Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım benimde aynı sorun var ilaç dozum için dahiliyeye gönderildim.korkma ilaçla düzelir.Senin ve bebeğin gelisimi için çok önemli troid hormonu.Geciktirmeden dahiliyeden randevu al ve belirt tüp bebek yapacağını.ins pozitif gördükten sonrada gideceksiniz çünkü ilaç dozu yetersiz olabiliyor ikiniz için.Ben 50 lik kullanıyordum pozitiften sonra 75 yapıldı.ilaci düzgün ve dozunda aldıktan sonra hiç korkma 🙏
Canım ben de 4 gün 50, 3 gün 75 kullanıyordum, pozitif sonrası tamamen 75e çıkardık ama dün tesadüfen TSH verdim 0,5 çıktı. Onu da takip etmek gerekiyor yani 😅 şimdi tekrar 50’ye döndüm. Bilgin olsun arada baktır

Galiba 9 haftaya kadar canım ama hiçbir şekilde zararı yok diyorlar. 3 ayrı doktora sordum🥹 bende panik oldum ben randevu 16 nisana bulabildim doktorum baya yoğun. Beklicem artık yapacak bişey yok gidince yapar sanırım tüm testleri 🙏
Banada yapılmadı valla ay bak panik oldum şimdi büyük ihtimalle doktorumu buldum en azndn hastanem belli yarına randevu alsam bugünde alttan bakıldı şimdi yarında üstüste istemiyorum gidip konuşup kan mı versem bize kaç haftaya kadar alttan bakacaklar

Çıkar inşallah sen rahat ol bazen fazla bile çıkıyor ultrasonda gördüklerine göre kolay gelsin canım benim yeter ki olgun kaliteli döllenebilecek yumurtalarımız çıksın Amin ikimizin peş peşe olucak inşallah 🤲🥹💕
İkimiz beraber gel tezkere gel diyeceğiz.😍🥰
Bir de düşün ki iki tanesi de tuttu, ikiz oldu.Bir taşta iki kuş. 🥹🐣🐤🐥.

Galiba 9 haftaya kadar canım ama hiçbir şekilde zararı yok diyorlar. 3 ayrı doktora sordum🥹 bende panik oldum ben randevu 16 nisana bulabildim doktorum baya yoğun. Beklicem artık yapacak bişey yok gidince yapar sanırım tüm testleri 🙏
Bende o tarihlerde gidecem bir hafta 10 gün fln bekleyecem

Bende o tarihlerde gidecem bir hafta 10 gün fln bekleyecem
Kızlar tsh falan mutlaka baktırın bazı kişilerde hamilelikte yükseklebiliyormuş, dengelensin diye hemen ilaca başlatıyorlar

Hayır ya hiç bir şeyim yok benim. Gerçi benim için erkenden olabilir 3.günlerdi. Senin ? Bir de bugün tuvalette fazla zorlandım çok üzgünüm şu an olmayacak kaybettiysem diye 😔

Canım korkma hiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle şu an birşey hissetmemen çok normal henüz çok erken daha bebiş tutunmamıştır bile rahat olabilirsin Rabbim gönlündekini kolaylıkla nasip eylesin inşallah Amin 🤲❤️👼

Kızlar zaman su gibi geçti sanki daha dün topiğimi açtım ne ara bu duruma geldik tablo neredeyse transferle doldu geçen gün herkesin boştu bekliyordu vay be zaman su gibi aktı gitti sonunda mucizelerimize kavuşmak dileğiyle inşallah Amin Ecmain 🤲🥰🥹😢🥺
Gerçekten sahur zamanı ne yazışılıyordu bee😂😂

Back
X