- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.901
Ben kocamla az önce çok büyük tartıştık çok bağırdım stres oldum 10 dkka sürdü ama cinnete geldim arabadan indim falan şimdi korkuyrm bebeğe biley oldu mu acabaNormalde öyle düşünmem ama kendim yapınca bir şüphedüşmedi değil ah ah bir bilsen transfer olana kadar kafamda ne senaryolar dönüyor
Ben kocamla az önce çok büyük tartıştık çok bağırdım stres oldum 10 dkka sürdü ama cinnete geldim arabadan indim falan şimdi korkuyrm bebeğe biley oldu mu acaba
Merhaba canım iyi bayramlar.Merhaba kızlar bende regl bekliyorum transfer için 3. Denemem olacak . Dondurulmuş embriyo ile transfer hazırlığına hangi ilaçlarla başladınız bilgi verirseniz çok sevinirim
En mutlu en keyifli olmamız gereken zamanlarBen kocamla az önce çok büyük tartıştık çok bağırdım stres oldum 10 dkka sürdü ama cinnete geldim arabadan indim falan şimdi korkuyrm bebeğe biley oldu mu acaba
Bugün kan verdim transferden 16. Gün sonra oluyor artık 5495 çıktı fakat az önce kahverengi sümüksü leke geldi peçeteye silerken endişelendim bu durumu yaşayan var mıŞimdi nasıl değerin canım arttı mı inşallah
Kızlar içimden geldi size birşey söylemek istiyorum belki iyi gelir iyi hissedersinizçünkü biliyorum ki zaman zaman hepimiz yeter artık diyoruz iğnelerin acısı ruh halimiz bizi bunaltıyor yada olumsuz sonuçlar bizi yaralıyor ama asla pes etmeyin çünkü bebeğinizi kucağınıza aldığınızda Herşey siliniyor iyiki diyorsunuz hatta binbir emekle ona sahip olmak sizi daha güçlü yapıyor. O dönem hatırlıyorum bir tane olsun da bir daha bu sürece asla girmem diyordum ama şimdi kardeşi olsun diye severek bu yola tekrar çıktım kısacası demem o ki asla yıkılmayın sonu çok güzel oluyor ve bu süreç inanılmaz bir şekilde hafızanızdan siliniyor
Bugün kan verdim transferden 16. Gün sonra oluyor artık 5495 çıktı fakat az önce kahverengi sümüksü leke geldi peçeteye silerken endişelendim bu durumu yaşayan var mı
Doktor ilaçları aksatmadan kullanmaya devam et dedi başka herhangi bir ilaçta vermedi kimler yaşadı acaba bu durumuGeçmiş olsun canım dikkat et bol bol dinlen burada birkaç arkadaşın oldu bu durumu doktorunla görüşmeni tavsiye ederim ona göre bazı ilaçları ya keser yada arttırır inşallah sağlıcakla kavuşursun mucizene Allahım sana bağışlasın inşallah
Bebeğinin kalp atışını duyduğunu düşün doktor kontrollerini dört gözle bekleyip onun nasıl büyüdüğüne şahit olduğunu, o minicikellerini ayaklarını ultrasonda gördüğündeki heyecanı cinsiyeti öğrendiğinde ki heyecanını sonra ufak ufak alışveriş yapmaya başladığını düşün ve en güzeli ilk tanışmanız asla hafızanızdan silinmiyor. Bunlara odaklan gerisi olur gider biz kadınlar güçlüyüzGerçekten öyle oluyor çok güzel özetlemişsin canım bende her seferinde yeter daha yapmayacam diyorum bir bakıyorum sürecin içindeyimbazen diyorum belki olmuyacak şansımı neden zorluyorum yada diyorum uğraşmasam nasıl ulaşacağım mucizeme gerçekten emek olmadan yemek olmuyor gibi birşey bu süreçler Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerin de inşallah herşeyin sağlıklısını hayırlısını versin güzel Allahım
Bebeğinin kalp atışını duyduğunu düşün doktor kontrollerini dört gözle bekleyip onun nasıl büyüdüğüne şahit olduğunu, o minicikellerini ayaklarını ultrasonda gördüğündeki heyecanı cinsiyeti öğrendiğinde ki heyecanını sonra ufak ufak alışveriş yapmaya başladığını düşün ve en güzeli ilk tanışmanız asla hafızanızdan silinmiyor. Bunlara odaklan gerisi olur gider biz kadınlar güçlüyüz
Tmm canım çok teşekkür ederim görünce cevap verirler umarım herşey yolunda gider Allah’a emanetiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Canım benim reglim bayramdan sonrayı bulabilir sen biraz önden gideceksin birbirimize motivasyon olalım inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlar alalımMerhaba bende aynı şekilde regl bekliyorum bugün yarın olurum eğer seninde yakında transferimiz aynı zamanlara denk gelir muhtemelenvalla bende merak ediyorum sanırım Estrofemle başlıcaz iğneler sonra aslında 4 sene önce 2 kez bu işlemden geçtim ama hafızamdan tamamen silinmiş
Canım seninki yerleşme kanamasıdır muhtemelen, endişelenmene gerek yok. Benim bildiğin bir pedi dolduracak kadar kırmızı kanamam olmuştu, o durumda da doktor ilaçları aksatma dedi, ek olarak mutlak istirahat verdi. 10 gündür yatıyorumDoktor ilaçları aksatmadan kullanmaya devam et dedi başka herhangi bir ilaçta vermedi kimler yaşadı acaba bu durumu
İnşallahCanım benim reglim bayramdan sonrayı bulabilir sen biraz önden gideceksin birbirimize motivasyon olalım inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlar alalım
Canım belirtiler ne durumda benim göğüs ağrısı bir anda kesildiYeni gördüm mesajınızı. Teşekkür ederim evet tekrarladım iki gün arayla 108 ve 238 olarak yükseldi. 10 gün sonra kese görmeğe gidicem inşallah
Çok şükür içim rahatladı biraz umarım yerleşmedir transferden 8gün sonra olmuştu yerleşme kanaması bugün 16.gün tekrar olunca endişe ettim beta da 5945 iCanım seninki yerleşme kanamasıdır muhtemelen, endişelenmene gerek yok. Benim bildiğin bir pedi dolduracak kadar kırmızı kanamam olmuştu, o durumda da doktor ilaçları aksatma dedi, ek olarak mutlak istirahat verdi. 10 gündür yatıyorum
Aynen öyle güya en keyifli olmamız gereken zamanEn mutlu en keyifli olmamız gereken zamanlar
Bebeğe bişey olmaz Allah'ın izniyle. Eskiler zorluk çekenler hamilelikleri boyunca gülmemiştir bile belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?