- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.061
Almanların bazen o gıcık model ev sahibi de var değil mi? Bizim ev sahibi arkadaşlar hem bizim milletden oluyor. Bahçe olduğu için tasinmistim bu eve sırf iki kedim var diye. Arkadaşlar benden de çok düşkün kediye. Okey desem kedi çiftliği açalım derAyy ne güzel canım sana yarenlik ediyor minnoşlarbenim kızım da anne kedi alalım dedim ev sahibi bizi kovalar benim ev sahibi kendini sevmiyor evcil hayvan alsak kriz geçirir
Ayy vallahi çok sevindim senin adına iyi insanlarla Rabbim her daim karşılaştırsın inşallahAlmanların bazen o gıcık model ev sahibi de var değil mi? Bizim ev sahibi arkadaşlar hem bizim milletden oluyor. Bahçe olduğu için tasinmistim bu eve sırf iki kedim var diye. Arkadaşlar benden de çok düşkün kediye. Okey desem kedi çiftliği açalım der
Günaydınlar canım herkese günaydınGünaydın hayırlı sabahlar canlar güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah haber bekleyen herkes dilerim güzel haberler Almak nasip olsun Allah’ın izniyle
Canım benim doktorum bana daha önce denenmiş negatif transferin olduğu ve yumurta rezervin düşük olduğu için sana iki embriyo transferi uygun görüyorum dedi . Bu benim tercihim bile değildi ama hoşuma gitti yaniH haticeylii canım normalde internette de okudum, dediğin gibi doktorunda söylediği gibi.
35yaş altı ve ilk denemesi olanlarda yasal olarak çift transfer yapılmıyor.
Benim bir tanıdığım var uzaktan tüp bebek yaptırdı, çok şükür kucağına ikizlerini aldı.
Ben 32yaşındayım ve o benden de küçük. Ona çift transfer yapılmış.
Fazla konuşmuşluğum yok o sebepten detay soramadım ama üç şey aklıma geldi.
Ya daha önceleride denedi ikinci veya üçüncü denemesinde çift oldu.
Ya bazı sebeplerden dolayı direk çift transfer oldu.
Yada diyorum yut içindekilere yasalar gereği yasak diyip yurt dışından gelenlere yasa masa işlemiyor.
Canım benim de bugün 4.gün . Benimde müthiş bi bel ağrısı ve hafiften adet olcakmışım gibi ağrı var umarım hepimizin tutar da bebeklerimizd kavuşuruz içini ferah tutMerhabalar arkadaslar bu gun transferimin 4 cu gunu baya usuyorum bence adet olacam gibikarinda gurlama felan (hep adet onceki belirtiler) boyle olup da hamile oldugunu ogrenen var mi? Yine mi olmadi y'a ? 10 sene oldu bebek hasretiyle yasiyorum Ne olur Allahim bu defa olsun
Evet canım görmüştüm aynı gün transfer olmuştuk inşallah ikimiz de güzel haber veririzCanım benim de bugün 4.gün . Benimde müthiş bi bel ağrısı ve hafiften adet olcakmışım gibi ağrı var umarım hepimizin tutar da bebeklerimizd kavuşuruz içini ferah tut
Merhabalar arkadaslar bu gun transferimin 4 cu gunu baya usuyorum bence adet olacam gibikarinda gurlama felan (hep adet onceki belirtiler) boyle olup da hamile oldugunu ogrenen var mi? Yine mi olmadi y'a ? 10 sene oldu bebek hasretiyle yasiyorum Ne olur Allahim bu defa olsun
Canım benim de bugün 4.gün . Benimde müthiş bi bel ağrısı ve hafiften adet olcakmışım gibi ağrı var umarım hepimizin tutar da bebeklerimizd kavuşuruz içini ferah tut
Guruldama bende de vardıMerhabalar arkadaslar bu gun transferimin 4 cu gunu baya usuyorum bence adet olacam gibikarinda gurlama felan (hep adet onceki belirtiler) boyle olup da hamile oldugunu ogrenen var mi? Yine mi olmadi y'a ? 10 sene oldu bebek hasretiyle yasiyorum Ne olur Allahim bu defa olsun
Amin canım çok teşekkür ederimCanım belirtilere takılma bebek yerleşiyordur onun belirtisi de olabilir yada ilaçlardan dolayı da olabilir gönlünü ferah tut Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip eylesin inşallah dilerim sıkı sıkı tutunmuştur annecigine güzel haberler almak nasip olsun inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim
Ay inşallah canım ama adet öncesi gurlama gibiGuruldama bende de vardı
Şu an zaten kullanılan ilaçlardan dolayı adet olmazsınız. Lütfen içinizi ferah tutun inşAllah yerleşmiştir daha doğrusu yerleşme aşamasında olduğu için bu belirtiler
Transfer sonrası mı? Yok canm sadece progestérone kullanıyorum opu gününden sabah 2tane akşam 2tane.Rica ederim inşallah güzel haberlerini bekliyorumsenin doktor doğal tedavi mi uyguladı yoksa ilaç falan yazdı mı
Transfer sonrası mı? Yok canm sadece progestérone kullanıyorum opu gününden sabah 2tane akşam 2tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?