Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaaa evet canım gerçekten benim de en önem.verdigim şey laboratuvar çünkü azosperm olunca çok titiz davranmak gerekiyor.Semra hocaya gideceğim işte insAllah canım en azından acabam olmasın bende şu an 34 yaşındayım bu beşinci deneme artık Şişli Memorial Sevda hocaya güvenip gideceğim.Zaten o ukala doktorlar yüzünden neler çektik ben Erzurum Buhara da yaptım bu dediğiniz sorunlari orda bile yaşadım bu kadar hassas bir konu da böyle acımasız olamazlar ya

Yok bende o da yok.
Böyle yemeyince midem bulanıyor bulanacak gibi tuzlu birşeyler bazen tatlı şeyler yiyorum ama yemek yemekten midem bulanmadı kahretsin

Zor olmayacak mı kuzum gidip gelmek Aksaray’da içine sinen yok mı
Canım ilk üç ayı atlatayım ilaç kullanımını doktorum kesince Aksaray’da devam edeceğim.
Şimdi cuma muayeneden sonra Aksaray devlet hastanesinde kadın doğum uzmanı bakacağım yanı sıra onada muayene olacağım.
Ama maalesef şu an randevular full orada. İlçede devlet hastanesinde var. Bakalım merkezde bulamazsam hiç mecbur ilçeye gideceğim

Ayyy bugün de ağrım hiç olmadı diye endişe ettim acaba büyümüyorlar mı diye çok teşekkür ederim inşallah bunca emek ve zahmetin bir karşılığı vardır hayırlısı olur

Amin amin inşallah bende senin gibiydim her ultrasona girip çıktığımda derin bir oh çekiyordum korkma rahat ol dilerim herşey güzel sağlıklı olur inşallah

Yalancı pozitiflik veren testte mi var inşallah öyle değildir, ben sadece biraz daha koyu çıkar diye düşündüm ama iki teste çok aynı geldi bana
Akşam tekrar test yaptım koyulaşıyor gibi ama baya kurudu tabi 3 saat oldu yapalı, sizde güzel gidiyo mudur ?

Eklentiler

• image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 35
Canım bu testlerden pek anlamıyorum ama tsh yani troid testin güzel. Burdan da anlayan arkadaşlar mutlaka fikir verip yardımcı olacaktır. Ön görüşme yaptıysanız eşinizden test istememişlerdir fakat tedaviye başlarken mutlaka eşten de test, tahliller istiyorlar. Allah ol desin yeter ki normal yolla olmaz tüp bebek olur. Ama umutsuzluk olmasın

Evet evet olsun da sağlıklı bir şekilde tabiki ne yoldan olduğu önemli değil. Allahım aratmasın yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…