- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.181
Merhabalar ben yeniyim tüp Bebek yaptırmadım ama Eylül gibi düşünüyoruz sizi uzaktan takip ediyorumEvet evet zaten Nisan içinde başlık attım çünkü biliyordum benim ki Nisan ayına sarkacak hamile kalana kadar buradayız canım benim o konuda rahat ol
Sanırım bu hem doktoruna, prokolüne ve rahime bağlı ama emin değilim.Bu transferim olumsuz olursa diğer transferim hangi aya kalır bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
Çok şükür ya aman hep buralarda olun lütfenAh kuzum anlamadımkii noldu niye oldu yanlış anlaşılma heraldeAman çok şükür geldikk
Hemen olumsuzu düşünme bu ay olcak olmama ihtimaline odaklanma canımm☺Süreç vücuduna bağlı kuzum ama düşünme bunları bu ay olcak inanıyorum benBu transferim olumsuz olursa diğer transferim hangi aya kalır bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
Ah kuzucummm ya geldik geldik çok şükürÇok şükür ya aman hep buralarda olun lütfen
Kuzum sen ne zaman gitceksin kontrole bayramdan sonra mıÇok şükür ya aman hep buralarda olun lütfen
Amin canım benim Allah razı olsun inşallah Allah'ın izniyleİnşallah Sım sıkı tutunur bebeğin. Bayram sonrası müjdeli haberlerimizi alırız.
Test vermişmiydin canım sen hatırlayamadım benBu transferim olumsuz olursa diğer transferim hangi aya kalır bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
22 ve 16 kimyasalTest vermişmiydin canım sen hatırlayamadım ben
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah bu sefer olur transferin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğinimerhaba sizleri okudum herşeye yetişemedim ama ilk trasfer sürecimde ohss olmuştum trasferim ertelenmiştir. olumsuz oldu şimdi yine başlıyorum yine olurmu acaba sendromdan bilgisi olan yada olmasındiye ne yapılır bilen var mı
e2 değerim yüksek amh yüksek nasıl düşürcem
Ayy canım ya benimde kimyasal oldu ilki. Vardır bunda da bi hayır inşallah 2.ye tutunur bebişin22 ve 16 kimyasal
Merhaba, benim bu konuyla pek bir bilgim yok ama bu ohss olma durumunu okudukça benim doktorumun bana dediği hep aklıma geliyor.merhaba sizleri okudum herşeye yetişemedim ama ilk trasfer sürecimde ohss olmuştum trasferim ertelenmiştir. olumsuz oldu şimdi yine başlıyorum yine olurmu acaba sendromdan bilgisi olan yada olmasındiye ne yapılır bilen var mı
e2 değerim yüksek amh yüksek nasıl düşürcem
Daha doktorla görüşmedim. O bana cuma ver dedi ben dün verdim. Yarın görüşürüz heralde. Muhtemelen bir ay ara verecek gibu geliyor. Üzüldüm canım senin kacdindegerin. Umarım inşallahAyy canım ya benimde kimyasal oldu ilki. Vardır bunda da bi hayır inşallah 2.ye tutunur bebişinDoktorun regli olunca aramanı söylemedi mi?
Canim benim kontrolüm yarın birde ayin 3. De 9 nisanda da transfer bakalim. Bugün de dedim de 9 olmasin diye olmuyormuşKuzum sen ne zaman gitceksin kontrole bayramdan sonra mı
Erken test vermekte üzebiliyor canım işte gerçi bende evde idrar testi yapıyordum orda pozitifti hep umutlanmıştım pozitifi görünce ama kan verme günümde kan verince 8 çıkmıştıDaha doktorla görüşmedim. O bana cuma ver dedi ben dün verdim. Yarın görüşürüz heralde. Muhtemelen bir ay ara verecek gibu geliyor. Üzüldüm canım senin kacdindegerin. Umarım inşallahsenin belli mi diğer transferin
İnşallah iyi geçer hep muayenelerin kuzumCanim benim kontrolüm yarın birde ayin 3. De 9 nisanda da transfer bakalim. Bugün de dedim de 9 olmasin diye olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?