Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok teşekkür ederim Maral’ım Amin Amin inşallah hepsi olgun çıkar dilerim hepsi döllenir sağlıcakla transfer olabileyim donduracak embriyolarım da arkamda olsun çok amin
Çok aminnnn kuzum dualarimdasın bak birde kaç kişinin duasını aliyorsun Rabbim geri çevirmeyecek inşallah tabiki o embriyolar ilerde kardeş olcak Allahım Çok heyecanli ya

Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın, doktorla görüştüm o da normal dedi bir sorun olursa çağıracakmış çok sağolasın

Carsambaydi perşembeye mi attilar opunu ben 5 embriyo hissettim ve öyle olsun diye de dua ettim rabbim ins. Dualarimi.kabul eder senin taze transfer mi olucak o kaç gün sonra oluyor ben hiç taze olmadım bilmiyorum canım

Çok teşekkür ederim benim yaşım daha 26 aslında ama beş yılık evliyim hiç tutmadı ilkex deniyorum tüp bebek çok şükür nir sıkıntım yok erkek faktörlüydü sorunumuz oda çok şükür üç tane embriyom oluştu iki tanesi çok iyi bir tanesi orta 5 gün embriyosu hepsi çok şükür şuankık iyi gidiyor tek sıkıntım kanamam oldu iki gün falan korkuyorum rhim duvarı kalınlaşmadıysa diye iptal olma durumu olabilir kanama olmuyor normalde kimseye okuduğum hiç kimsede kanama olmamış çok tedirginim yarın ögrneivem işte iptal mi değil mi

Canım benim rahim ağzı yetmezligim var ben 9 ay yatmak zorundayim sadece pozitif alana kadar olsa hiç problem değil o yüzden benim iş biraz sıkıntılı

Tüp bebek fiyatlari değişiyor diye belki hem klinik ve muhasebesi ayrı allahım saliyorlar bizi d3 koptum
Ya hastanenin içinde tüp bebek merkezi gibi düşün herşeyi ayrı hastaneden. Ama öyle napayım kalp atışını duyduk vedalaştık cumartesi günü ne halin varsa gör dedi kardeşleri burda onlar için geri gel dedi ben bunu bi dogurayimda hayırlısı ile dedim tabi

Ay kız ne güzel şeyler söylüyor dilin
Ağzın bal yesin inşallah dilerim hepsi olgun çıkar döllenir Amin Amin

Çok aminnnn kuzum dualarimdasın bak birde kaç kişinin duasını aliyorsun Rabbim geri çevirmeyecek inşallah tabiki o embriyolar ilerde kardeş olcak Allahım Çok heyecanli ya

Amin amin ya ne güzel dualar ediyorsunuz canımsın Rabbim kabul etsin inşallah dilerim buradaki tüm kardeşlerim kucakları dolsun hayırlı sağlıklı evlatlarla inşallah

Carsambaydi perşembeye mi attilar opunu ben 5 embriyo hissettim ve öyle olsun diye de dua ettim rabbim ins. Dualarimi.kabul eder senin taze transfer mi olucak o kaç gün sonra oluyor ben hiç taze olmadım bilmiyorum canım

Ay güzel kalplim benim Allah razı olsun bu güzel duaların ve dileklerin için Rabbim kabul etsin inşallah Amin Amin dilerim öyle olur
Döllenecek embriyolara bağlı hepsi döllenirse 5. Güne götürecekler o gün ki kalan embriyolara göre taze transfer olurum diyelim bir mucize oldu embriyo kaldı dondururlar ama bir yada iki adet embriyo olsa hemen 3. Gün transfer ediyorlar risk almıyorlar canım sizi haberdar edeceğim gelişmelerden inşallah

Amin amin inşallah vaktinde zamanında kucağına almak nasip olsun inşallah oy oy ben onu yerim

Kızlar doktorum aradı ne yazık ki perşembe günü de Opu olamıyorum bu sefer niye böyle oldu şaşkınız telefon açtı kan değerlerim düşük çıkmış reçete hazırladı eşim kliniğe almaya gitti ilk defa böyle birşey başımıza geldi dünya kadar ilaç bu sefer aldık ben bu gidişle 1 ay daha büyütürüm yumoşları taze transfer bile yılan hikayesine döndü sonumuz hayr olsun elbet vardır Rabbimin bir bildiği inşallah

Nasıl yani aşkım bu ay olmayacaksın öylemi şimdi ilaçları bırakıp regl olup yenidenmi iğnelere başlayacan reçetede ne vermiş ki

Aşkımm iyiyim çok şükür bebemi aldım geldim uzanıyorum şimdi, ama bu sefer böyle ilkteki gibi heyecan yok böyle kontrole gidip gelmişim gibi hissediyorum

Maşallah sübhanallah sıkı sıkı tutunsun Annesini bırakmasın inşallah 9 ay beraber geçirin Allah’ın izniyle test günün ne zaman?
Sonunda mucizene kavuşmak dileğiyle

Anladim canim ayri bi klinik yani olsun bundan sonrasi bir doktor bulup devam gerisi kolay inşallah birde alisiyorsun ya doktora degisik oluyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…