adetliyken hep ağrır

Back
X