Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

sepide sepide ve @beray1 sabah transferiniz var dilerim bebişleriniz sıkı sıkı tutunur sonunda güzel müjdeli haberler almak nasip olsun Rabbim yardımcınız olsun Şans 🍀 sizden yana olsun inşallah dualarım sizinle canlar 🫶❤️ bizi de haberdar edin durumunuzla ilgili 🥰
Canım inşallah güzel haberler yazarız, sende kontrolünden sonra mutlaka yaz altın yumurtalarımız ne durumda 😍😍

Arkadaşlar ya yine kafamda deli sorular 🙄🙄 transferde embriyoyu nereye koyuyorlar tüplerin bi işlevi var mi tup bebekte ? Yoksa direkt rahime koyup tüplerin bi işlevi olmuyor mu ? Benim tuplerimin kapalı olma ihtimali var da doktorum aldırmadan denemek istedi şahsen ben de aldırmak istemedim yani sormak istediğim embriyo normal gebelik gibi tuplerden gececek mi yoksa direkt rahme mi koyuyorlar 🙈 gerçi tupleri olmayanlara da tup bebek yapıyorlar herhalde tupe gerek yok off kafam karışık salı günü inşallah transfer gece olunca düşünmekten uyunmuyor
Rahime bırakıyolar. -bak burası rahimin içiiii, gönderiyoruuum- deyip fırlatıyolar :)

Yapmadım. Kan gününe kadar dayanmak istiyorum :) sende durum ne?
İnşallah dayanabilirsin 😂😂 yani tebrik ederim dayanabilirsen çünkü ben asla dayanamadım evde test yoktu sipariş vermiştim olsaydı daha erken yapmaya başlardım 😂😂
7. Gün evde test yaptım öğrendim sonucumu canım 8. Günde kanamam oldu hemen hastaneye gittik orda da beta hcg yaptırdık ve 190.49 la öğrendim 🥰🥰🥰 şimdi çarşamba günü asıl test günü 12. Gün bakalım o gün belli olucak Allah'ın izniyle 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻

Günaydınnnn kızlar transfer olacaklara şimdiden hayırlı uğurlu olsun su gibi geçsin inşallah süreciniz bebişlerinizi alın gelinnn 🥰🥰 güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar rabbimin izniyle çok güzel geçsin ♥️🥰🙏🏻🤲🏻

IMG_7668.webp
IMG_7668.webp
Kızlar sanırım pozitif ayın 5inden beri yapıyorum bat a 2 kaldı bugün transfer beklerken gebelik oldu galiba çok şaşkınım 🥹 bekleyen herkese dua ediyorum 🙏🏻♥️

kızlar günaydinn.. transfer olacak bacılarıma kolaylıklar diliyorum hayırlı güzel sonucları almak hepinize nasip olsun🤲🏻 dün 10. günümdü kan testi verdim 272 cıktı sonucum. insallah saglıkla keseyi ve kalp atısını da duymak nasip olur.. dualarınızı talibim.💓

Arkadaşlar ya yine kafamda deli sorular 🙄🙄 transferde embriyoyu nereye koyuyorlar tüplerin bi işlevi var mi tup bebekte ? Yoksa direkt rahime koyup tüplerin bi işlevi olmuyor mu ? Benim tuplerimin kapalı olma ihtimali var da doktorum aldırmadan denemek istedi şahsen ben de aldırmak istemedim yani sormak istediğim embriyo normal gebelik gibi tuplerden gececek mi yoksa direkt rahme mi koyuyorlar 🙈 gerçi tupleri olmayanlara da tup bebek yapıyorlar herhalde tupe gerek yok off kafam karışık salı günü inşallah transfer gece olunca düşünmekten uyunmuyor

Günaydın 🌞 canım
Embriyoları Ana rahime bırakıyorlar tüplere değil
Tüp bebekte tüplere ihtiyaç yok inşallah yarın sağlıklı bir şekilde transferin gerçekleşir inşallah Amin 🤲🥰

mayala katar mayala katar günaydın canım arkadaşım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum, bekliyoruz su gibi geçsin inşallah kontrolün bı sorun sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle 🤲🏻🙏🏻🤲🏻🙏🏻
Tüm transfer olacak arkadaşlar Rabbim bebişlerinizi tutundursun. Hayırlı haberleriniz olsun inşallah ❤️ 🧿 🤲🏻.
mayala katar mayala katar canım kontrolün çok güzel gecsin. Hayırlı haberler ile gel insallah🥰🤲🏻

Günaydın hayırlı sabahlar canlarım Amin çok teşekkür ederim birazdan ultrasona gireceğim bekliyorum hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun inşallah 🤲💕🥹

kızlar günaydinn.. transfer olacak bacılarıma kolaylıklar diliyorum hayırlı güzel sonucları almak hepinize nasip olsun🤲🏻 dün 10. günümdü kan testi verdim 272 cıktı sonucum. insallah saglıkla keseyi ve kalp atısını da duymak nasip olur.. dualarınızı talibim.💓

Günaydın canım 🥰
Maşallah 🧿 sübhanallah tebrik ediyorum seni sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲 darısı bizlerin başına inşallah 🥹👼💕

Back
X