- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.961
Ya folikül 20 mm olmuştu ama işte içi boş çıktı. Herşeyin tahlilini yapıyorlar ama bence o folikülün içinde yumurta olup olmadığını tahmin etmeleri lazım.İnsan bazen o olayın şokuyla detaylarını soramıyor zaman geçtikçe anlıyorsun peki yumurtan en son kaç mm çıkmıştı hatırlıyormusun canım
Ya folikül 20 mm olmuştu ama işte içi boş çıktı. Herşeyin tahlilini yapıyorlar ama bence o folikülün içinde yumurta olup olmadığını tahmin etmeleri lazım.
Canım duamdasin. Ben de doktoru aradım saat 5 e kadar arayacaklarmis. Sabırsız davranıyorum. Şimdi ignelerde baslayinca gidip kontrol olmak gerekiyor değil mi ?Çıktım eve gidiyorum şu an iki folikül büyümüş diğerleri daha orta mm de dedi Opu pazartesi günü planlıyoruz dedi o zamana kadar inşallah diğerleri de yetişirse şansım artar Allahım yüzüme baksın inşallah çarşamba günü tekrar gideceğim kontrole kan da verdim doktor dedi seni aramazsam değerlerin iyidir çarşamba sabahı aynı saatlerde burada ol inşallah hayırlısı olsun Rabbimdençok teşekkür ederim canım
Çok teşekkürCanım duamdasin. Ben de doktoru aradım saat 5 e kadar arayacaklarmis. Sabırsız davranıyorum. Şimdi ignelerde baslayinca gidip kontrol olmak gerekiyor değil mi ?
Beklemek üzerine yazılar yazabilirimÇok teşekkürederim Allah razı olsun
Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah iyi yaptın unuturlar bu sefer yazık olur evet normalde adetin 6. Yada 7. Günü muyane çağırıyorlar benim ki o günlerim haftasonuna denk geldiği için bugün 8 . Günümde gittim seni de çağıracaklar ben çarşamba sabahı tekrar gideceğim inşallah hem kan alıyorlar hem ultrason yapıyorlar
Beklemek üzerine yazılar yazabilirimSürecinde çok duaciyim canim
Canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın gönlünü ferah tutÇıktım eve gidiyorum şu an iki folikül büyümüş diğerleri daha orta mm de dedi Opu pazartesi günü planlıyoruz dedi o zamana kadar inşallah diğerleri de yetişirse şansım artar Allahım yüzüme baksın inşallah çarşamba günü tekrar gideceğim kontrole kan da verdim doktor dedi seni aramazsam değerlerin iyidir çarşamba sabahı aynı saatlerde burada ol inşallah hayırlısı olsun Rabbimdençok teşekkür ederim canım
Çıktım eve gidiyorum şu an iki folikül büyümüş diğerleri daha orta mm de dedi Opu pazartesi günü planlıyoruz dedi o zamana kadar inşallah diğerleri de yetişirse şansım artar Allahım yüzüme baksın inşallah çarşamba günü tekrar gideceğim kontrole kan da verdim doktor dedi seni aramazsam değerlerin iyidir çarşamba sabahı aynı saatlerde burada ol inşallah hayırlısı olsun Rabbimdençok teşekkür ederim canım
Hadi inşAllah canım benim hayırlı haberini bekliyoruzÇıktım eve gidiyorum şu an iki folikül büyümüş diğerleri daha orta mm de dedi Opu pazartesi günü planlıyoruz dedi o zamana kadar inşallah diğerleri de yetişirse şansım artar Allahım yüzüme baksın inşallah çarşamba günü tekrar gideceğim kontrole kan da verdim doktor dedi seni aramazsam değerlerin iyidir çarşamba sabahı aynı saatlerde burada ol inşallah hayırlısı olsun Rabbimdençok teşekkür ederim canım
Ben dün gergin sinirli bir gün geçirdim sabah biraz pembe lekeler geldi sonra kahve çok korkuyorum dün biraz bağırdım çağırdım sabah lekeler geldi acaba bebeğimi bişey oldu ben sadece keseyi görmüştümCanım merhaba. Guruba Arada göz atıyorum gördüm. Değerin çok güzel maşallah ve tekil değil gibilekelenme için yazmak istedim benim 6+5 e kadar hep pembe ve kahverengi lekelerim vardı bi var bi yok gibiydi. Sonra baya kırmızı peçelelerle kanama yaşadım ve geçti bir daha olmadı çok şükür bebeklerde gayet iyiler. Arkadaşım 16 haftalık onun hala kanaması oluyor arada. Allah’ın izniyle kalp atışlarından sonra bunlara korkmazsın her seferinde gider duyarsın korkma çoğumuzda oluyor endişe etme
Canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın gönlünü ferah tut
Hadi inşAllah canım benim hayırlı haberini bekliyoruz
Kizlar benimde silindikce kanama gelmeye başladı nöbetçi doktorda bulamıyorum. İstanbul avrupa yakasında nöbetçi doktor olan hastane biliyormusunuz
Ben dün gergin sinirli bir gün geçirdim sabah biraz pembe lekeler geldi sonra kahve çok korkuyorum dün biraz bağırdım çağırdım sabah lekeler geldi acaba bebeğimi bişey oldu ben sadece keseyi görmüştüm
Allahım yar ve yardımcın olsun canım arkadaşım herşey güzel olacak merak etme bi evladın var dimi seninAmin inşallah Allah razı olsun canım arkadaşım dualarınızı eksik etmeyin lütfenbenim belki son şansımdır ben biraz zor vakayım Allahım yüzümüze baksın inşallah herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah
Allahım yar ve yardımcın olsun canım arkadaşım herşey güzel olacak merak etme bi evladın var dimi senin
İnşAllah o da olacak ama bak bir evladın var hamdolsun öncelikle Rabbim onu sana bağışlasın hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin ben inanıyorum o kardeşte gelecek Allahın izniyleAmin Amin inşallah evet teyzesi 9 buçuk yaşında kocaman kız oldu artık sağlıklı hayırlı bir tane daha kardeşi olsaydı yeterdi işte uğraşıyorum yıllardır nasip olmadı dilerim bu sefer olur Allah’ın izniyle
Nerden doktor bulcm bilmiorumki şuan kuzum biraz tedirginim uzandım bugün kalkmıorumİnşallah birşey olmamıştır kuzum dikkat et kendine yine de bir doktora git istersen için rahat olması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?