- 24 Kasım 2015
- 1.071
- 477
- 123
- 30
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.241
Herkesin bünyesine göre değişiyor. Benim 8. Gün de silindiği olmuştu 9-10 da daKızlar bugün çatlatma iğnesinin 6. Günü aşılamanın da 4. Günü. Geçen aşılamada hiç test bile yapamadan regl olduğum için bunda öylesine yapmak istedimyani yalancıda olsa çift çizgiyi görmek mutlu etti ovitrellenin etkisi ne zamana geçiyor bilgisi olan var mı?
Hmm ya benim hiç umudum yok tamamen prosedür gereği yapıyoruz da bari böyle çift çizgi göreyim dedimHerkesin bünyesine göre değişiyor. Benim 8. Gün de silindiği olmuştu 9-10 da da
Protein ağırlıklı beslenme fafydalı diye hatırlıyorum. Yoğurt ayran iyi gelebilir. Ödem yapacak şeyler tüketmeÇok geçmiş olsun canım ya inşallah bu sefer olur transferin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniBilmiyorum canım ama soda ve yeşilçay yükseltiyo diye okudum onları tüketiyorsam tüketme istersen
Diğer ilaçları da aldınız mı? Benim gonalf fazla kaldı. bu akşam ovitrel yapıyorum ctesi opu inşallahBuzdolabında saklıyorum kuzum hiç açmadım doktorum zor bulunuyor erkenden aramaya başla dedi ama çok şükür ilk gün buldum
Ay hadi inşAllah canım benm7 Nisan benimki canım
İnş canım sende inş hayırlısıyla keseyi görürsün canım benimAy hadi inşAllah canım benm
Ay histereskopi sonraasi transfer desimi beni bi heyecan sarıyorErken test vermekte üzebiliyor canım işte gerçi bende evde idrar testi yapıyordum orda pozitifti hep umutlanmıştım pozitifi görünce ama kan verme günümde kan verince 8 çıkmıştıBenim negatifin üstüne histeroskopi oldu canım bu ay da 3 Nisanda transferim olcak Allahın izniyle 1 ay bekletme kararı alırsada vardır bi bildiği kuzum tabiki ama inşallah en yakın zamanda alırsın bebeğini kucağına
Mol gebelik ne kız. Neden öyle şeyler araştırıyorsun kafanı karıştırıyorsunKızlar ben antidepresan ilacı kullanıodum yarıma düşürdüm onuda 3 günde bir alıorum ama aksiyetem çok yükseldi hep dualar ediorum ama mesela kendimi en son mol gebeliği araştırırken buldum
Daha almadık canım regl bekliyoruz kontrolde yazacakmış. Ovitrelle zor bulunduğu için önceden aramaya başla dediDiğer ilaçları da aldınız mı? Benim gonalf fazla kaldı. bu akşam ovitrel yapıyorum ctesi opu inşallah
Ovitrelle çok pis ya, bende 12. gün yalancı pozitif göstermiştiHmm ya benim hiç umudum yok tamamen prosedür gereği yapıyoruz da bari böyle çift çizgi göreyim dedimdiğer aşılamada hiç test yapamamıştım. 1 tane daha testim var onu da haftaya bugün yapsam kesin sonuç olur heralde
Ne bilim cano ya şizofrenlik işteMol gebelik ne kız. Neden öyle şeyler araştırıyorsun kafanı karıştırıyorsun
Maddi ve psikolojik olarak zor. Yoksa ağrı sızı açısından zor değil.arkadaşlar 6şubat amh 0.29 27mart 0.019 böyle bir düşüş normal mi farklı hastanelerde yapıldı diye mi bilmiyorum ama bugün doktorum tarafından tüp bebeğe yönlendirildim çok üzgünüm korkulacak bir süreç mi fikirlerinize ihtiyacım var
Her iki hastanesinin de referans değerleri aynı mi? Öncelikle onu inceleyin:)arkadaşlar 6şubat amh 0.29 27mart 0.019 böyle bir düşüş normal mi farklı hastanelerde yapıldı diye mi bilmiyorum ama bugün doktorum tarafından tüp bebeğe yönlendirildim çok üzgünüm korkulacak bir süreç mi fikirlerinize ihtiyacım var
28 yaşındayım henüz 5aydır deniyorduk amh düşük olunca doktorum vakit kaybetmeyin dedi. Rahim filmi çekilmeden böyle bi yönlendirme normal mi yoksa ona tüp bebek merkezinde mi bakılacak acabaMaddi ve psikolojik olarak zor. Yoksa ağrı sızı açısından zor değil.
Olsun bu günümüze şükür buradasınız ya eskisinden daha coştururuz burayi. Bol bol pozitifler hamişler dolu olcak burasiAynen canım valla çok zorlandım o güzden ya
Ay inş canım yaOlsun bu günümüze şükür buradasınız ya eskisinden daha coştururuz burayi. Bol bol pozitifler hamişler dolu olcak burasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?