- 31 Ocak 2025
- 584
- 881
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
- #10.321
Ahahahah inşallah kuzum o zamanDoğruda bende yapmasınlar yaa ben zaten korkuyorum iğnedencesur kişilerde denesinler
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah inşallah kuzum o zamanDoğruda bende yapmasınlar yaa ben zaten korkuyorum iğnedencesur kişilerde denesinler
![]()
Banada yapılmadı valla ay bak panik oldum şimdi büyük ihtimalle doktorumu buldum en azndn hastanem belli yarına randevu alsam bugünde alttan bakıldı şimdi yarında üstüste istemiyorum gidip konuşup kan mı versem bize kaç haftaya kadar alttan bakacaklarYa kuzu bana hiçbir test yapılmadı yani ben kese için gitmedim kanama olunca acile gitmiştim orda kese görmüştüm sonrada kalp atışını memorialda gördümo zaman ilk randevumda doktorun yapması lazım söylememe gerek yoktur heralde
![]()
Merhaba Acıbadem maslakta 3 opu oldum hiç transfer edilecek embriyom olmuyordu 5. Gün hepsi arest oluyordu yaşamıyordu. Şişli memoriala geçtim 5 yumurta toplandı 4 blast oldu yani laboratuvar çok iyi. Cem çeliği bilmiyorum ama burda okuduğumda ilgilenemiyor çok fazla hastası var deniliyorKızlar bir şey soracağım. Ben Şişli Memorial Semra hocaya karar vermiştim ama bir arkadaşım Cem Çelik'i çok övdü ve onda pozitif gördüğünü söyledi
sanırım daha önce bahçeci'deymiş şimdi başka bir yere geçmiş. Yine benim kafam karıştı siz ne dersiniz![]()
Ahahahah inşallah kuzum o zaman![]()
Allah razi olsun mayalamOh oh maşallahhayırlı olsun cancağzım bebişin sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah darısı bizlerin başına inşallah bol pozitifli bir Ay olsun hepimiz için Amin
Test günün ne zaman Maral’ım![]()
Banada yapılmadı valla ay bak panik oldum şimdi büyük ihtimalle doktorumu buldum en azndn hastanem belli yarına randevu alsam bugünde alttan bakıldı şimdi yarında üstüste istemiyorum gidip konuşup kan mı versem bize kaç haftaya kadar alttan bakacaklar
Allah razi olsun mayalamdarısı transfer bekleyen herkese inşallah
doktorum 10 gün sonra dedi yani 19 nisan test günüm inşallah pozitifi görürüm
birde bir guncelleme daha isticem senden transfer öncesi embriyolog geldi bilgi vermeye 6. Gün değil 5. Gün 4AA embriyosu transfer olucak değil gunceller misin? Seni de yoruyorum ama
![]()
Shahahhahaha ah yavrum yaa canını okumuşlar aradaa kıyamam yaaaNazlım ikinci tüp bebekte erkek öğrenci getirmişler kolumu kaldırıyor indiriyor damar arıyor bende ona yol göstermek için diyom bak burada görünüyor neyini arıyorsunuzyok bu olmaz falan fistan diyo geceden belli su vs içmemişsin damar görünmüyor neyse sonunda buldu kanatmış kolumu yanlışlıkla yüzümü çevirdim kanı eldiveninde görünce kendimden geçtim
ter bastı vücudum bir tuhaf oldu hemşire sordu iyimisin dedim yok ben kanı gördüm mi kötü oluyorum iyi değilim
neyse ağzıma şeker kattı dedi seni kendine getirdi öğrenci de nasıl seviniyor ayy bugün sabah ilk hastam sendin başardım dedim demiyor kadın bayılıyordu diyo başardım
![]()
Hımm ozmn bn yarın gitmeyym bugün baktılar kuzum bide yarın alttan yine baktırmayayım şu kan verme kafama takıldı bi hafta sonra gideyimBizimkiler 12. Haftaya kadar vajinal bakıyor bebek büyüyünce üste geçiyorlar![]()
Allah razi olsun mayalamdarısı transfer bekleyen herkese inşallah
birde bir guncelleme daha isticem senden transfer öncesi embriyolog geldi bilgi vermeye 6. Gün değil 5. Gün 4AA embriyosu transfer olucak değil gunceller misin? Seni de yoruyorum ama
![]()
Kızlar topikte bir sorun var tabloyu güncelleyemiyorum neden kiAllah razi olsun mayalamdarısı transfer bekleyen herkese inşallah
![]()
Hımm ozmn bn yarın gitmeyym bugün baktılar kuzum bide yarın alttan yine baktırmayayım şu kan verme kafama takıldı bi hafta sonra gideyim
Selam bende 7 nisan da 5 cı gun embryonu transfer oldum
Aa noldu acaba kuzumKızlar topikte bir sorun var tabloyu güncelleyemiyorum neden ki![]()
Son düzenleme 4 dk önce diyor kuzumKızlar topikte bir sorun var tabloyu güncelleyemiyorum neden ki![]()
Yaaa iyi bak canım bana böyle şeylerle gelinMerhaba Acıbadem maslakta 3 opu oldum hiç transfer edilecek embriyom olmuyordu 5. Gün hepsi arest oluyordu yaşamıyordu. Şişli memoriala geçtim 5 yumurta toplandı 4 blast oldu yani laboratuvar çok iyi. Cem çeliği bilmiyorum ama burda okuduğumda ilgilenemiyor çok fazla hastası var deniliyor
Aa noldu acaba kuzum![]()
Olsun tuşlara basmakta zor bacimKız ne yorulacam sanki tuğlamı taşıyorum
hemen geçiyorum sağlıcakla gelsin minik mucize Amin canım benim inşallah
![]()
Yaaa hayır lütfen topiğimizde sorun olmasınKızlar topikte bir sorun var tabloyu güncelleyemiyorum neden ki![]()