- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.221
Ahhh aminnn aminnn bir sürüüüü çokçaaaa amin rabbim dualarımızı duysun kabul etsin inşallahÇok teşekkürederim güzel arkadaşım inşallah sende pozitif haberlerle gelirsin Amin hep beraber sevinçten ağlamak nasip olsun inşallah
Ahhh aminnn aminnn bir sürüüüü çokçaaaa amin rabbim dualarımızı duysun kabul etsin inşallah
Selam kızlar, 2 saat sabah yumurta toplama işlemi yapıldı şükür sorunsuz geçti. Doktorum 12 tane toplandığını söyledi
Canım MayalammmHoşgeldinbenim güzel hamiş arkadaşım sen bebeklerinle iyi ol önemli değil Amin Amin bu güzel dualarına Rabbim kabul etsin inşallah
Hadi bakalım hayırlı olsun, hepsi sağlıkla döllenir ve embriyoların oluşur inşaallah canımSelam kızlar, 2 saat sabah yumurta toplama işlemi yapıldı şükür sorunsuz geçti. Doktorum 12 tane toplandığını söyledi
Aleyküm selam canım hoşgeldingeçmiş olsun maşallah inşallah hepsi döllenir Altın embriyon olur Allah’ın izniyle
Amin kızlar rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah. Emeklerimiz boşa gitmesinHadi bakalım hayırlı olsun, hepsi sağlıkla döllenir ve embriyoların oluşur inşaallah canım
Evet aradılar yarın sabah 10:30 transfer inşallah. 6 tanenin durumu daha iyi dediler. Karnımda sıkıntı çıkmazsa yarın transfer olur buraya yazarım inşallah. Hatta girerken yazarım dua edersinizCanım senin transferin belli oldu mu embriyoların durumu nasıl inşallah çoğu gelmiştir 5. Güne Amin
Canım MayalammmSenin de ben hamişim haberini bi alsak daha mutlu olacağım kuzum Hadi artık gelsin OPU günün ve transfer günün.. Şöyle ennn goldundan altın yumurtana sonra da bebeğine kavuş inşaallah Ve tabii buradaki tüm arkadaşlarım da
Evet aradılar yarın sabah 10:30 transfer inşallah. 6 tanenin durumu daha iyi dediler. Karnımda sıkıntı çıkmazsa yarın transfer olur buraya yazarım inşallah. Hatta girerken yazarım dua edersiniz
Bende son 14.gün gittim ondan sonra gitmedim kontrole, prpgestan iğne, estrofem, coraspin ve folik asit kullanıyorum, 4 nisan transfere çağırdılar, iğne başladıysanız bittiğinden sonra sizide transfer tapılacak benceBelli değil şimdi görüştüm estrofem günde 4 yaptı progesteron igne ve hap verdi yarın baslayacam onlara da ama transfere kadar gelme muayene dedi sizde nasıl gidecek misiniz muayene yoksa transfere kadar gitmiyor musunuz
Ben kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum coraspirin kullanıyorum sadece arada kahverengi akıntım gelmeye devam ediyor dinleniyorum sürekli ama neden oluyor anlamadım 7sinde kontrolüm var o zaman gideceğim bendeCanım çok geçmiş olsunBende 2 kere yaşadım kahverengi leke şeklinde kanamayı.. Doktorum öyle bir şey yaşarsam kan sulandırıcı iğnelere 2-3 gün ara vermemi söyledi ki bende öyle yaptım. Bir de lekelenme görünce hemen dinlenme moduna geçtim. Çoğalmadan geçti gitti şükür, bir daha da olmadı. Senin de öyle bir şeydir diye umuyorum..
Ya keyfim yok kasıklarımda ağrı var
Ya keyfim yok kasıklarımda ağrı var
Bende kullanmıyorum canım kan sulandırıcı pazar günü oldu benimde korktum baya nöbetci doktora gittik asistandi tabi çok memnun da kalmadım ama bişey yok yerleşme kanaması dedi 6+5te ne yerleşme kanaması ben anlamadımBen kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum coraspirin kullanıyorum sadece arada kahverengi akıntım gelmeye devam ediyor dinleniyorum sürekli ama neden oluyor anlamadım 7sinde kontrolüm var o zaman gideceğim bende
Aminn Allah razı olsun hepimizi insAllah çok sevindim aranıza katilabildigimeHoşgeldinmerhaba evet mesajın burada görünüyor Rabbim inşallah kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah umarım işinin Ehl-i güzel bir ekibe denk gelirsin
Ne yapalım bu yolda hepsine katlanıyoruz canimCanım hosgeldin. Yani İstanbul'da olsan Memorial i onerirdim ben çok memnunumama uzaktan gelip gitmek nasıl olur onu bilemem
Tamamdır çok teşekkür ederim gireyim oraya daSelamlar hoşgeldiniz. İsterseniz İzmir Manisa’da tüp bebek yaptıranlar gibi bir grup vardı orası size fikir verebilir.
Ya keyfim yok kasıklarımda ağrı varhafif kahverengi leke de geliyor modum düşüyor öyle olunca haliyle
Aminn Allah razı olsun hepimizi insAllah çok sevindim aranıza katilabildigimeRabbim denk getirsin önerilerde bulunanlar olur insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?