Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnan uyuşmuş gibiyim çok kırgınım çok öfkeliyim

Canım benim kendini üzme stres yapma inşallah iyi olur kendini ve bebeğini düşün ne zorluklarla hamile kaldın sakin kalmaya çalış Allahım kalbine bedenine şifa ferahlık versin inşallah

Amin bacım benim amin iyiki sizler varsınız kimseyede belli etmyrm

Sende iyi ki varsın sorun her neyse emin ol kendini üzmeye değmez onun için kendini toparla hiçbirşeyi takmamaya çalış kendini üzme Allahım hanene huzur mutluluk versin inşallah

Amin bacım benim amin iyiki sizler varsınız kimseyede belli etmyrm

Sende iyi ki varsın sorun her neyse emin ol kendini üzmeye değmez onun için kendini toparla hiçbirşeyi takmamaya çalış kendini üzme Allahım hanene huzur mutluluk versin inşallah
Zaten farkına vardı ama valla bişey demek istemiyorum bacım ben ne diyim ya bide bişey sorcm sana biz morluklar için bir krem kullanabiliyormuyuz elimi arabaya vurdum parmaklarım şişti morardi karnım zaten mor

Zaten farkına vardı ama valla bişey demek istemiyorum bacım ben ne diyim ya bide bişey sorcm sana biz morluklar için bir krem kullanabiliyormuyuz elimi arabaya vurdum parmaklarım şişti morardi karnım zaten mor
Ah canım çok geçmiş olsun buz varsa üstüne kat iyi gelir krem bilmiyorum

Bugün kan verdim transferden 16. Gün sonra oluyor artık 5495 çıktı fakat az önce kahverengi sümüksü leke geldi peçeteye silerken endişelendim bu durumu yaşayan var mı
Canım merhaba. Guruba Arada göz atıyorum gördüm. Değerin çok güzel maşallah ve tekil değil gibi lekelenme için yazmak istedim benim 6+5 e kadar hep pembe ve kahverengi lekelerim vardı bi var bi yok gibiydi. Sonra baya kırmızı peçelelerle kanama yaşadım ve geçti bir daha olmadı çok şükür bebeklerde gayet iyiler. Arkadaşım 16 haftalık onun hala kanaması oluyor arada. Allah’ın izniyle kalp atışlarından sonra bunlara korkmazsın her seferinde gider duyarsın korkma çoğumuzda oluyor endişe etme

Hayırlı geceler canımlar
Sabah görüşmek dileğiyle öpüyorum
Sabah randevum var dilerim Rabbim yüzüme baksın inşallah vakti gelmiş olsun sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip olsun Amin

Kizlar merhaba kimisi 3.gun emriyosu ile transfer oluyor kimisi 5.gun farkları var mi ona nasıl karar veriliyor

Merhaba canım ona kaç tane oluşan embriyon belirliyor bugün 5 yada 6 adet embriyon olursa 5. Güne götürüyorlar eğer azsa risk almıyor doktorlar 3. Gün transfer ediyorlar doktor karar veriyor gidişata göre

kızlar günaydın hepinize hayırlı bayramlar, transfer dahil 5. günüm bugün. hic bi belirtim yok ne kasık batması ne gögüste hassasiyet çok korkuyorum belirti yasamadan pozitif gören var mı acaba. dualarınıza talibim. sürekli ya musavvir, allahumme ya evvelü , ya varis , allahumme ya semiu cekiyorum yattıgım yerden. baska hangi zikirleri cekeyim yapmam gereken tavsiyeleriniz var mı sürekli istirahat halindeyim tuvalete kalkıp bi dolasıp yatıyorum arada balkona çıkıp oturuyorum dısarı cıkıp yürümek iyi gelir mi sizce

Günaydın hayırlı bayramlar canım ya Musavvir Esma’sını çekmen bile yeterli Meryem süresi de dinleyebilirsin zaten gereken herşeyi yapmışsın canım dışarı da çıkabilirsin 15 dk yürüyüp gelebilirsin Rabbim inşallah yüzüne baksın dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba canım, bu kanamaların ne zaman bitti acaba? Kaçıncı haftada? Arkadaşın kanamalar varken bir noktada normal hayatına devam edebildi mi yoksa hep yattı mı? Benim de kanama sorunum var, şuan için raporluyum ve 10 gündür yatıyorum ama bayram sonrası hem raporum bitmiş oluyor hem gerçekten artık yatmaktan bunaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…