- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.201
Peki bir şey sorucam. Ben muhtemelen Nisan'da adet olucam Nisan'da transfer işi oluyor mu bilginiz var mı. Amin inşallah hepimize. Transferin olumlu olur inşallahErken test vermekte üzebiliyor canım işte gerçi bende evde idrar testi yapıyordum orda pozitifti hep umutlanmıştım pozitifi görünce ama kan verme günümde kan verince 8 çıkmıştıBenim negatifin üstüne histeroskopi oldu canım bu ay da 3 Nisanda transferim olcak Allahın izniyle 1 ay bekletme kararı alırsada vardır bi bildiği kuzum tabiki ama inşallah en yakın zamanda alırsın bebeğini kucağına
Bende diyorum bu işte bir terslik var dedim amaYok canım bahçeci değil üniversite hastanesiydi
bilmiyorum giremedim sonra geri girdim yanlış anlaşılma olmuş heralde ama hemen geri geldim kızlarada öyle olmuş girince gördüm neyse geldik ya gerisi boşNoldu sizeeeeeeee
Nerdesiniz noldu ya size hele sen hele sen niye gittin
Nasılsın canım sana bişey soracam senin değerlerin nasıl ilerlemişti kuzumBende diyorum bu işte bir terslik var dedim ama
Aynen gelmiş geçmiş olsun iyi ki geldiniz. Nasıl bir yanlış anlaşılma oldu bilmiyorum ama iyi ki buradasınızbilmiyorum giremedim sonra geri girdim yanlış anlaşılma olmuş heralde ama hemen geri geldim kızlarada öyle olmuş girince gördüm neyse geldik ya gerisi boş
Olur canım niye olmasın ki yeterki kist vs olmasınPeki bir şey sorucam. Ben muhtemelen Nisan'da adet olucam Nisan'da transfer işi oluyor mu bilginiz var mı. Amin inşallah hepimize. Transferin olumlu olur inşallah
7. Günde 388 9. Günde 778 13. Günde yani test gününde 4000 canımNasılsın canım sana bişey soracam senin değerlerin nasıl ilerlemişti kuzum
SevindimmOlur canım niye olmasın ki yeterki kist vs olmasınAmin inşallah kuzum çok sağol
Aynen canım valla çok zorlandım o güzden yaAynen gelmiş geçmiş olsun iyi ki geldiniz. Nasıl bir yanlış anlaşılma oldu bilmiyorum ama iyi ki buradasınız
Maşallah kuzum bnm 12.gün 436 16.gün 2982 geldi yarında gidecem inş kese için7. Günde 388 9. Günde 778 13. Günde yani test gününde 4000 canım
Ayyy senin değerin çok güzel yükselmiş maşallahMaşallah kuzum bnm 12.gün 436 16.gün 2982 geldi yarında gidecem inş kese için
Hadi hayırlı olsun canım maşallahMaşallah kuzum bnm 12.gün 436 16.gün 2982 geldi yarında gidecem inş kese için
Dün dedim ya sana şeninde birden daha fazla yükselecek kuzumAyyy senin değerin çok güzel yükselmiş maşallah
Benim 11.gün 206,54 /// 13.gün 510,58 /// 15.gün 882,94
11.gün başka yerde 13 ve 15 aynı yerde yapıldı.
Cumaya inşallah benimde yükselir
Canım karın ultrasyonunnda görünür mi senceHadi hayırlı olsun canım maşallah
Ayy bilmiyorum. İnşAllah yükselir.tedirgin oluyorum açıkcasıDün dedim ya sana şeninde birden daha fazla yükselecek kuzum
Kaç haftalıktı canım senin minnoşCanım karın ultrasyonunnda görünür mi sence
Doktorunuz ulaşa bilmeniz için numara verdi mi size? Veya hastaneyi bir arayın nöbetçi vs biri vardır diye düşünüyorumKızlar merhaba az önce mesaj geldi 3 ündeki randevum iptal edilmiş. Şehir hastanesinde veya devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran car mı aranızda. Doktor bana 2. Gün gel demişti napıcaz 9 günlük tatilde çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?