Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin inşallah bunca emek zahmet boşa gitmese bari gonalfa yeni başladım takviyelere de yarın başlıycam faydası olur zaar
Merhaba ben de bugün gonal f başladim bir tane daha iğne verdi bana. Hayırlı haberler alıriz umarım. Benm sol yumurtalığımi göremedi bugün ama sağda üç tane yumurta vardı

Yok canım arada ince ince sizi oluyor gibi ya da bana öyle geliyor 😁 ama okuduğum kadarıyla belirti yaşayan da var yaşamayan da takilmayalim bence
valla ara ara sızı bende de oluyo ama muhtemelen rahim ağzını açarken yerleştirdiği aparattan bide göbeklerim delik deşik oldu onun sızısı nerden vuruyo belli değilbence. Kaçıncı denemen

Hiç bir şey hissetmiyorum ya ben henüz 🥲 sadece ignelerden sertlesen göbek etrafım var o zorluyor biraz o kadar. Sen nasilsinn??
al benden de o kadar. göbeğimin sol tarafı morardı, özellikle kan sulandırıcı oksapar beni mahvediyo. bnm 2. denemem, aslında iğne konsunda tecrübeliyim hatta yumurta büyütürken gonalf falan assla morartmadım hemşireler şok oldu opu günü, ama transfer süreci iğneleri yine morarttı.

Back
X