- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.241
Benim doktorum yücel bey. Ama Gönül hanım da var bayan istersen ondan da herkes çok memnun. İkisi de oranın en eski doktorları. Herşeyi baştan arastirip tahlillerini yaparlar işi şansa bırakmıyorlar. Labaratuvari da iyidir. Ama sen bilirsin rabbim en doğru kararı vermeni nasip etsin ins.Ne yapalım bu yolda hepsine katlanıyoruz canimRabbim yeterki emeklerimizin karşılığında evlat nimetiyle müjdelesin doktor kim orda değerlendirelim insAllah
İns. Canım ya aminCanım inşallah önemli bir şey değildir hayırlısıyla bugünleri de sağlıcakla atlatırsın inşallah Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
Ay hayalim içimi okudun bende hep diyorum ama kızçeler katılmıyor ki bize durumları nedirKızlarda Regl bekleniyor yazdıkça ve okudukça ben stres oluyorumsabırsızlanıyorum Transfer günü için
Umudayolculuk35 CinnamonQueen ikosan H hturkmen LunaLovegoodd marmelad01 D Defnee11 Vignette Daydi depresifbirpolyanna
Canım ne yaptın gittin mi muayeneye?Kizlarr regl oldum bugün çok şükür. Doktorum reglden 20 gün sonra transfer olur demişti. Ama Çarşamba net olarak söylerim sanırım kontrolüm varr çok çok dua beklerim
Siz nasılsınız? İnşAllah ilaçlar yan etki yapmadı, bir çok arkadaşta yapıyordu mide yanması gibi.Beni de ekler misiniz bugün adet oldum. Yarın transfer sürecim başlıyor 5.gün embriyosu olacak kısmetse. İlk denemem yaş 32
Ben 2 gün önce regl oldum ama bayram sebebiyle hastanem kapalı olduğu için bir sonraki reglimi bekliycem maalesef
İyiyim evdeyim dinleniyorum hafif kasık ağrım ve göğüs ağrım öyle 8 Nisan test günüm
İnşallah aminİnşallah güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle
Ayyyy bu da ayrı bir dert. Sağlık olsun kötü denk gelmiş ama vardır bunda da bir hayırBen 2 gün önce regl oldum ama bayram sebebiyle hastanem kapalı olduğu için bir sonraki reglimi bekliycem maalesef
İnşallah aminsiz nasılsınız opu gününüz belli oldu mu
Pazartesiye yetişir inşallah kolaylıkla atlatırsın bu süreci desonra olsun bebisler
Canım benimde Şişli memorial gönül hanım doktorum çok memnunum süreç çok iyi ilerledi araya bayram girse dahi hiç bi kontrolüm aksamadı her an bilgi alabildim. Çok memnun kaldımAminn Allah razı olsun hepimizi insAllah çok sevindim aranıza katilabildigimeRabbim denk getirsin önerilerde bulunanlar olur insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?