Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

kizlar hayirli sabahlar bugun transferimin 7. gunu simdi ilk idrarla test yaptim bakar misiniz

Eklentiler

• IMG_5496.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 31
Ayy kuzum ya bayram koşuşturmacası sonra yol falan derken yazamadım gruba pek İnşallah sıkı sıkı tutunur transfere gidiyorum şimdi Dua edin kızlar bizee Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla nasip etsin, gönlümüze göre olsun inşallah

Merhaba kızlar günaydın transfer haric 7.günum test elime akşamüstü geçecek akşamüstü yapsam çıkar mı cuma sabahı mi bekleyeyim

Ayy amin canım amin isteyen herkese ins gerçekten psikoloji filan kalmadı gorumcelerim eltim çevremde herkes hamile 7 yıldır evliyim artık maddi manevi kaldıramıyorum bu defa çok iyi bir yer olsun istiyorum doktor ve merkez konusunda karar veremiyorum

Yaa canim insAllah çok güzel yumurtaların olur ve pozitifi görürsün biraz bilgi verirmisin rica etsem maddi olarak ne kadar verdin şimdiye kadar neler yaptılar diye

Merhaba hanımlar benim y7murta toplandı ama içim su dolmuş transfer ertelendi simdi biraz toparlanmaya calisiyorum nelere dikkat etmeliyim basina gelen var mı acaba zencefil falan tüketmeye calisiyorum ama eski haline dönmesi için yumurtalarimin

Canım bende şişli memorialda tedavi gördüm. Benim doktorumda yücel bey ben çok memnunum. Ben ilk 2019da başladığımda Bülent trasa görüşmeye gitmiştim sonra memoriala gelmiştim aradaki farkı yaşayınca anlıyorsun ordakiler herkese aynı şeyi uyguluyor bence hiç araştırmadan gel hemen koyalım dediler ne test ne bişey. Ama memoriala gidince bütün testlerim yapıldı çok şükür o zaman olan embriyolarimla devam ediyorum hala

Canım sen boşver milleti böyle durumlarda kendinde laf söyleme hakkını gören tipler çok olur. Benim en yakın arkadaşım çocuk nöroloji doktoru yani ona göre tek bir nefes çocukta birçok engele neden olabilir. Ama bu bi ihtimal ve biz bu ihtimali düşünmek zorundayız bizim bebeklerimiz çok kıymetli çünkü. Ama benim kuzenim ikiz hamileydi 42 yaşındaydı valla hiç takmadı o kadar riskli olmasına rağmen çok şükür bişey olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…