Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnsan bazen o olayın şokuyla detaylarını soramıyor zaman geçtikçe anlıyorsun peki yumurtan en son kaç mm çıkmıştı hatırlıyormusun canım
Ya folikül 20 mm olmuştu ama işte içi boş çıktı. Herşeyin tahlilini yapıyorlar ama bence o folikülün içinde yumurta olup olmadığını tahmin etmeleri lazım.

Bak burada yazıyor detaylı sürekli kontrol altında olmak gerekiyormuş ilaçları vaktinde alınması ve yumurtanın vaktinde toplanması gerekiyormuş

Eklentiler

• IMG_7446.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_7447.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_7445.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 12
Canım duamdasin. Ben de doktoru aradım saat 5 e kadar arayacaklarmis. Sabırsız davranıyorum. Şimdi ignelerde baslayinca gidip kontrol olmak gerekiyor değil mi ?

Canım duamdasin. Ben de doktoru aradım saat 5 e kadar arayacaklarmis. Sabırsız davranıyorum. Şimdi ignelerde baslayinca gidip kontrol olmak gerekiyor değil mi ?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah iyi yaptın unuturlar bu sefer yazık olur evet normalde adetin 6. Yada 7. Günü muyane çağırıyorlar benim ki o günlerim haftasonuna denk geldiği için bugün 8 . Günümde gittim seni de çağıracaklar ben çarşamba sabahı tekrar gideceğim inşallah hem kan alıyorlar hem ultrason yapıyorlar

Beklemek üzerine yazılar yazabilirimSürecinde çok duaciyim canim

Canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın gönlünü ferah tut

Kizlar benimde silindikce kanama gelmeye başladı nöbetçi doktorda bulamıyorum. İstanbul avrupa yakasında nöbetçi doktor olan hastane biliyormusunuz

Hadi inşAllah canım benim hayırlı haberini bekliyoruz

Ben dün gergin sinirli bir gün geçirdim sabah biraz pembe lekeler geldi sonra kahve çok korkuyorum dün biraz bağırdım çağırdım sabah lekeler geldi acaba bebeğimi bişey oldu ben sadece keseyi görmüştüm

Hadi inşAllah canım benim hayırlı haberini bekliyoruz

Amin inşallah Allah razı olsun canım arkadaşım dualarınızı eksik etmeyin lütfen benim belki son şansımdır ben biraz zor vakayım Allahım yüzümüze baksın inşallah herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah

Kizlar benimde silindikce kanama gelmeye başladı nöbetçi doktorda bulamıyorum. İstanbul avrupa yakasında nöbetçi doktor olan hastane biliyormusunuz

Canım benim çok geçmiş olsun kendi tüp bebek doktorunla iletişme geçtin mi inşallah korkulacak bir durum yoktur umarım Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah

İnşallah birşey olmamıştır kuzum dikkat et kendine yine de bir doktora git istersen için rahat olması için

Allahım yar ve yardımcın olsun canım arkadaşım herşey güzel olacak merak etme bi evladın var dimi senin

Allahım yar ve yardımcın olsun canım arkadaşım herşey güzel olacak merak etme bi evladın var dimi senin

Amin Amin inşallah evet teyzesi 9 buçuk yaşında kocaman kız oldu artık sağlıklı hayırlı bir tane daha kardeşi olsaydı yeterdi işte uğraşıyorum yıllardır nasip olmadı dilerim bu sefer olur Allah’ın izniyle

İnşAllah o da olacak ama bak bir evladın var hamdolsun öncelikle Rabbim onu sana bağışlasın hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin ben inanıyorum o kardeşte gelecek Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…