Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Muhtemelem pazar günü aslında test yapmamız gereken gün birimize tutunduysa c.tesi de kan verse çıkar dediler birimizede garanti olsun pazartesi olsun dediler diye düşündüm ama senin niye salı onu anlamadım kuzum😂

Vallahi bilmiyorum ki zaten 15 Nisan normal şartlarda regl olma tarihim resmen onu bekliyor gibiyim suan 😂

Benlik sorun yok kuzum ama bu yasak beni en çok korkutan şeydi. Ben cinsel ilişkiye biraz duygusal yönden yaklaşıyorum aramızdaki özel bir bağ gibi. O yüzden beni biraz geriyor açıkçası bizi uzaklaştıracakmış gibi kuruntu yapıyorum😂
Kuzum ben napayım bana komple yasak 😅 totalde 1 sene olacak🙄 doğumdan sonrası 40 çıkması derken🫣 zavallı kocam ama adam çocuk olsun da herşeye razı 🥹 düşündükce bir bunalım geliyor bana da ama napalim🤷‍♀️🫢

Amin Amin inşallah çok teşekkür 😍 ederim cuma günü olacak inşallah 07:30 da orada hazır bulunmam gerekiyor bu akşam ovitrelle vuracağım hakkımızda herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️🥹
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbi yar ve yardımcın olsun git altın yumurtalarını bul inşallah 🤲🤲🤲

Nazlım bilse ben 9 ay hamileliğim de hiç cinsel ilişki yaşamadım 😂🫢 bak hiç bağ kopmadı kopmaz ley rahat olun 🤣
AY sendemi kuzum 🫢 bizde geçen seferde yaşamamıştık ama 8 ay falandi bu sefer sonuna kadar giderse 1 sene 😅 hadi bakalım cuma günü dollensin embriyolarinda senide alalım artık aramıza kuzu 🤲🌸 rabbim bol bol nasip etsin ins.🙏

Kızlar bir şey soracağım. Ben Şişli Memorial Semra hocaya karar vermiştim ama bir arkadaşım Cem Çelik'i çok övdü ve onda pozitif gördüğünü söyledi
sanırım daha önce bahçeci'deymiş şimdi başka bir yere geçmiş. Yine benim kafam karıştı siz ne dersiniz 😂😂😂

Bende servikal yetmezlik var bebeğim o yüzden yasak ilişki en başından sonuna kadar🥰 ama zaten öyle bir kocam varki yasak olmasa da yapmazdı çocuğa bişey olur diye😅 değişik evhamlı bir tip🫣
Yaaa benimki de öyle aslında ama ben fazla duygusal ve takıntılı biriyim o yüzden hep en kötü senaryoyu düşünüyorum ve kafamda kurup kendimi üzüyorum 😂😂🩷

Kızlar Anadolu yakasında bana tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
Canım acıbadem ataşehirde parvana sayidova benim dr idi ilk gebeliğimde ama sonra devam edemedik, bu sefer pozitifi görürsem yine onunla başlarım. Birde furkan kayabaşoğlu var çok iyi ben sadece erkek olduğu için rahat edemem diye onu tercih etmedim
Amin Amin inşallah çok teşekkür 😍 ederim cuma günü olacak inşallah 07:30 da orada hazır bulunmam gerekiyor bu akşam ovitrelle vuracağım hakkımızda herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️🥹
canım çok şükür geldi o günler 🙏❣️

Yaaa benimki de öyle aslında ama ben fazla duygusal ve takıntılı biriyim o yüzden hep en kötü senaryoyu düşünüyorum ve kafamda kurup kendimi üzüyorum 😂😂🩷
Kötü senaryo yok kuzum bu bir süreç seninki belki fazla uzun da sürmez normal gebeliklerde ilişkiye giriliyor diye biliyorum ins. Gebelik sağlandığında sorun kalmaz🙏 ama şaka bir tarafa bu süreç çok değişik ya insanın aklına gelmiyor valla çocuk iyi olsun da diyorsun gerisi çok önemli değil🥺 yada sen yeni mi evlisin bilmiyorum ama ben eskidim o yüzden öyle hissediyorum😅😅🤣

Back
X