Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Günaydınnn canım maşallah hayırlı uğurlu olsun tüp bebek sürecin dilerim herşey su gibi geçsin inşallah hadi Bismillah
Teşekkür ederim canım yalnız aklıma takılan bir konu var. Ben şu an sinüzit oldum gibi duruyor. Burun akıntısı ve çok hafif öksürük var. Onun dışında gayet iyiyim hasta hissetmiyorum kendimi. Acaba süreci etkiler mi?

Herkese tekrar merhabalar
Dün transfer oldum.bir sorum olacakti.Doktoruma duş konusunu sordum hemen alabilirsin sıkıntı yok dedi ama forumlardan okudugum kadarıyla üç gün bekleyin diyorlar. Sorun su ki progesteron fitil ben de alerji yaptı krem kullanamadigim için sadace yıkayınca rahatlıyorum. Transferden sonra duş olayını nasıl cozdunuz

Ya birde bişey sorcam kızlar şansıma tam hastaneden çıkarken bir şiddetli şimşek çaktı ki çok korktum şimdide bunu kafaya takıcam bişey olurmu diye ama acayip korktum yerimden sıçradım karnıma ağrı girdi bir an sandım

Şuan bizim bebeklerimiz kıymetli diye korkuyoruz , benim annem bana hamileyken merdivenlerden yuvarlanmış, ben 6 ay yataktan çıkmadım erken doğum oldu yani demem o ki Rabbine güven ol derse ne yaparsan yap olacak , olmayacaksa da zaten olmuyor bişey olmamıştır Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut

Evet çok pinpirikli olmak beni yoruyor ha birşey olacak korkusuyla yaşıyorum çok doğru gerçekten olacağı varsa olur

Kızlar
Transfer dahil 5 günüm evde erken gebelik testi yaptım çok merak ettim negatif silik çizgi bile yok sanırım olmadı herhangi bir belirti de yok şuan için Belim ağrıyordu batma vardı onlarda yok bugün hiç umudum kalmadı zaten doktor umutlu olma demişti ama ben bir umut belki dedim bayramda bize hediye olur Allah tarafından diye düşündüm sanırım yine zamanı değil

Çok erken transfer gününü sayma 4.günün canım benm sen sakın ilaçları bırakıp negatif düşünme burda bi arkadaşımız 9.gün idrarda negatif gördü sonra test gününde kanda pozitif gördü

Beni de ekler misiniz bugün adet oldum. Yarın transfer sürecim başlıyor 5.gün embriyosu olacak kısmetse. İlk denemem yaş 32

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…