- 11 Kasım 2015
- 1.253
- 1.865
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #9.581
Çok aminnnn kuzum dualarimdasın bak birde kaç kişinin duasını aliyorsun Rabbim geri çevirmeyecek inşallahÇok teşekkürederim Maral’ım Amin Amin inşallah hepsi olgun çıkar dilerim hepsi döllenir sağlıcakla transfer olabileyim donduracak embriyolarım da arkamda olsun çok amin
Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın, doktorla görüştüm o da normal dedi bir sorun olursa çağıracakmış çok sağolasınCanim tebrik ederimsaglikla dogum yapmanı dilerim canim bu zamanlarda halsizlik yorgunluk ve uyku hali çok normal. Vücut ağrıları hamilelik ilerledikçe olur genelde vucut agirlastigi için. Akinti ve vucut ağrısı için istersen idrar tahlili ver enfeksiyon olabilir mi diye. Şimdiden geçmiş olsun
Carsambaydi perşembeye mi attilar opunuPinky hanımcım muayeneye girince doktora dedim haftasonunu korkuyla geçirdim neden diyo ne oldu dedim kafam da hep soru işaretleri vardı foliküller kendisi gelirse diye yok yok herşey kontrolümüz altında baya gülümsedi ultrasonu bana çevirdi bak dedi folükllerin burada yerinde duruyordedim işte ah bir bilseniz hop oturup hop kalkıyorum
Ohh şükür bak bi sıkıntı yok rahat olCanım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın, doktorla görüştüm o da normal dedi bir sorun olursa çağıracakmış çok sağolasın
Çok teşekkür ederim benim yaşım daha 26 aslında ama beş yılık evliyim hiç tutmadı ilkex deniyorum tüp bebek çok şükür nir sıkıntım yok erkek faktörlüydü sorunumuz oda çok şükür üç tane embriyom oluştu iki tanesi çok iyi bir tanesi orta 5 gün embriyosu hepsi çok şükür şuankık iyi gidiyor tek sıkıntım kanamam oldu iki gün falan korkuyorum rhim duvarı kalınlaşmadıysa diye iptal olma durumu olabilir kanama olmuyor normalde kimseye okuduğum hiç kimsede kanama olmamış çok tedirginim yarın ögrneivem işte iptal mi değil miCanim merhaba hoşgeldin tedavin hayırlı olsunseni o kadar iyi anlıyorum ki sana kendimden örnek vereyim; 40 yaşındayım ve amh 0.16 bundan dolayı ilk tedaviye başlamam Kasım ayı. 3 defa opu oldum, 1 ay tek yumurta fazla büyüdü diğerleri çok küçük tedavi boşa gitmesin diye ertelendi, 2 ay rahim dinlenme derken bu ay 9 da transfer olucam inşallah yani demek istediğim bu yol kimine uzun, kimine kısa ama zor. Yeter ki sonucumuz hepimizin olumlu olsun gerisinin bir şekilde rabbim sabrını da beklemeyi de öğretiyor bize dilerim seninde sonucun çok güzel olsun
Canım benim rahim ağzı yetmezligim var ben 9 ay yatmak zorundayimBende sizin gibiyim yatmak o kadar zor oluyor ki kalkıp ev işlerini yapmak çok istiyorum, Allah razı olsun kayınvalidemde bebek gibi bakıyor bana hiç bişey yaptırmıyor ama bende utanıyorum ona her şeyi yaptırıyormuşum gibi tuhaf oluyorum, ama bu süreçteyiz mecbur biraz dikkat etmemiz gerekiyor en önemlisi hayırlı pozitif haberleri alalım inşallah
Ya hastanenin içinde tüp bebek merkezi gibi düşün herşeyi ayrı hastaneden. Ama öyle napayım kalp atışını duyduk vedalaştık cumartesi günüTüp bebek fiyatlari değişiyor diye belki hem klinik ve muhasebesi ayrıallahım saliyorlar bizi d3 koptum
Ayyy mayalamm kızzz maşallahbüyüklükleri çok güzel bunlardan en az 4 5 tane bebiş çıkar bak söyliyim inşallah herşey su gibi çokk cokk güzel geçer sende bize burdan güzel haberleri verirsin Allah'ın izniyle
Çok aminnnn kuzum dualarimdasın bak birde kaç kişinin duasını aliyorsun Rabbim geri çevirmeyecek inşallahtabiki o embriyolar ilerde kardeş olcak Allahım Çok heyecanli ya
Carsambaydi perşembeye mi attilar opunuben 5 embriyo hissettim ve öyle olsun diye de dua ettim rabbim ins. Dualarimi.kabul eder senin taze transfer mi olucak o kaç gün sonra oluyor ben hiç taze olmadım bilmiyorum canım
Ya hastanenin içinde tüp bebek merkezi gibi düşün herşeyi ayrı hastaneden. Ama öyle napayım kalp atışını duyduk vedalaştık cumartesi gününe halin varsa gör dedi kardeşleri burda onlar için geri gel dedi ben bunu bi dogurayimda hayırlısı ile dedim tabi
Aşkımm iyiyim çok şükür bebemi aldım geldim uzanıyorum şimdi, ama bu sefer böyle ilkteki gibi heyecan yokSepidem nasılsın? Nasıl gecti kuzum transferin hadi hayırlısıyla pozitifi de görelim artik dualarım seninle canim arkadaşım
Nasıl yani aşkımKızlar doktorum aradı ne yazık ki perşembe günü de Opu olamıyorum bu sefer niye böyle oldu şaşkınız telefon açtı kan değerlerim düşük çıkmış reçete hazırladı eşim kliniğe almaya gitti ilk defa böyle birşey başımıza geldi dünya kadar ilaç bu sefer aldıkben bu gidişle 1 ay daha büyütürüm yumoşları taze transfer bile yılan hikayesine döndü sonumuz hayr olsun elbet vardır Rabbimin bir bildiği inşallah
Çıkıcak çıkacak merak etme inşallah ikiz bebiş haberini vericeksin bize ben inanıyorum arkadaşımAy kız ne güzel şeyler söylüyor dilin
Ağzın balyesin inşallah dilerim hepsi olgun çıkar döllenir Amin Amin
A uzamış ama iptal değil dimi aşkım?3 adet tüp bebek yaptım ilk defa bu kadar ilaç kullandım ve uzadı niye böyle oldu anlamadık vücudun diyor ağırdan alıyor
Aşkımm iyiyim çok şükür bebemi aldım geldim uzanıyorum şimdi, ama bu sefer böyle ilkteki gibi heyecan yokböyle kontrole gidip gelmişim gibi hissediyorum
Anladim canim ayri bi klinik yaniYa hastanenin içinde tüp bebek merkezi gibi düşün herşeyi ayrı hastaneden. Ama öyle napayım kalp atışını duyduk vedalaştık cumartesi gününe halin varsa gör dedi kardeşleri burda onlar için geri gel dedi ben bunu bi dogurayimda hayırlısı ile dedim tabi
A uzamış ama iptal değil dimi aşkım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?