Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar bir de utanarak soruyorum ama doktoruma soramadım. Şu an yumurta büyütme aşamasındayım. Cinsel ilişki yasak olma durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? Transfer sonrası 2 hafta yasak onu biliyorum. Bir de muhtemelen opu öncesi erkekten örnek alınacağı için 3 gün yasak vardır diye tahmin ediyorum. Ama mesela şu an yumurta büyütme evresinde ve transfere kadar olan süreçte ilişki yasak mı? Hemşire önermiyoruz dedi ama mesela rahim kasılması ve sperm yumurtaların çatlamasına sebep olabilirmiş ama bunları önlesek ilişkiye girebilir miyiz :D Kusura bakmayın sizden başka kime sorabilirim bilmiyorum

Allah razı olsun kuzum🥰 Amin inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin🙏🏼🥰

Ne demek gülüm o kadar çabalar sarfediyoruz
Çektigimiz acıları daha söylemiyorum Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin 🤲👼👼 güzel Allahım sen dualarımızı kabul eyle yarabbim 🤲🥹🫶🏻

Kızlar bir de utanarak soruyorum ama doktoruma soramadım. Şu an yumurta büyütme aşamasındayım. Cinsel ilişki yasak olma durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? Transfer sonrası 2 hafta yasak onu biliyorum. Bir de muhtemelen opu öncesi erkekten örnek alınacağı için 3 gün yasak vardır diye tahmin ediyorum. Ama mesela şu an yumurta büyütme evresinde ve transfere kadar olan süreçte ilişki yasak mı? Hemşire önermiyoruz dedi ama mesela rahim kasılması ve sperm yumurtaların çatlamasına sebep olabilirmiş ama bunları önlesek ilişkiye girebilir miyiz :D Kusura bakmayın sizden başka kime sorabilirim bilmiyorum
Bence hiç riske atma kuzum transfer öncesi 3-5 gün gibi bi süresi vardı yasağın ama madem sürece girmişsin emeklerin boşa gitmesin sabredin biraz😂🙈

Ne demek gülüm o kadar çabalar sarfediyoruz
Çektigimiz acıları daha söylemiyorum Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin 🤲👼👼 güzel Allahım sen dualarımızı kabul eyle yarabbim 🤲🥹🫶🏻
Amin Ecmain kuzum inşallah🥰🙏🏼🤲🏼 Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin bize🥰🤲🏼🙏🏼

Bence hiç riske atma kuzum transfer öncesi 3-5 gün gibi bi süresi vardı yasağın ama madem sürece girmişsin emeklerin boşa gitmesin sabredin biraz 😂🙈
Benlik sorun yok kuzum ama bu yasak beni en çok korkutan şeydi. Ben cinsel ilişkiye biraz duygusal yönden yaklaşıyorum aramızdaki özel bir bağ gibi. O yüzden beni biraz geriyor açıkçası bizi uzaklaştıracakmış gibi kuruntu yapıyorum😂

Canım ne kusuru 😁🫣 sormak ayıp değil bence girmesen daha iyi biz hiç girmedik riske gerek yok çünkü kasılmalar oluyor foliküller büyüyor Ağrı oluyor bir bak folikül çatladı olur mu olur 😁🫢 bak risk alma o kadar eziyet çekiyoruz 🤲🥰

Benlik sorun yok kuzum ama bu yasak beni en çok korkutan şeydi. Ben cinsel ilişkiye biraz duygusal yönden yaklaşıyorum aramızdaki özel bir bağ gibi. O yüzden beni biraz geriyor açıkçası bizi uzaklaştıracakmış gibi kuruntu yapıyorum😂
Ay kuzum ya😂 1 ayda özel bağlar kopmaz 😂😂 Riske atmayın siz başka aktiviteler yapın bu süreçte😂😂

Kız yok niye uzaklaşasın öyle düşünme şu an tedavi sürecindeyiz ve bu bir süreç geçecek canım benim kendini öyle düşünüp strese katma eşin de anlayışlı olması lazım benim bu konuda cevap hayır olucak riske atma derim 😁😝

Değil mi riske gerek yok bu bir süreç ve bitecek inşallah çekirdek 🌻 yiyin kabak çekirdeği çok faydalı 😂😝
Ben kabak çekirdeği içi aldım 😂😂 Azar azar tüketmeye çalışıyorum🙈 Bu süreçte yasak olan başka bişey varmı ya ilaçlarla yenmese iyi olur gibi. Avokado kan sulandırıcılarla çok fazla tüketilmemeliymiş mesela

Ben kabak çekirdeği içi aldım 😂😂 Azar azar tüketmeye çalışıyorum🙈 Bu süreçte yasak olan başka bişey varmı ya ilaçlarla yenmese iyi olur gibi. Avokado kan sulandırıcılarla çok fazla tüketilmemeliymiş mesela

Kabak çekirdeği yasak mı bence yiyebilirsin bir avuç ben yiyorum sonrasında nasip olursa yiyeceğim 🥰

Çok şükür hamdolsun yolunda teşekkür 😍 ederim biraz yoğun geçti bakamadım cuma sabahı yumurtalar toplanacak Allah’ın izniyle inşallah dilerim herşey su gibi geçer ve sonunda pozitifleri görmek nasip olsun cümlemize inşallah 🤲🥹🥰👼👼
Canım benim hadi hayırlısı ile az kaldı... İnşallah herşey su gibi geçer.. Duamdasin Mayalam🧿🤲🏻🥰. Folikül anlamıyorum topigimizin uzman Prof gözüyle baktığım kizkardesligim sen e folikül büyüklüğü nasıl? Cumaya yenileri çıkar mı, yumurta olur mu? Kafam da deli sorular🤭🥹🥰

Kızlar Anadolu yakasında bana tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
Canım benim ABD. Serklaj ameliyatımı yapan doktor prof. Çok sevecen ve bilgili Ahmet göçmen bana da tüp bebek doktorum önermişti. Ataşehir Medicana da dene anlarsın zaten. Keşke şansım olsa da ona gitsem bende 😔 ama bahcesehirdeyim çok uzak oluyor bana😭

Canım benim hadi hayırlısı ile az kaldı... İnşallah herşey su gibi geçer.. Duamdasin Mayalam🧿🤲🏻🥰. Folikül anlamıyorum topigimizin uzman Prof gözüyle baktığım kizkardesligim sen e folikül büyüklüğü nasıl? Cumaya yenileri çıkar mı, yumurta olur mu? Kafam da deli sorular🤭🥹🥰
Aman cahillik mutluluk kuzum ya çok da detay bilmesek daha iyi sanki😂 Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yeter😂🥰🤲🏼🙏🏼Allahım inşallah amin ecmain🙏🏼🥰😍

Back
X