- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.921
İnan uyuşmuş gibiyim çok kırgınım çok öfkeliyimYok canım inşallah birşey olmamıştır iyimisin pekibiraz stresten uzak durmanı tavsiye ederim en azından ilk üç ay tehlikeyi atlatana kadar gerçi 9 ay boyunca stresten uzak durmak en iyisi olur
İnan uyuşmuş gibiyim çok kırgınım çok öfkeliyim
Amin bacım benim amin iyiki sizler varsınız kimseyede belli etmyrmCanım benim kendini üzme stres yapma inşallah iyi olur kendini ve bebeğini düşün ne zorluklarla hamile kaldın sakin kalmaya çalış Allahım kalbine bedenine şifa ferahlık versin inşallah
Amin bacım benim amin iyiki sizler varsınız kimseyede belli etmyrm
Amin bacım benim amin iyiki sizler varsınız kimseyede belli etmyrm
Zaten farkına vardı ama valla bişey demek istemiyorum bacım ben ne diyim ya bide bişey sorcm sana biz morluklar için bir krem kullanabiliyormuyuz elimi arabaya vurdum parmaklarım şişti morardi karnım zaten morSende iyi ki varsın sorun her neyse emin ol kendini üzmeye değmez onun için kendini toparla hiçbirşeyi takmamaya çalış kendini üzme Allahım hanene huzur mutluluk versin inşallah
Ah canım çok geçmiş olsunZaten farkına vardı ama valla bişey demek istemiyorum bacım ben ne diyim ya bide bişey sorcm sana biz morluklar için bir krem kullanabiliyormuyuz elimi arabaya vurdum parmaklarım şişti morardi karnım zaten mor
Canım merhaba. Guruba Arada göz atıyorum gördüm. Değerin çok güzel maşallah ve tekil değil gibiBugün kan verdim transferden 16. Gün sonra oluyor artık 5495 çıktı fakat az önce kahverengi sümüksü leke geldi peçeteye silerken endişelendim bu durumu yaşayan var mı
Tmm btnm Allah senden razı olsun Allah ne muradın varsa en hayırlısından kolayından sana nasip etsin bacımAh canım çok geçmiş olsunbuz varsa üstüne kat iyi gelir krem bilmiyorum
Tmm btnm Allah senden razı olsun Allah ne muradın varsa en hayırlısından kolayından sana nasip etsin bacım
İnş çok hayırlı güzel sonuçlarla döneceksin canım Allahın izniyleHayırlı geceler canımlar
Sabah görüşmek dileğiyle öpüyorum
Sabah randevum var dilerim Rabbim yüzüme baksın inşallah vakti gelmiş olsun sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip olsun Amin
Kizlar merhaba kimisi 3.gun emriyosu ile transfer oluyor kimisi 5.gun farkları var mi ona nasıl karar veriliyor
inşallah güzel haberler almak nasip olsun canımGünaydın hayırlı sabahlar canlar ben geldim doktora sıramın gelmesini bekliyorum
kızlar günaydın hepinize hayırlı bayramlar, transfer dahil 5. günüm bugün. hic bi belirtim yok ne kasık batması ne gögüste hassasiyet çok korkuyorum belirti yasamadan pozitif gören var mı acaba. dualarınıza talibim. sürekli ya musavvir, allahumme ya evvelü , ya varis , allahumme ya semiu cekiyorum yattıgım yerden. baska hangi zikirleri cekeyim yapmam gereken tavsiyeleriniz var mı sürekli istirahat halindeyim tuvalete kalkıp bi dolasıp yatıyorum arada balkona çıkıp oturuyorum dısarı cıkıp yürümek iyi gelir mi sizce
inşallah güzel haberler almak nasip olsun canım
Aynen bende öyle yapıyorumBenim de yaktı kaç ml bilmiyorum içinde olan sıvının hepsini sıkıyoruz
Merhaba canım, bu kanamaların ne zaman bitti acaba? Kaçıncı haftada? Arkadaşın kanamalar varken bir noktada normal hayatına devam edebildi mi yoksa hep yattı mı? Benim de kanama sorunum var, şuan için raporluyum ve 10 gündür yatıyorum ama bayram sonrası hem raporum bitmiş oluyor hem gerçekten artık yatmaktan bunaldım :)Canım merhaba. Guruba Arada göz atıyorum gördüm. Değerin çok güzel maşallah ve tekil değil gibilekelenme için yazmak istedim benim 6+5 e kadar hep pembe ve kahverengi lekelerim vardı bi var bi yok gibiydi. Sonra baya kırmızı peçelelerle kanama yaşadım ve geçti bir daha olmadı çok şükür bebeklerde gayet iyiler. Arkadaşım 16 haftalık onun hala kanaması oluyor arada. Allah’ın izniyle kalp atışlarından sonra bunlara korkmazsın her seferinde gider duyarsın korkma çoğumuzda oluyor endişe etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?