- Konu Sahibi mayala katar
- #10.341
Buldum sanırım içime sinen ilk düşündüğüm adam önce bunda gdcm diğeride hastanede parvana hoca varmış onaBugün bakmışlarsa gitme önce bir doktor bul sonra gidersin canım benim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buldum sanırım içime sinen ilk düşündüğüm adam önce bunda gdcm diğeride hastanede parvana hoca varmış onaBugün bakmışlarsa gitme önce bir doktor bul sonra gidersin canım benim![]()
Yaaa hayır lütfen topiğimizde sorun olmasınkızlar gelin sıkıca sarılalım lütfen
![]()
Olsun tuşlara basmakta zor bacimAmin canım inşallah hadi sıra sende cuma güzel haberlerle çık opu'dan da - transferden bekleniyorsun
![]()
Canım ben de 4 gün 50, 3 gün 75 kullanıyordum, pozitif sonrası tamamen 75e çıkardık ama dün tesadüfen TSH verdim 0,5 çıktı. Onu da takip etmek gerekiyor yaniCanım benimde aynı sorun var ilaç dozum için dahiliyeye gönderildim.korkma ilaçla düzelir.Senin ve bebeğin gelisimi için çok önemli troid hormonu.Geciktirmeden dahiliyeden randevu al ve belirt tüp bebek yapacağını.ins pozitif gördükten sonrada gideceksiniz çünkü ilaç dozu yetersiz olabiliyor ikiniz için.Ben 50 lik kullanıyordum pozitiften sonra 75 yapıldı.ilaci düzgün ve dozunda aldıktan sonra hiç korkma![]()
Banada yapılmadı valla ay bak panik oldum şimdi büyük ihtimalle doktorumu buldum en azndn hastanem belli yarına randevu alsam bugünde alttan bakıldı şimdi yarında üstüste istemiyorum gidip konuşup kan mı versem bize kaç haftaya kadar alttan bakacaklar
Olsun tuşlara basmakta zor bacimAmin canım inşallah hadi sıra sende cuma güzel haberlerle çık opu'dan da - transferden bekleniyorsun
![]()
Aa noldu acaba kuzum![]()
İkimiz beraber gel tezkere gel diyeceğiz.Çıkar inşallah sen rahat ol bazen fazla bile çıkıyor ultrasonda gördüklerine göre kolay gelsin canım benim yeter ki olgun kaliteli döllenebilecek yumurtalarımız çıksın Amin ikimizin peş peşe olucak inşallah![]()
Baby’m 16 olan randevunda dr ister hepsini sendenYa kuzu bana hiçbir test yapılmadı yani ben kese için gitmedim kanama olunca acile gitmiştim orda kese görmüştüm sonrada kalp atışını memorialda gördümo zaman ilk randevumda doktorun yapması lazım söylememe gerek yoktur heralde
![]()
İkimiz beraber gel tezkere gel diyeceğiz.
Bir de düşün ki iki tanesi de tuttu, ikiz oldu.Bir taşta iki kuş..
Bende o tarihlerde gidecem bir hafta 10 gün fln bekleyecemGaliba 9 haftaya kadar canım ama hiçbir şekilde zararı yok diyorlar. 3 ayrı doktora sordumbende panik oldum ben randevu 16 nisana bulabildim doktorum baya yoğun. Beklicem artık yapacak bişey yok gidince yapar sanırım tüm testleri
![]()
Gözünüz aydınSolda 5 sağda 1 yumurtam gelişmiş kızlar yarın cetrotide başlayacağız, cumartesi kontrolüm var doktorum amh değerine göre çok iyi dedimayala katar M Maralim2019 @hayal93
Bende hissetmiyorum ve çok korkuyorumAy alıştım canım artık gerdirip saplıyorumİnşallah tutunuyorlardır ya ben hiç bişey hissetmiyorum
![]()
Bu arada dün bir şeyler yanlış gitmiş gerçekten bugün hiç acımadı. İlaç yaktı biraz o kadar sonra o da geçti. İçini ferah tut ciddenİnşallah canım benim çok sağol![]()
Bende o tarihlerde gidecem bir hafta 10 gün fln bekleyecem
Galiba 9 haftaya kadar canım ama hiçbir şekilde zararı yok diyorlar. 3 ayrı doktora sordumbende panik oldum ben randevu 16 nisana bulabildim doktorum baya yoğun. Beklicem artık yapacak bişey yok gidince yapar sanırım tüm testleri
![]()
Kızlar tsh falan mutlaka baktırın bazı kişilerde hamilelikte yükseklebiliyormuş, dengelensin diye hemen ilaca başlatıyorlarBende o tarihlerde gidecem bir hafta 10 gün fln bekleyecem
Hayır ya hiç bir şeyim yok benim. Gerçi benim için erkenden olabilir 3.günlerdi. Senin ? Bir de bugün tuvalette fazla zorlandım çok üzgünüm şu an olmayacak kaybettiysem diyeÇok sukur canım bir şey hissediyor musun kasiklarimda sızı filan
Ikınmak bebeği kaybettirmez rahat olunHayır ya hiç bir şeyim yok benim. Gerçi benim için erkenden olabilir 3.günlerdi. Senin ? Bir de bugün tuvalette fazla zorlandım çok üzgünüm şu an olmayacak kaybettiysem diye![]()
Hayır ya hiç bir şeyim yok benim. Gerçi benim için erkenden olabilir 3.günlerdi. Senin ? Bir de bugün tuvalette fazla zorlandım çok üzgünüm şu an olmayacak kaybettiysem diye![]()
Çok şükür korkutma bizi burdaAh kızlarım benim saçmalığım bir yere basmışım mesaj bile zor yazıyordum uğraştım yaptım şimdi güncelledim ya neyse durum stabil![]()
Gerçekten sahur zamanı ne yazışılıyordu beeKızlar zaman su gibi geçti sanki daha dün topiğimi açtım ne ara bu duruma geldik tablo neredeyse transferle doldu geçen gün herkesin boştu bekliyordu vay be zaman su gibi aktı gitti sonunda mucizelerimize kavuşmak dileğiyle inşallah Amin Ecmain![]()