• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı durum bende de var canim ilk evliliğimden iki kızım var şimdi yeni evliyim eşimin çocuğu yok onunda eski evliliğinde 15 yıl olmamış benim eşim de yurt dışında y

Canım çok az yer yapıyor sperm dondurma işlemi benim kafamda belirlediklerim yapmadı aradım aynı şekilde eşim Türkiye'ye geldiğinde dondurduk o gidince ben devam ettim
İnşallah bir an önce kucağınıza alırsınız bebeğinizi… bu süreci eşiniz olmadan tek başınıza geçiriyor olman da çok zor, umarım destek olacak başka yakınların vardır ❤️

Benim Pazartesi transfer günümdü, transfer günü hariç ikinci gün.
Biliyorum belirti aramamak lazım ama ikinci üçüncü günde nasıl geçti nasıldınız?
Benim sol tarafımda kasık bölümünde bi ağrı değil ama ağırlık var ama bu transferden öncede vardı sanırım progestandan kaynaklı diye düşünüyorum
Bugünde solumda mide tarafında var sabah bi böyle birden ağrı girdi ama dayanılmayacak gibi değil
Acaba dün fazlamı yemeği kaçırdım akşam 😂
Bende de bilumum ağrı var transfer arkadaşım, kasıkta, belde, başım da ağrıyor… dün akşam mide bulantısı da oldu. Daha önce tutan transferimde bu kadar erken mide bulantısı olmamıştı… hadi bakalım

Ben oruç tutamıyorum zaten kullandığım ilaçlardan dolayı
Sabah 9’da folikasit, progestan iğne ve estrofem
Saat 13’de estrofem
Saat 17’de estrofem
Saat 21’de progestan iğne

Ya bugün günlere baktım dedim ki daha iki gün geçmiş transfer sonrası ikinci gün
Sanki bana bir hafta geçmiş bir hafta kaldı diye düşünüyordum 😂
Beni de zorladı bıraktım istemeyerek kuzum.. O yüzden sürekli kendini oyalayacak şeyler bulmanı tavsiye ederim yoksa darlanıyor insan 😅

Arkadaşlar IVIG serum alan var mı bu tedavisinde veya daha önceki bir tedavisinde? Doktor her ek tedavide olduğu gibi bunun da garantisi yok dedi ama geçen sefer intralipid yaptırmıştık ve 6. haftada kalbi durdu, bu sefer son embriyomuz diye Octagam serum aldım bakalım bir farkı olacak mı

Kızlar merhaba test yapacaklara bol pozitif ; pozitif görenlere de sağlıklı ilerleyişler diliyorum :)

Bizde sebepsiz infertilite var 2-2,5 yıldır deniyoruz eylülden beri özel bir hastanede bilfiil Klomen/femara+gonal f/Menopur+ Ovitrelle tedavisi görüyorduk ama hiç gebelik oluşmadı. Bende bulunduğum ilde 2023 yılında infertilite ve tüp bebek merkezi açılmış şehir hastanesinde 6 martta şehir hastanesinde gittim. Amh ve diğer kan testleri istedi ve 2 yıl önce 1.71 olan Amh'ım 0,57 çıktı doktoruma yazdım ve aşılama sartı ortadan kalkıyor direk tüp bebek yapıcaz dedi ve reglimin 2. günü gideceğim. Sizin Tüp bebek süreciniz döngünüzün ne zamanı başlamıştı bilgi verebilir misiniz acaba?

Kızlar merhaba test yapacaklara bol pozitif ; pozitif görenlere de sağlıklı ilerleyişler diliyorum :)

Bizde sebepsiz infertilite var 2-2,5 yıldır deniyoruz eylülden beri özel bir hastanede bilfiil Klomen/femara+gonal f/Menopur+ Ovitrelle tedavisi görüyorduk ama hiç gebelik oluşmadı. Bende bulunduğum ilde 2023 yılında infertilite ve tüp bebek merkezi açılmış şehir hastanesinde 6 martta şehir hastanesinde gittim. Amh ve diğer kan testleri istedi ve 2 yıl önce 1.71 olan Amh'ım 0,57 çıktı doktoruma yazdım ve aşılama sartı ortadan kalkıyor direk tüp bebek yapıcaz dedi ve reglimin 2. günü gideceğim. Sizin Tüp bebek süreciniz döngünüzün ne zamanı başlamıştı bilgi verebilir misiniz acaba?
Adetin ikinci günü rahim muayenesinden sonra yumurta büyütme ilaçlarıyla başlıyorlar. Sık kontrole çağırıp her gidişinde yumurtaların çapını ölçüyorlar, istenen büyüklüğe gelince anesteziyle yumurtalarını topluyorlar. Döngünün ortasını biraz geçiyor… aynı gün eşin de numune veriyor ve laboratuarda ikisini buluşturuyorlar 🙂

