Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba kızlar yarın Allah'ın izniyle transferim var dualarınıza ihtiyacım var 🙏🏻🙏🏻♥️

İnşallah şimdiden hayırlı uğurlu olsun yarın bebişini al gel dilerim annesine sıkı sıkı tutunur bırakmaz Allah’ın izniyle sağlıcakla yerleşsin büyüsün inşallah dualarımız seninle canım herşey gönlünce olsun 🤲🥹👼🥰

Aleyküm selam 👋
Maşallah 🧿 çok sevindim 🥹 dilerim o tek yumurta Altın embriyon olur Çok Amin Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah o da sonra pırlanta 💎 olsun Amin Ecmain inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 🤲❤️🥹👼
Çok çok teşekkür ederim mayala. Bu yola başvuranların emeği boşa gitmesin. Gerçekten çok zor. Her akşam iğne vur iki güne bir kontrole git. Yediklerine dikkat et. Tüm herşeyi iptal ediyorsun. Gerçekten çok zor. Rabbim herkesin işini kolaykaştırsın.

İnşallah şimdiden hayırlı uğurlu olsun yarın bebişini al gel dilerim annesine sıkı sıkı tutunur bırakmaz Allah’ın izniyle sağlıcakla yerleşsin büyüsün inşallah dualarımız seninle canım herşey gönlünce olsun 🤲🥹👼🥰
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun Allah hepimize burda güzel pozitif haberi vermeyi nasip etsin inşallah🙏🏻 🤲🏻

Çok çok teşekkür ederim mayala. Bu yola başvuranların emeği boşa gitmesin. Gerçekten çok zor. Her akşam iğne vur iki güne bir kontrole git. Yediklerine dikkat et. Tüm herşeyi iptal ediyorsun. Gerçekten çok zor. Rabbim herkesin işini kolaykaştırsın.

Amin canım benim Rabbim çektiğimiz sıkıntılar karşısında cümlemizi evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsunlar Rabbim Salih ve Saliha kullarından eylesin inşallah 🤲 Amin Ecmain inşallah 🤲🥹❤️

Ay canım bende anlamadım ne olmuş benimkide yeni açıldı yanlış anlaşılma oldu heralde 🙄
Noldu sizeeeeeeee
Evet evet geldim Elhamdüllilah kavuşturan Rabbime hamdolsun 🤲 sizi çok özledim kızlarım dün gece mesajlarınızı okudum ağladım sizi o kadar benimsemişim ki sizi çok seviyorum 😘🥹
Nerdesiniz noldu ya size hele sen hele sen niye gittin 😰😰😰

Kızlar daha tedavim başlamadı adet bekliyorum ama doktorum bana ovitrelle aldırdı. Onu nasıl kullanıyoruz tedavi içerisinde? Çatlatma iğnesi değil mi? Çatlamadan toplaması gerekmiyor mu? mayala katar mayala katar

Öyle değil aslında şimdi aktif olunca diğer kişiler de otomatik olarak katılıyor ama sessiz olunca ilgi çekmiyor diyeyim 🫣 çok şükür dilerim bir daha sıkıntı olmaz yönetimden Allah razı olsun erken çözüldü yoksa 1 ay olmuyacaktık 😅🥺
Yani canim kendi adima sen yoksun diğer arkadaşlar yok yazasım gelmedi.😰😰 Ama gercekten H hayal93 çok iyidi bu süreçte 👏👏 1 ay ben duramazdım siz yokken 😥😥

Kızlar daha tedavim başlamadı adet bekliyorum ama doktorum bana ovitrelle aldırdı. Onu nasıl kullanıyoruz tedavi içerisinde? Çatlatma iğnesi değil mi? Çatlamadan toplaması gerekmiyor mu? mayala katar mayala katar
En son yumurtan yeterli büyüklüğe geldiğinde doktoır sana gün ve saati söyler. Yumurtaları çatlatıp öyle alıyorlar. Daha doğrusu çatlatılan şey folikül onun içerisinde yumurta çıkar. Yumurtayı alıp spermle dölleyecekler işte :)

Burda biriyle bu konuyu yazıştık, kimdi hatırlamıyorum şu an
mayala katar mayala katar ve M Maralim2019 siz hatırlıyormusunuz?
Hastaneye verilen ücretler farklı doktora farklı ekstra dondurma ücreti farklı artı rahim dinlendirmeye para verilmiş.
Canim ben en basta tüp bebek başlangıç gibi bir ücret odedim. Opuya kadar olan tahlilleri ve kontrol muaynesini kapsiyordu. Embriyo dondurma ücreti veriliyor ama rahim dinlendirme ücreti ödemedim

Back
X