Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Herkesin bünyesine göre değişiyor. Benim 8. Gün de silindiği olmuştu 9-10 da da

Herkesin bünyesine göre değişiyor. Benim 8. Gün de silindiği olmuştu 9-10 da da
Hmm ya benim hiç umudum yok tamamen prosedür gereği yapıyoruz da bari böyle çift çizgi göreyim dedim diğer aşılamada hiç test yapamamıştım. 1 tane daha testim var onu da haftaya bugün yapsam kesin sonuç olur heralde

Protein ağırlıklı beslenme fafydalı diye hatırlıyorum. Yoğurt ayran iyi gelebilir. Ödem yapacak şeyler tüketme

Kızlar ben antidepresan ilacı kullanıodum yarıma düşürdüm onuda 3 günde bir alıorum ama aksiyetem çok yükseldi hep dualar ediorum ama mesela kendimi en son mol gebeliği araştırırken buldum

Ay histereskopi sonraasi transfer desimi beni bi heyecan sarıyor

Merhaba arkadaslar. 19 martta, dondurulmus 5.gün embiriyosu transfer oldum. Bugün transfer hariç 8. Günüm ,sabah ilk idrarla test yaptım. Erken gebelik testi yaptim. Maalesef negatif cikti. 10. Gün kan vercegim normalde. Ama ben yarin kan verecegim.:) bu şekilde umutsuz gidip, pozitif alan oldu mu?

arkadaşlar 6şubat amh 0.29 27mart 0.019 böyle bir düşüş normal mi farklı hastanelerde yapıldı diye mi bilmiyorum ama bugün doktorum tarafından tüp bebeğe yönlendirildim çok üzgünüm korkulacak bir süreç mi fikirlerinize ihtiyacım var

Maddi ve psikolojik olarak zor. Yoksa ağrı sızı açısından zor değil.

Her iki hastanesinin de referans değerleri aynı mi? Öncelikle onu inceleyin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…