- Konu Sahibi mayala katar
- #9.361
Benim aneztezili transferdi 52 falan dediler 48300 e indi galibaMerhaba donmuş embriyonuzu ne kadara transfer ettiler acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aneztezili transferdi 52 falan dediler 48300 e indi galibaMerhaba donmuş embriyonuzu ne kadara transfer ettiler acaba
Ben pandeminin en şiddetli zamanı transfer olmuştum, transferin 2. günü eşim kovit oldu. Transferin 7. günü eve hemşire arkadaşımı çağırıp kanda beta hcg baktırdım negatif geldi, doktora sonuç gönderdim "böyle böyle muhtemelen ben de kovitim" yazdım, evet testin negatif ilacı kes yazdı sadece, bi daha da ne yazdı ne sordu. O zaman demiştim bu nasıl bi ilgisizlik diyeYok canım ilk günden değil 3 gün bolca dinlendim 4. Günden sonra başladım
Ay ben hiç memnun değilim arkadaşım sürekli fiyatlara zam yapıyorlar asla ama asla söyledikleri fiyat değil hep bişiler çıkarıyorlar ekstra doktorumun bana uyguladığı tedaviyi transferden sonra öğrendim mesela sana doğal siklus yaptık dedi ilaç kullanımı yok falan onu da bana sadece progestan fitil vermişti ben neden tek fitil hocam diye sorunca zahmet edip söyledi
Dün akşam kanamam oldu ulaşamadım mesele ulaştıgimda bana yazdıkları artık doktor mu asistanı mi bilemiyorum hangisi günahını almiyim en yakın hastaneye başvuru yapın yazdılar yani insan bı arar sorar der ne zamandan beri var hangi ilaçları kullanıyorsun lekelenme tarzı mi yogunlugu nasıl falan hiç sorulmadı kan sulandırıcıyı keselim dedi siz bana ilaç vermediniz ki ben zaten ilaç kullanmıyorum dedim beni hatırlamaya bilir çok normal ama sorabilir ne ilaç kullanıyorsun falan filan diye dimi parayı eksik versek hemen paranız eksik diye ararlar yani öyle bı mağdur oldum yani anlicagin ee gittiğim doktorda acil doktoru sonuç pozitif bu süreçte ben kafama göre ilaç veremem ilacı da çıkarmam doktorunuzu bilgilendirin ona danışın dedi haklı olarak beta testi yaptık eve geldik
Benim eşimden kaynaklı canım sperm sayımız az
Sebebini bende bilmiyorum arkadaşımtransfer günü embriyo çok güzeldi rahim rahim kalınlığı çok güzeldi pozitif haber bekliyoruz dediler poztifi gördüm 10. Gün betam 27.79 falandı sonra 12. Gün 11.22 lere falan düştü düşükle sonuçlandı neden böyle oldu çok güzel şeyler söylemiştiniz dedim işte olabiliyor dendi
Yok canım malesef etmiyorlar keşke etseler ama sadece tüp bebek süreci kalp atışı duyulana kadar sonra elvedaAaa doktorlar devam etmiyor mu ? Ama bizim doktorlar doğumlari bile paylasiyorlar![]()
Evet ben de öyle bir şey verdim çok pahalı ya maalesefBenim aneztezili transferdi 52 falan dediler 48300 e indi galiba
Ota jinemed. Bazı doktorların özel sağlık sigortası anlaşması var ama benim doktorumda yokEvet tüp bebek bölümünde maalesef özel sigorta geçerli değilsiz hangi hastanedesiz
Evet dün olduCanım senin kalp atış muayenen oldu mu
İnşallah girersin canım bende tam 2 ay sonra tekrar transfer olacağım inşallah, kürtajdan sonra, moralini yüksek tutman çok önemliAllah razı olsun Temmuz Ağustos listesine girmek nasip olsun tek duam Allahtan bu![]()
Amin amin inşallah canım benimAminnn inşallah canım inşallah oralara bı gelebilsek Allah'ın izniylerabbim sanada hayırlısıyla pozitifi göstersin sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
![]()
![]()
Tabii ki girersin neden girmeyesinAllah razı olsun Temmuz Ağustos listesine girmek nasip olsun tek duam Allahtan bu![]()
canım çok sevindimEvet dün olduçok şükür
darısı tüm bekleyenlerin başına ins.
