- Konu Sahibi mayala katar
- #7.161
Rabbim yardımcın olsunSelam kızlar
Tem yumurtamızı 17,5 mm yaptık bugün son iğne alıyorum. Cumartesi yumurtayı alacaklar umarım embriyomuz oluşur ve 2 nisanda transfer olur. Duya çok ihtiyacım var.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yardımcın olsunSelam kızlar
Tem yumurtamızı 17,5 mm yaptık bugün son iğne alıyorum. Cumartesi yumurtayı alacaklar umarım embriyomuz oluşur ve 2 nisanda transfer olur. Duya çok ihtiyacım var.![]()
Merhaba kızlar yarın Allah'ın izniyle transferim var dualarınıza ihtiyacım var![]()
Çok çok teşekkür ederim mayala. Bu yola başvuranların emeği boşa gitmesin. Gerçekten çok zor. Her akşam iğne vur iki güne bir kontrole git. Yediklerine dikkat et. Tüm herşeyi iptal ediyorsun. Gerçekten çok zor. Rabbim herkesin işini kolaykaştırsın.Aleyküm selam
Maşallahçok sevindim
dilerim o tek yumurta Altın embriyon olur Çok Amin Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah o da sonra pırlanta
olsun Amin Ecmain inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
![]()
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun Allah hepimize burda güzel pozitif haberi vermeyi nasip etsin inşallahİnşallah şimdiden hayırlı uğurlu olsun yarın bebişini al gel dilerim annesine sıkı sıkı tutunur bırakmaz Allah’ın izniyle sağlıcakla yerleşsin büyüsün inşallah dualarımız seninle canım herşey gönlünce olsun![]()
İnşallah Sım sıkı tutunur bebeğin. Bayram sonrası müjdeli haberlerimizi alırız.Merhaba kızlar yarın Allah'ın izniyle transferim var dualarınıza ihtiyacım var![]()
Çok çok teşekkür ederim mayala. Bu yola başvuranların emeği boşa gitmesin. Gerçekten çok zor. Her akşam iğne vur iki güne bir kontrole git. Yediklerine dikkat et. Tüm herşeyi iptal ediyorsun. Gerçekten çok zor. Rabbim herkesin işini kolaykaştırsın.
Canim ya nerdesinizzzz sizzz noldu size buralardaKuzuum geldimmYa bişey olmuş ama anlamadım neden banlandığımı. Açıldı şimdi benim hesabım yanlış mı oldu noldu anlamadımki
![]()
Noldu sizeeeeeeeeAy canım bende anlamadım ne olmuş benimkide yeni açıldı yanlış anlaşılma oldu heralde![]()
Nerdesiniz noldu ya size hele sen hele sen niye gittinEvet evet geldim Elhamdüllilah kavuşturan Rabbime hamdolsunsizi çok özledim kızlarım dün gece mesajlarınızı okudum ağladım sizi o kadar benimsemişim ki sizi çok seviyorum
![]()
Yani canim kendi adima sen yoksun diğer arkadaşlar yok yazasım gelmedi.Öyle değil aslında şimdi aktif olunca diğer kişiler de otomatik olarak katılıyor ama sessiz olunca ilgi çekmiyor diyeyimçok şükür dilerim bir daha sıkıntı olmaz yönetimden Allah razı olsun erken çözüldü yoksa 1 ay olmuyacaktık
![]()
Hoşgeldin canim ohhh be topigimiz eski haline geliyorSelamlar canım kızlarrrrr![]()
En son yumurtan yeterli büyüklüğe geldiğinde doktoır sana gün ve saati söyler. Yumurtaları çatlatıp öyle alıyorlar. Daha doğrusu çatlatılan şey folikül onun içerisinde yumurta çıkar. Yumurtayı alıp spermle dölleyecekler işte :)Kızlar daha tedavim başlamadı adet bekliyorum ama doktorum bana ovitrelle aldırdı. Onu nasıl kullanıyoruz tedavi içerisinde? Çatlatma iğnesi değil mi? Çatlamadan toplaması gerekmiyor mu?mayala katar
Canim ben en basta tüp bebek başlangıç gibi bir ücret odedim. Opuya kadar olan tahlilleri ve kontrol muaynesini kapsiyordu. Embriyo dondurma ücreti veriliyor ama rahim dinlendirme ücreti ödemedimBurda biriyle bu konuyu yazıştık, kimdi hatırlamıyorum şu an
mayala katar ve M Maralim2019 siz hatırlıyormusunuz?
Hastaneye verilen ücretler farklı doktora farklı ekstra dondurma ücreti farklı artı rahim dinlendirmeye para verilmiş.
Çok teşekkür ederimEn son yumurtan yeterli büyüklüğe geldiğinde doktoır sana gün ve saati söyler. Yumurtaları çatlatıp öyle alıyorlar. Daha doğrusu çatlatılan şey folikül onun içerisinde yumurta çıkar. Yumurtayı alıp spermle dölleyecekler işte :)
Amin inşallah kuzum herşey yolunda transferim olcakİnşallah canım benim Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın dilerim Allahım hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağımızı doldursun inşallah![]()
Ayy maşallah kuzumKızlar bende kan verdim değerim 183 ten 479 a yükselmişDr artık kan verme dedi.Ayin 2 si gibi kese için Dr a gideceğim
![]()
Ah kuzum anlamadımkii noldu niye oldu yanlış anlaşılma heraldeCanim ya nerdesinizzzz sizzz noldu size buralarda![]()
AminMaşallahRabbim en güzel sağlıklı şekilde ilerlemesini nasip etsin
![]()
İnşallah canım akıtacağınız gözyaşınız sadece sevinç gözyaşları olsunAmin Ecmain inşallah canım Allah razı olsun dilerim bizde böyle güzel haberler alırız sevinçten ağlamak nasip olsun inşallah![]()