- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.521
Allahın izniyle inşAllah tüm dualarım sizinle yemin ederim ondan birazda burdan kopamıorum çok yazamasmda okuyorum merak ederim haberlernzi alıyorum..Allah şahit hep dualarımdasınızİnşallah kuzum darısı bize olurAmin
İlk denemem canım ya senin? Ben de progestani kalcadan oluyorum 3 günde bir cok fena kalcam ağrıyor hareketimi kısıtlıyorvalla ara ara sızı bende de oluyo ama muhtemelen rahim ağzını açarken yerleştirdiği aparattan bide göbeklerim delik deşik oldu onun sızısı nerden vuruyo belli değilbence. Kaçıncı denemen
Merhaba ben de bugün gonal f başladim bir tane daha iğne verdi bana. Hayırlı haberler alıriz umarım. Benm sol yumurtalığımi göremedi bugün ama sağda üç tane yumurta var
Aramıza hoş geldin ben de pazartesi başladım gonalf 900 her gün 300 vuruyorum bir de tarlusal verdi başka bir iğne kullanmıyorum ben inşallah bunca emek ve zahmete değer sonuçlar alırız hayırlısı olsunMerhaba ben de bugün gonal f başladim bir tane daha iğne verdi bana. Hayırlı haberler alıriz umarım. Benm sol yumurtalığımi göremedi bugün ama sağda üç tane yumurta vardı
Ay evet ya ayni gün oldukBizde Maralim2019 ile aynı gündeyizbirlikte yaparız testleri canım
İnşallah nazli kizimAyy inşallah hepimiz pozitifi görücez
Kızlar lütfen hep böyle pozitif olalim evrene potizifler gönderelimAyy sus suss çağırma kötüyü ikimizinde pozitif olcak Allahın izniyle
Canım mayalam iyi gecer çok öpüyorum sende Allah'a emanet olHayırlı geceler canlar Allah’a emanet olun
Sizde şişli memorialdaydınız dimi?İlk denemem canım ya senin? Ben de progestani kalcadan oluyorum 3 günde bir cok fena kalcam ağrıyor hareketimi kısıtlıyor
Güzel geçti çok şükür. O an çok heyecanlıydım titriyordum. Sonda ekrana baktığımda bebişleri orada görünce çok duygulandım çok güzel bir duyguymuş. 7. Gün erken gebelik yaparım büyük ihtimalAy evet ya ayni gün olduknasil gecti kuzum transfer? benimki biraz maceraliydi nasıl şuan durumlar hadi bakalim hangimiz daha çok sabirli olcak
2 gün sonra 183 oldu hep takip ettim keseyi gördük cuma günü inş kal atışı duyarızSonra nasıl yükseldi? Ben 9. gün gideceğim kan için.
Rabbim sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin inşallahGüzel geçti çok şükür. O an çok heyecanlıydım titriyordum. Sonda ekrana baktığımda bebişleri orada görünce çok duygulandım çok güzel bir duyguymuş. 7. Gün erken gebelik yaparım büyük ihtimal
Aminn canım Rabbim gönlümüzdeki muradı nasip etsin inşallahRabbim sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin inşallahben anestezi aldığım için o ana şahit olamadım ama içimde olduğunu bilmek değişik bir his Rabbim yüzümüze gülsün isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Aminnnn inşallah canim benim ya Rabbim geri çevirmesin dualarimizi4Aminn canım Rabbim gönlümüzdeki muradı nasip etsin inşallah
Yok hayır erdem hastanesinde yaptırdımSizde şişli memorialdaydınız dimi?
Canım günaydın bu çizgiler idrara batırır batırırmaz 1.çizgi gibi şak diye çıkıyor mu ekranda 2.çizgide yoksa aradan 2-3 dk geçtikten sonra mı beliriyor ?Akşam tekrar test yaptım koyulaşıyor gibi ama baya kurudu tabi 3 saat oldu yapalı, sizde güzel gidiyo mudur ?
Benim bulunduğum yerde bayağı bir uyguna geliyor ama laboratuvarları nasıl bilemiyorum tabi ilimizde sadece bir tane tüp bebek yeri var daHastane+ilaçlar yaklaşık 200bin TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?