Tabi rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin
![]()
Amin teşekkür ederim cevabınız içingaliba fazla kafama takıyorum her şeyi düşünüyorum
![]()
Canım çoğumuzun başından geçti malesef o yüzden senin uzuntunu yüreğimizde hissediyoruzCanım beni silermisin kürtaj oldum benimle değiller artık Allah’a emanet olun.![]()
Kızlar aklıma birşey takıldı tüm tüp bebek doktorları sadece kalp atışına kadar mı takip ediyorlar sizi yoksa bu bahçeciye özel bir durum mu ? Doğuma kadar aynı doktorla devam eden var mı hiç?
Ay gerçekten aşkım yarın heyecan başlıyor bende bir tarafım tedirgin bir tarafım heyecanlı
Maalesef bahçecide ilk görüşmede direkt başlarken anlatıyorlar kalp atışına kadar takip ediyoruz sadece diyeCanim ben ilk çocuğumda bahceci de oldu. Ben il dışından geldiğim için test sonucumu, keseyi görmeyi, kalp sesini duymayi hep bulunduğum ilde yaptirdim. Ama 12. Haftaya kadar tüp bebek doktorumun söylediği şekilde ilaçlarımq devam edip artik birak dediğinde birakip tamamen burdaki doktorumda devam ettim. Ayni doktorla devam eden de var. Farkli ilde olup başka doktorla devam edip tüp bebek doktoruyla iletişimde olan da var. Bence bu tamamen senin tercihin.
Canım hayırlı olsun çok güzel geçsin transferin sımsıkı tutunsun inşallah bebişinAy kuşum benim b12 eksikhafizam tutmuyor nedense ikiz kalmışsın aklımda
az kalmış çok heyecanlı kalp atımına gitmek
bende iyiym canım yarın sorun olmazsa transfer oluyorum inşallah
Allah Allah sende mi bunu bahçeci merkezinde yaşadın canım ne kadar kötüler ya şoktayımBen pandeminin en şiddetli zamanı transfer olmuştum, transferin 2. günü eşim kovit oldu. Transferin 7. günü eve hemşire arkadaşımı çağırıp kanda beta hcg baktırdım negatif geldi, doktora sonuç gönderdim "böyle böyle muhtemelen ben de kovitim" yazdım, evet testin negatif ilacı kes yazdı sadece, bi daha da ne yazdı ne sordu. O zaman demiştim bu nasıl bi ilgisizlik diye
Sahden ertesi gün kovit pozitif çıktım
Malesef öyle Rabbim olmayanlara yardım etsin başa çıkmak çok zorEvet ben de öyle bir şey verdim çok pahalı ya maalesef
Amin öyle gerçektenMalesef öyle Rabbim olmayanlara yardım etsin başa çıkmak çok zor![]()
Canım beni silermisin kürtaj oldum benimle değiller artık Allah’a emanet olun.![]()
Siz kürtaj oldunuzmu hiç ? Ne kadar zaman sonra tekrar transfer olmak gerek doktorum 3 ay dedi emin değilimİnşallah girersin canım bende tam 2 ay sonra tekrar transfer olacağım inşallah, kürtajdan sonra, moralini yüksek tutman çok önemli
Allah yardımcın olsun canım Gönül ferahlığı versin inşallah en kolayından hayırlı vakitte nasip etsin inşallah sanaAllah razı olsun Temmuz Ağustos listesine girmek nasip olsun tek duam Allahtan bu![]()
Gönlünü ferah tut canım eski kötü deneyimler aklına geldiğinden böyle oluyor bu yepyeni bir deneyim ve her şey çok daha farklı olacak Allah’ın izniyleOf aynısı hayırlısıyla yumurtalarımı bir doktorlara teslim etseydim rahatlardım ya acayip tedirginim bu sefer uzadı canım sıkıldı ne kadar belli etmemeye çalışsamda![]()
![]()