- 11 Kasım 2015
- 1.746
- 2.800
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.741
Ama doktora gitmen gerekiyordu ya birşey olsaydiO başlık açan arkadaşı ben de görüyordum, ben de transferin ikinci günü uzanırken telefona bakıyordum, birden elimden kaydı düştü. Oradaki hareket olumsuz etkiledi mi diye tüm gün düşünmüştüm … ama başlık açmadım yani
Benim ilk iğneye başladığım gün oldu sonra geçti amaSizde de bulantı oldu mu
bende de bugün ara ara var yok arası bir sızı sonra gidiyor. kaçıncı gün transferiydi senin ?Bana sürgü verdiler kaldirmadilar canım
Daha bisey hissedemiyorum canım yine dün de demiştim sanki saniyelik sızı gibi oluyor geçiyor devamlı değil sen de var mi bir durum
Ayyy ben biliyorum galiba kim.. hatta bi konu için birden fazla açıyorduGeçen haftalarda hamile kalan biri sürekli bir post açıp ciğer yedim bebeğime dokunur mu yok biraz ceviz kırdım bebeğime birşey olmuşmudur vay efendim yolculuk yapsam bebeğim düşer mi yok kolumu kaldırdım bebek düştü mü birde yazanlara da cevap vermiyor takmıyor sonunda şikayet edildi engel aldı
Gece ovitrelle vurdum bacımsu keşke gerçek olsaydı yapay betakeşkem bir süpriz olsa hamile oluyormuşum kız o kadar muayene oldum görünürdü hamiş olsaydım
Aşkım senin yarın mısen çok yaşa emi gülmekten yıkıldım
Ayyy ben biliyorum galiba kim.. hatta bi konu için birden fazla açıyordu
Veya sabah bir konu akşama ona benzer başka bir konu
Aşkım senin yarın mı
Ben transfer öncesi bi tuvalete gittim yolda sıkışmıştım.Çok açıklayıcı olmuş ellerine sağlık canm iki gün yatarim en fazla sonra bende küçük yürüyüşler yapacam evde sürekli yat yat her yerimiz agriyacak yoksatransferden ne kadar sonra WC çıktın canm ben bı saat bekledim sonra WC çıktım ama aşırı sıkışık değildim bekleyebildm
5. Gün transferi canım seninbende de bugün ara ara var yok arası bir sızı sonra gidiyor. kaçıncı gün transferiydi senin ?
Transferin en zor kısmı da idrar tutmak sanırımBen transfer öncesi bi tuvalete gittim yolda sıkışmıştım.
Sonrasında 1 litre su içip transfere girdim ve transfer sonrası 30 dakika uzandım ama son 5 dakika zor dayandım
Hemen kalkıp giyinip tuvalete gittimhemşireleri zor duruma sokmak istemedim sürgü vesaire
Kesinlikle çok iyi oluyor bide ben annem yorulmasin diye baya bı temizlik yaptım camlar dolaplar falan baya yoruldum dedim artık transferi olayım da dinleneyimAmin inşallah canım benimbenim annemde öyle yanimda değil telefonla konusurken nasil oldun? iyimisin? Artik yormayayim seni teli kapatayim falan diyo dedim anne hasta degilim anne adayiyim ya aslinda tabiki bizde dikkat ediyoruz da etraf bizden daha dikkatli sanki ama bu durum işime gelmiyor değil bir ilgi alaka ohh mis
Evet ya bide sürekli sordular iyi misin sürgü verelim mi diye sağolsunlarBen transfer öncesi bi tuvalete gittim yolda sıkışmıştım.
Sonrasında 1 litre su içip transfere girdim ve transfer sonrası 30 dakika uzandım ama son 5 dakika zor dayandım
Hemen kalkıp giyinip tuvalete gittimhemşireleri zor duruma sokmak istemedim sürgü vesaire
Bende öyle öncesinde bayram giriyor diye bi dip köşe transfer öncesi yine bi temizlik simdi keyif zamani ohhh misss birde pozitif gelirse varya tadindan yenmezKesinlikle çok iyi oluyor bide ben annem yorulmasin diye baya bı temizlik yaptım camlar dolaplar falan baya yoruldum dedim artık transferi olayım da dinleneyimşimdi tadını çıkaralım bakalım
benim de 5.gün transferi ve genetik teyitli, ilki de 5.gün transferiydi boş gebelik olunca bunda genetiğe göndermeyi teklif etti doktor. İlkinde 5.güne 2tane kalmıştı ikisini de transfer etmişti, sürece baştan başlayınca genetik yaptırabildik..5. Gün transferi canım senin
Amin amin Allah razı olsunMaşallah Rabbim evladınıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah dilerim Rabbim sağlıklı hayırlı güzel bir kardeş nasip eylesin inşallah Amin
Hmm dondurulmuslarda genetiğe sonradan bakılmıyor dimi canim inşallah pozitif olur genetik teyitli olması çok iyibenim de 5.gün transferi ve genetik teyitli, ilki de 5.gün transferiydi boş gebelik olunca bunda genetiğe göndermeyi teklif etti doktor. İlkinde 5.güne 2tane kalmıştı ikisini de transfer etmişti, sürece baştan başlayınca genetik yaptırabildik..
yok dondurulmuşlarda çözüldükten sonra biyopsi alınmıyormuş, o yüzden dondurmadan önce alıp gönderdiler. Ah benim durumlarım çok karışık, bol yumurta bol döllenme, bol 3.gün ama 5e giderken eleniveriyorlar. İnşallah senin de tutsun, isteyen herkese hem sağlıklı hem hayırlı evlat nasip olsunHmm dondurulmuslarda genetiğe sonradan bakılmıyor dimi canim inşallah pozitif olur genetik teyitli olması çok iyi
Benim de 5aa ydi doktor genetiği iyiyse tutmaması için sebebi yok dedibenim de 5.gün transferi ve genetik teyitli, ilki de 5.gün transferiydi boş gebelik olunca bunda genetiğe göndermeyi teklif etti doktor. İlkinde 5.güne 2tane kalmıştı ikisini de transfer etmişti, sürece baştan başlayınca genetik yaptırabildik..
Allah yardımcımız olsun hepimizin canım inşallah Allah gönlümüzdekini nasip eder ama ayni gün transfer olanlar olarak haberleselimyok dondurulmuşlarda çözüldükten sonra biyopsi alınmıyormuş, o yüzden dondurmadan önce alıp gönderdiler. Ah benim durumlarım çok karışık, bol yumurta bol döllenme, bol 3.gün ama 5e giderken eleniveriyorlar. İnşallah senin de tutsun, isteyen herkese hem sağlıklı hem hayırlı evlat nasip olsun
İnşallah diyelim Rabbim mucizeni göndermiştir Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?