Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yok canım ilk günden değil 3 gün bolca dinlendim 4. Günden sonra başladım
Ay ben hiç memnun değilim arkadaşım sürekli fiyatlara zam yapıyorlar asla ama asla söyledikleri fiyat değil hep bişiler çıkarıyorlar ekstra doktorumun bana uyguladığı tedaviyi transferden sonra öğrendim mesela sana doğal siklus yaptık dedi ilaç kullanımı yok falan onu da bana sadece progestan fitil vermişti ben neden tek fitil hocam diye sorunca zahmet edip söyledi
Dün akşam kanamam oldu ulaşamadım mesele ulaştıgimda bana yazdıkları artık doktor mu asistanı mi bilemiyorum hangisi günahını almiyim en yakın hastaneye başvuru yapın yazdılar yani insan bı arar sorar der ne zamandan beri var hangi ilaçları kullanıyorsun lekelenme tarzı mi yogunlugu nasıl falan hiç sorulmadı kan sulandırıcıyı keselim dedi siz bana ilaç vermediniz ki ben zaten ilaç kullanmıyorum dedim beni hatırlamaya bilir çok normal ama sorabilir ne ilaç kullanıyorsun falan filan diye dimi parayı eksik versek hemen paranız eksik diye ararlar yani öyle bı mağdur oldum yani anlicagin ee gittiğim doktorda acil doktoru sonuç pozitif bu süreçte ben kafama göre ilaç veremem ilacı da çıkarmam doktorunuzu bilgilendirin ona danışın dedi haklı olarak beta testi yaptık eve geldik
Benim eşimden kaynaklı canım sperm sayımız az
Sebebini bende bilmiyorum arkadaşım ☺️ transfer günü embriyo çok güzeldi rahim rahim kalınlığı çok güzeldi pozitif haber bekliyoruz dediler poztifi gördüm 10. Gün betam 27.79 falandı sonra 12. Gün 11.22 lere falan düştü düşükle sonuçlandı neden böyle oldu çok güzel şeyler söylemiştiniz dedim işte olabiliyor dendi
Ben pandeminin en şiddetli zamanı transfer olmuştum, transferin 2. günü eşim kovit oldu. Transferin 7. günü eve hemşire arkadaşımı çağırıp kanda beta hcg baktırdım negatif geldi, doktora sonuç gönderdim "böyle böyle muhtemelen ben de kovitim" yazdım, evet testin negatif ilacı kes yazdı sadece, bi daha da ne yazdı ne sordu. O zaman demiştim bu nasıl bi ilgisizlik diye :(
Sahden ertesi gün kovit pozitif çıktım

Amin teşekkür ederim cevabınız için 😊galiba fazla kafama takıyorum her şeyi düşünüyorum 🤦‍♀️

Takma canım akışına bırak benim doktorum transferden sonra çok düşünme diyordu normal hayatına devam edebilirsin hiç transfer olmamış gibi benim ilk transfer çok şükür tuttu ama kaybettim dış gebelik 🤰 oluşmuş mecburen sonlandırdılar ikinci negatif oldu bu nasıl olur bilmiyorum Rabbime sığındım artık Rabbim yüzümüze baksın inşallah 🤲💕🥹

Kızlar aklıma birşey takıldı tüm tüp bebek doktorları sadece kalp atışına kadar mı takip ediyorlar sizi yoksa bu bahçeciye özel bir durum mu ? Doğuma kadar aynı doktorla devam eden var mı hiç?

Benim doktorlarım keseyi ve kalp atımından emin olduktan sonra artık normal kadın doktoruna gidiyorsun o sürece kadar tüp bebek doktoru bakıyor ❤️

Canim ben ilk çocuğumda bahceci de oldu. Ben il dışından geldiğim için test sonucumu, keseyi görmeyi, kalp sesini duymayi hep bulunduğum ilde yaptirdim. Ama 12. Haftaya kadar tüp bebek doktorumun söylediği şekilde ilaçlarımq devam edip artik birak dediğinde birakip tamamen burdaki doktorumda devam ettim. Ayni doktorla devam eden de var. Farkli ilde olup başka doktorla devam edip tüp bebek doktoruyla iletişimde olan da var. Bence bu tamamen senin tercihin.
Maalesef bahçecide ilk görüşmede direkt başlarken anlatıyorlar kalp atışına kadar takip ediyoruz sadece diye

Ay kuşum benim b12 eksik 😂😂 hafizam tutmuyor nedense ikiz kalmışsın aklımda 😂 az kalmış çok heyecanlı kalp atımına gitmek 🥹🥹 bende iyiym canım yarın sorun olmazsa transfer oluyorum inşallah
Canım hayırlı olsun çok güzel geçsin transferin sımsıkı tutunsun inşallah bebişin 💖

Ben pandeminin en şiddetli zamanı transfer olmuştum, transferin 2. günü eşim kovit oldu. Transferin 7. günü eve hemşire arkadaşımı çağırıp kanda beta hcg baktırdım negatif geldi, doktora sonuç gönderdim "böyle böyle muhtemelen ben de kovitim" yazdım, evet testin negatif ilacı kes yazdı sadece, bi daha da ne yazdı ne sordu. O zaman demiştim bu nasıl bi ilgisizlik diye :(
Sahden ertesi gün kovit pozitif çıktım
Allah Allah sende mi bunu bahçeci merkezinde yaşadın canım ne kadar kötüler ya şoktayım

Canım beni silermisin kürtaj oldum benimle değiller artık Allah’a emanet olun.😔

Çok geçmiş olsun Rabbim kalbine ferahlık versin acını dindirsin inşallah hayırlı sağlıklı zamanda tekrardan kucağını hayırlı evlatlarla doldursun hayırlı sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah 🤲😢💔

Of aynısı hayırlısıyla yumurtalarımı bir doktorlara teslim etseydim rahatlardım ya acayip tedirginim bu sefer uzadı canım sıkıldı ne kadar belli etmemeye çalışsamda 🫣 🥲
Gönlünü ferah tut canım eski kötü deneyimler aklına geldiğinden böyle oluyor bu yepyeni bir deneyim ve her şey çok daha farklı olacak Allah’ın izniyle 🙏🏻💕

Back
X