Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ayy kızlarım yine duygusallığım üstümde
Yüreğim ağzımda bekliyorum bir sıkıntı çıkar
Diye ne kadar belli etmesemde bir yanım korku dolu inşallah bu sefer dilerim olur Allahım yüzümüze baksın inşallah

Canımsın çok teşekkür ediyorum bu güzel duaların ve düşüncelerin için Allah razı olsun çok zor süreçler kendimde içindeyim ve herkese kendim haber almış gibi çok mutlu oluyorum ve çok dua ediyorum aynen çok sabır istiyor bu tedavi psikolojin sağlam olmalı doktorum da dedi inşallah bu sefer olur onlarda üzülüyor ama elden birşey gelmiyor Rabbimin takdiri inşallah bizi pişman etmeyen hayırlı sağlıklı Salih ve Saliha kullarından evlatlardan nasip eylesin inşallah dilerim burada bekleyen tüm bacılarıma nasip eder yakın zamanda herkesin kucağı dolsun Amin

Kuzum hepimiz bu duyguları hissettik transfer gününe kadar. Hatta transferden sonra değer yükselmesi, kese görülecekmi, sonra kalp atışı. Bunlar yetmiyor kalp atışı devam edecekmi doğurana kadar böyle maalesef.
Ben diyordum transferden sonra rahat olur diye ama daha stresli oluyor, o kadar ilaç iğne hormon hesabı.

Allahım herşeyin hayırlısını versin ama inşAllah 2025 bizi gülümsetecek son aylarıda olsa gülümseyeceğiz bebeğimizi kucağımıza alınca

Amin canım benim Allah razı olsun güzel desteğin için inşallah bilmem mi gülüm Annelik ta o tedavinin başında yükleniyor endişe kaygı kucağına alana kadar bitmiyor inşallah herkes sağlıcakla bebişlerini kucağına alsın haber bekleyenlerde Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla cümlemizi müjdelendirsin inşallah

Ben transferin 17. Günü iki keseyi de gördüm ama ilk gittiğim doktor görmedi bir saat sonra gittiğim doktor gördü canım. Bulantı için de ne zaman başlar bilmiyorum herkeste farklı. Benim 5. Hafta sonunda az az başladı 6. Hafta da çok kötü başladı ve 10. Haftaya kadar sürdü. Şimdi günde iki kere falan az az oluyor. İkiz gebelikte hep risk var malesef doğuma kadar çok dikkat edilmeli. İş yapmak yasak. Doktorum yemek yapmama izin verdi oda 8. Haftada falandım ama iki tane birden doğurmakta bence harika

Ay canım ne kadar hızlı geçti günler, inşallah Allah gönlüne göre verir

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, aksilikler son bulsun. Rahimde sıvı olduğu nasıl anlaşıldı? Kürtajla mı alakalı bu durum? hsg de sol tüpün açılmasının rahimdeki sıvıyla ilgisi nedir onu da çok anlayamadım?

İnşallah olacak bu sefer negatif düşünme lütfen, birde önceki mesajları okurken farkettim bi evladın varmış seninde ne güzel o da tüp bebekmiydi o zaman olmuş şimdi daha farklı bir problemin mi oldu? sanırım bu seferki daha zor oldu çünkü ?

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun kızım doğal oldu evliliğimizin 4. Yılından sonra ilk aşılamayı yaptık negatif oldu sonra ikinci aşılamayı olmak için adetlerimi beklerken süpriz bir şekilde girdi hayatımıza ve ondan sonra hiçbir şekilde doğal hamile kalamadım sonra baya tedaviler vs derken doktor dedi artık tüp bebek olmalı kendimi tüp bebeğin içinde buldum
Ve hala da gelmekte inat eden bir mucizeyi bekliyoruz nasip dilerim bu sefer yakalıyabiliriz Allah’ın izniyle

Benim kızım da evliliğimizin 5. Yılında ilk denememizde oldu, hiç bekletmedi Rabbim şükürler olsun. Ama 1.5 yıldır ikinci için uğraşmaktayız. Bir kere doğal oldu 7+3 kalbi durdu. Sonra bir sene olmadı, tüp bebekte de Şubat transferim de ilk iki HCG değer artışım mükemmeldi, sonra tepetaklak oldu, yavaşladı ve hem dış gebelik iğnesi hem kürtaj oldum. Bugünlerde sürekli ağlıyorum, kimseyle konuşasım yok. Psikolojim hiç iyi değil, kalbim ağrıyor sanki artık.. Rabbim zorluğuyla beraber kolaylığını, lütfunu versin isteyen uğraşan herkese inşallah.

Canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum senin yaşadıklarının hepsini yaşadım artık nefes alamıyordum benim de kızım geç geldi ama bizi uğraştırmadı çok 10 yıldır hiçbir şekilde doğal hamile kalamadım ve hiçbir sorunumuz yoktu doktorum hep diyordu normal olur ama Rabbim kısmet etmedi bende tüp bebekle hamile kaldım dış gebelik geçirdim keseyi görmek için heyecanlanırken gün sayarken ve o gün geldiğinde dünyam başıma yıkıldı öyle bir acı öyle bir çaresizlik görmedim Rabbim kimseye yaşatmasın ondan sonra baya kendimi bıraktım hiçbirşeyden keyif almamaya başladım herkesten kaçtım daha yeni yeni kendime geldim ve ondan sonra 3. Tüp bebegimi yaptım o da negatif oldu ve Amh değerim çok düşük yaş gittikçe umudum kalmadı ama her seferinde tekrardan ayağa kalktım pes etmedim şu an 4. Tüp bebeğin içindeyim 4 tüp bebek 4 kere Opu oldum çok zor ve sancılı ama mucizemize kavuşmak için uğraşıyoruz inşallah Rabbim yüzümüze baksın inşallah bizler elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdir-i inşallah bizler için herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallah

Canım bu güzel duana amin diyorum İnşallah ki Rabbim hayatımızı kolaylaştırır. Bizi kaygı , korku, umutsuzluktan korur. Bu bir uzun sürec çok sabır gerektiriyor. Tüm kızkardeşlerimden ricam kendinizi üzmeyin, strese gelmeyin, kendimize sürecimize odaklanalim. Cünkü kendini yıpratan kardeşlerimin msjlarinida okudum. Şuan sizi üzen herşeyi ignore edin. Kendim şuan onu yapiyorum. Hassas bir sürec . Hele ki bebeği tutunmuş arkadaşlar kıyamet kopsa siz bebisinizi kendinizi mutlu edecek şeyleri düşünün. Ictenligin güzel duana amin diyorum. Mesajlara hemen bakamıyorum şöyle terapi olarak 5 tane poncikle uğraşıyorum Anneleri ve beni karistiriyorlar.

Eklentiler

• 1000064153.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 12
Bu arada benim dış gebeliğimi ameliyatla sonlandırıldı tüpümü de almak zorunda kalmışlar çok kanama olmuş ve doktor dedi Ana rahime hiç müdahale etmedik sadece karından dört delik açıldı ve benim hastanede kaldığım sürede kahverengi lekelerim gelmeye başladı ben hatta diyordum ameliyat oldum onun için hastaneden çıktığım gün kanamam artmıştı adet oldum sanıyorum acemilik eve geldim böyle bir bel ağrısı yok kopacak normal doğum yapanlar bilir o ağrıyı ne otura bildim ne uzanabildim bir gün boyunca çektim ve pazar akşamı saat 8 de karnıma bir sancı girdi doğum sancı gibi adım atamıyorum çok kötü oldum ağrıdan duramıyorum ve tam iki saat sürdü bu sancı ama full sancı sonra birden büyük bir parça düştü korktum dedim bu ney düşük mü yaptım nedir anlamadım neyse iki saat geçti yine bir sancıyla uykudan uyandım tekrar büyük bir parça düşürdüm aynı düşük gibi oldu sonra doktora gittim dedim ben adet mi oldum dedi bu daha adet değil kalınlaşan rahim parçası dışarı çıkmış neyse sonradan lekelerde kesildi ameliyattan 35 gün sonra ilk adetimi olmuştum tüp bebek doktoruma gittim durumu anlattım dedi o hamile kaldığın için bebeğe ait metaryallari düşürmüşsün kız diyom bebek tüpe yerleşmiş rahim de ne alaka

Amin canım benim
Aman nasıl tatlılar maşallah benim kız görmesin bayılıyor kedilere hele de yavruysa onlar da ilgi alaka istiyor

şöyle olabilir,bebek zaten minicik yani ona ait bir materyal derken doğrudan bebeği değilde hamileliği kastetmiş olabilir Dr. Dış gebelik olsa da HCG salgıladığı için rahimi kalınlaştırabiliyormuş. Hele biz zaten progestan filan kullanıyoruz, rahim duvarı hamile gibi oluyor. İşte dış gebelikle bebeği alsalar bile, o rahim duvarı da hamileliğe ait bir parça olduğu için, kanamayla ve pıhtıyla dökülebilir. Öyle anladım ben, yoksa zaten bebek minicik onun parçasından nolur. Ama düşüklerin hepsinde büyük parçalar ve pıhtılar oluyor. Hepsi rahim duvarından kopup geliyormuş. Velhasıl hepsinde canımız yanıyor, çok üzülüyoruz. Rabbim öyle sevinçler nasip etsin ki şu konuşmaları ve yaşadıklarımızı hiç hatırlamayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…