Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İlaç kullanıyorken adet olmazsın canım merak etme İnşallah tutunma ağrısıdır tutunuyordur bebişin

Anladım canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

Canlar selamlarrrrrrr
Yokluğumdaki tüm mesajları okumaya çalıştığım için varlığımda da sesim çıkmadı Yeni gelenler hoşgeldinizzzz, dilerim sizlerin de güzel haberleriyle seviniriz Pozitifi gören, keseyi gören, tedavisine başlayan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın Rabbim hepimizin sürecini hayırla, sağlıkla, kolaylıkla tamamına erdirsin ve hepimiz minik mucizelerimize kavuşalım inşaallah

Kızlar bende kan verdim değerim 183 ten 479 a yükselmiş Dr artık kan verme dedi.Ayin 2 si gibi kese için Dr a gideceğim
Çok şükür inşAllah hayırlısıyla keseside görürsün canım
Bende yarın vereceğim tekrar 1500 civarı olursa cumartesi inşAllah kese görmeye gideceğim

Değeriniz kaç gün arayla baktırdınız?

Çok sağ ol canımİnş sende cumartesi keseyi görürdünCanim değerim 2 günde bir yaptım

Selam kızlar
Tem yumurtamızı 17,5 mm yaptık bugün son iğne alıyorum. Cumartesi yumurtayı alacaklar umarım embriyomuz oluşur ve 2 nisanda transfer olur. Duya çok ihtiyacım var.

Aleyküm selam
Maşallah çok sevindim dilerim o tek yumurta Altın embriyon olur Çok Amin Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah o da sonra pırlanta olsun Amin Ecmain inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…