Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Peki bir şey sorucam. Ben muhtemelen Nisan'da adet olucam Nisan'da transfer işi oluyor mu bilginiz var mı. Amin inşallah hepimize. Transferin olumlu olur inşallah

Beni de ekler misiniz yaş 41 ilk denemem olacak 5. Gün embiryosu,kıymetli arkadaşlar biz Haziran'da embiryomuzu dondurduk,gecen at transfer hazırlık sürecinde rahim kalınlığı 10.5 mm çıktı ama progesteron 15 çıkınca transferim iptal oldu şimdi yeniden başladık ilaç kullanmaya çok endişeliyim yine progesteron yüksek çıkar diye acaba benzer süreçten geçen oldumu

bilmiyorum giremedim sonra geri girdim yanlış anlaşılma olmuş heralde ama hemen geri geldim kızlarada öyle olmuş girince gördüm neyse geldik ya gerisi boş
Aynen gelmiş geçmiş olsun iyi ki geldiniz. Nasıl bir yanlış anlaşılma oldu bilmiyorum ama iyi ki buradasınız

Kızlar merhaba az önce mesaj geldi 3 ündeki randevum iptal edilmiş. Şehir hastanesinde veya devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran car mı aranızda. Doktor bana 2. Gün gel demişti napıcaz 9 günlük tatilde çok moralim bozuldu

Doktorunuz ulaşa bilmeniz için numara verdi mi size? Veya hastaneyi bir arayın nöbetçi vs biri vardır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…