- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.001
Selam kızlarrrr yol kader arkadaşlarımmm nasılsınız??
Transferimin 3. Günü bugün transfer günü saymazsak aşırı heyecanlı mutlu ve sabırsızımmm
Sağol canım benimMaşallahOyy canım benim çok şükür hamdolsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıcakla büyüsün vaktinde zamanında annesinin kucağına gelsin inşallah
İnşallah inşallah cancağızımmm rabbim herkesin kucağını doldursun inşallahAleyküm selamhoşgeldin çok şükür hamdolsun iyiyiz oy oy maşallah dilerim pozitif çıkar sonucun heyecanın ikiye katlansın Allah’ın izniyle
Sağol canım benimRabbim sana da yaşatsın ins. En kısa zamanda bu duyguyu kalbin çok güzel, bir sürü insana dua ettin motive ettin inanıyorum rabbim seni eli boş gondermeyecek bu sefer off ama nasıl korktuk anlatamam sonra kalp atışında duyunca eşimle basladik ağlamaya doktorda şaşırdı sinirlerimiz boşaldı resmen sonra dedik bizim durum bu o zaman anladı zor bebekmis haklısınız dedi
İnşallah inşallah cancağızımmm rabbim herkesin kucağını doldursun inşallahsen nasılsın canım benim sürecin nasıl gidiyor
Kizlarr regl oldum bugün çok şükür. Doktorum reglden 20 gün sonra transfer olur demişti. Ama Çarşamba net olarak söylerim sanırım kontrolüm varr çok çok dua beklerim
Yaaa öyle mi içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim. Sizinde ikiz o zaman benimde beta hcg yüksek çıkıyor fakat kontrole gitmediğim için bilmiyorum kese beta kaçken gözüküyor acaba bana 7sinde randevu verdi hayırlısıyla o gün görürüm inşallah. Sabah mide bulantılarım oluyor daha erken diye düşünüyordum beta yüksek olduğu için oluyor sanırım. İkiz gebelik daha zor geçiyor sanırımCanım merhaba. Guruba Arada göz atıyorum gördüm. Değerin çok güzel maşallah ve tekil değil gibilekelenme için yazmak istedim benim 6+5 e kadar hep pembe ve kahverengi lekelerim vardı bi var bi yok gibiydi. Sonra baya kırmızı peçelelerle kanama yaşadım ve geçti bir daha olmadı çok şükür bebeklerde gayet iyiler. Arkadaşım 16 haftalık onun hala kanaması oluyor arada. Allah’ın izniyle kalp atışlarından sonra bunlara korkmazsın her seferinde gider duyarsın korkma çoğumuzda oluyor endişe etme
Canım ben transfer günü hariçKızlar merhabalar transferimin
12. Günü 398 cıktı değerim
14. Günü 1135 çıktı
16. Gün değerim 2436 çıktı
Böyle artış olan keseyi bebeği gören var mı korktum biraz sanki
Amin inşallah canım benim hayırlı sonuçlar haberler alırsın inşallah güzel yumurtaların olur güzel döllenir bolca sağlıklı bebislerin olur inşallahAmin amin inşallah çok şükür elhamdulillah iyiyim bugün ilk ultrasona girdim şu an herşey yolunda eğer bir sıkıntı çıkmasa pazartesi günü sabah Opu olacağım inşallah dilerim kaliteli sağlıklı yumoşlarım çıkar sonra da kaliteli Altın embriyom oluşsun inşallah
Amin inşallah Hayalim Allah razı olsun senden çarşamba günü tekrar gidicem yumurtalarda bir sıkıntı yoksa pazartesi günü olacağım yoksa cuma günü de olabilir dedi ama çarşamba günü belli olur sizi haberdar ederim inşallah kaliteli yumuşlarım kaliteli Altın embriyomu bulabilirim bu sefermayala katar canım doktora gitmişsin, çok şükür inşAllah Çarşamba günüde bir sorun çık az ve pazartesi hayırlısıyla başlar işlemler
Amin inşallah canım benim hayırlı sonuçlar haberler alırsın inşallah güzel yumurtaların olur güzel döllenir bolca sağlıklı bebislerin olur inşallah
Oy oy çok kıymetli bir mucize annesi onu heyecanla bekliyor Allah sana bağışlasın inşallahAmin bende 10 yıldır bekliyorum bakalım bu sefer gelecek mi
Ay çok şükür için rahatladı birden çok yüksek geldi korktum bende transferin 24. Günü gidicem inşallah görebilirimCanım ben transfer günü hariç
11. Gün 206,54
13. Gün 510,58
15. Gün 882,94
18. Gün 3518 oldu değerlerim ve 19.gün muayeneye gidip keseyi gördük.
Doktorum dolu gibi dedi. Korkma yani
Ay çok şükür için rahatladı birden çok yüksek geldi korktum bende transferin 24. Günü gidicem inşallah görebilirimrabbim evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizinde
Canım içimde ki his altın embriyo yu bulacagindan yana. Iyi haberlerini bekliyorumAmin inşallah Hayalim Allah razı olsun senden çarşamba günü tekrar gidicem yumurtalarda bir sıkıntı yoksa pazartesi günü olacağım yoksa cuma günü de olabilir dedi ama çarşamba günü belli olur sizi haberdar ederim inşallah kaliteli yumuşlarım kaliteli Altın embriyomu bulabilirim bu sefer
Canım içimde ki his altın embriyo yu bulacagindan yana. Iyi haberlerini bekliyorumDuadasin..
Bende 880küsür olduğunda tedirgin olmuştum iki katı yükselmedi diye.Ay çok şükür için rahatladı birden çok yüksek geldi korktum bende transferin 24. Günü gidicem inşallah görebilirimrabbim evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizinde
O Kadar kişinin kalbine ferahlık verip duasını aldın ki canım şahit olduğum kadarıyla , hissim o yönde olacak diye. Rabbim bu ictenligini karşılıksız bırakmaz .. İnşallah şu vakit çabuk geçer hepimiz mutlu oluruz. Rabbim sabır versin cünkü zaman durmuş sankiAy canım senin ağzın balyesin neler diyorsun ay Rabbim söyletsin inşallah Amin Ecmain Allah razı olsun dilerim hepimizin yüzü güler bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?