Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ne yapalım bu yolda hepsine katlanıyoruz canimRabbim yeterki emeklerimizin karşılığında evlat nimetiyle müjdelesin doktor kim orda değerlendirelim insAllah
Benim doktorum yücel bey. Ama Gönül hanım da var bayan istersen ondan da herkes çok memnun. İkisi de oranın en eski doktorları. Herşeyi baştan arastirip tahlillerini yaparlar işi şansa bırakmıyorlar. Labaratuvari da iyidir. Ama sen bilirsin rabbim en doğru kararı vermeni nasip etsin ins.

Yarın transfer olan arkadaşlara tavsiyem yarından itibaren bolca Ya Musavvir Esma’sını çekin Rabbim kabul etsin inşallah biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdir-i inşallah bol bol dua edelim arkadaşlar yer gök dua üstüne

İnşallah amin siz nasılsınız opu gününüz belli oldu mu

Bende iyiyim çok şükür cuma günü tekrar kontrole gideceğim şu an 4 adet folikül büyümüş arkada gelenlerde var yetişir mi bilemiyorum şu an 11 ve 13 mm arası olmuşlar dedi toplanmak için hazır değil doktorum büyük ihtimalle pazartesi günü planlıyor Opu yu ama cuma günü net belli olacak Allah’ın izniyle inşallah

Aminn Allah razı olsun hepimizi insAllah çok sevindim aranıza katilabildigimeRabbim denk getirsin önerilerde bulunanlar olur insAllah
Canım benimde Şişli memorial gönül hanım doktorum çok memnunum süreç çok iyi ilerledi araya bayram girse dahi hiç bi kontrolüm aksamadı her an bilgi alabildim. Çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…