- 4 Aralık 2024
- 4.562
- 5.042
- 73
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.501
Teşekkür ederim canım henüz kan testi yapmadım ama yaptığım tüm idrar testleri negatif çok üzgünüm
Yapma nazlı yapmaaaa sen yaparsan ben de yaparım gibi geliyoAa çok enteresan olmuş kuzumBen bi idrar testi yapcam gibi ya kuzum Bugün değil yarın ya da cumadan itibaren
Hastane+ilaçlar yaklaşık 200bin TLAyrıca tedavi için ne kadar ödüyorsunuz
6.günüm canım bugünSenin kaçıncı günün canım
Ben 8. Gün öğrendim canım betam 190.49duKızlar transferi pozitif olanlar (5.gün embriyosu)transferin kaçıncı günü öğrendiniz ve betalarınız kaçtı acaba
Merhaba ben de bugün gonal f başladim bir tane daha iğne verdi bana. Hayırlı haberler alıriz umarım. Benm sol yumurtalığımi göremedi bugün ama sağda üç tane yumurta vardıAmin inşallah bunca emek zahmet boşa gitmese bari gonalfa yeni başladım takviyelere de yarın başlıycam faydası olur zaar
Ayy kocam yapma diye tutturdu şimdilik almadım testYapma nazlı yapmaaaa sen yaparsan ben de yaparım gibi geliyoaynı gün aynı hastane bi bağ kurdum seninle
Aramıza hoşgeldin kuzumAyyy kızlarrr düne kadar çok rahattım amaann ne var ki diyordum ama bugün transferim oldu çok şükürzaman geçmiyor sanki sonuç için
valla ara ara sızı bende de oluyo ama muhtemelen rahim ağzını açarken yerleştirdiği aparattan bide göbeklerim delik deşik oldu onun sızısı nerden vuruyo belli değilbence. Kaçıncı denemenYok canım arada ince ince sizi oluyor gibi ya da bana öyle geliyorama okuduğum kadarıyla belirti yaşayan da var yaşamayan da takilmayalim bence
al benden de o kadar. göbeğimin sol tarafı morardı, özellikle kan sulandırıcı oksapar beni mahvediyo. bnm 2. denemem, aslında iğne konsunda tecrübeliyim hatta yumurta büyütürken gonalf falan assla morartmadım hemşireler şok oldu opu günü, ama transfer süreci iğneleri yine morarttı.Hiç bir şey hissetmiyorum ya ben henüzsadece ignelerden sertlesen göbek etrafım var o zorluyor biraz o kadar. Sen nasilsinn??
Hmm tam kesin olsun diye biraz geç istemiş olabilirHayır canım 5. Gün
Sonra nasıl yükseldi? Ben 9. gün gideceğim kan için.Transfer gününü saymazsak 11.gun 69.ile ogrendim
Ayy inşallah hepimiz pozitifi görücezBizde Maralim2019 ile aynı gündeyizbirlikte yaparız testleri canım
Ayyy benimki negatif olursa senin umudun kırılır mı? o 2 gün daha zor geçer sanaAyy kocam yapma diye tutturdu şimdilik almadım testAyy evet yaa bu kadar denk gelmezz Sen daha erken yapcaksın kan testini amaa bendeenn
Ayy sus suss çağırma kötüyü ikimizinde pozitif olcak Allahın izniyleAyyy benimki negatif olursa senin umudun kırılır mı? o 2 gün daha zor geçer sana
Kızlar fazla eğilip kalkmayın ne olur Allahın izniyle bebişlerşnşz sizinle olacakHayırlısı olsun hakkımızda inşallahh tutunurlarvar mı bi his belirti vs yani ne belirti olcak daha ilk günden gerçi de ne biliyim işte belki vardır
İnşallah kuzum darısı bize olurKızlar fazla eğilip kalkmayın ne olur Allahın izniyle bebişlerşnşz sizinle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?