Arkadaşlar bir şey danışacağım. İğne kullanım aşamasındayım. Nasipse opu pazartesi.
Tüm değerlerim normal ama Gonal f 900 3. Kutu yazıldı bu kadar çok gonal f kullanımı denk gelmemiştim normal mi? Fikri olan yazabilir mi sizler ne kadarlık dozda kullanmıştınız

Bende pazartesi oldum, bende aynısını düşünüyorum.
Transferden önce herkese biraz bekle sabret demesi kolaydı benim için.. gel şimdi kendin bekle 😂
Yaaa testlerimiz aynı sayılır o zaman gerçi benimki 3.gün embriyosu senden sonra çıkar muhtemelen iki gün kaybım oluyor 🤣 inş bol pozitifli bi topik olur bayrama sevinerek gireriz 🙏

Canım dışarıda değilsen günlük ped kullanma bendede bir kısmı geri geliyor yatınca daha az geliyor ben bu dönemde granül sabunla çamaşırları
bende durunun aldım granül sabununu, bide going zeero diye bi organik deterjan buldum. Onu kullanıyorum. Artık ne yiyelim ne içelim , ne kullanalım hangisi daha az zararlı diye diye hepimiz uzman olduk :KK48:
Yapma ya o zaman kan pıhtılaşması oluyor sanırım
evet canım . Benim genetik yatkınlığım çok yüksekmiş, 55/60 yaşından sonrada hep kullanmam gerekecekmiş.

Bende de bilumum ağrı var transfer arkadaşım, kasıkta, belde, başım da ağrıyor… dün akşam mide bulantısı da oldu. Daha önce tutan transferimde bu kadar erken mide bulantısı olmamıştı… hadi bakalım
benimde dün akşamdan beri başım ağrıyo bu sabah midem bulandı. Sanki başım mideme vurdu gibi hissettim. Regl ağrısı gibi arada bi yumurtalıklarıma ağrı vuruyo. Bir de vücut ısım yüksek hep sıcak basıyor ara ara. Acaba diyorum kendi kendime belirti mi arıyorum.:110:

Ben dün akşam dayanamadım 2 gün erken test yaptım 🙈🙈 İkinci silik çizgiyi gördüm sonra hemen polikliniğe gittim gecenin bi vakti kan verdim 103,2 çıktı 🙈🙈 Şimdi perşembeyi bekliyorum tekrar edeceğim testi. Allahım isteyen herkese nasip etsin çok farklı hissediyorum. Bütün sürecimi insta hesabımdan paylaşıyorum, bundan sonra gebelik olursa da paylaşacağım sayfama beklerim faydalı bilgiler var mandalinaliboyoz hesap ismim 😎😎😎
Canım hayırlı uğurlu olsun🧿🧿🍀

Arkadaşlar bir şey danışacağım. İğne kullanım aşamasındayım. Nasipse opu pazartesi.
Tüm değerlerim normal ama Gonal f 900 3. Kutu yazıldı bu kadar çok gonal f kullanımı denk gelmemiştim normal mi? Fikri olan yazabilir mi sizler ne kadarlık dozda kullanmıştınız
Canım hayırlı uğurlu olsun öncellikle.Çok güzel geçsin inşallah Opu ve sonrası. Kişiye özel belirleniyor ilaçlar, hatta benim her tedavimde bile ilaç ve dozları değişti. Ama en son tedavimde günde 375 Gonal-f kullandım. Bende hep 900lük kutu aldım.

Merhaba canım hayırlı olsun inşallah dilerim güzel kaliteli yumurtaların toplanır sonra da kaliteli embriyon olur benim Opu sürecine kadar en az 13 gün hormon iğnesi vuruyorum benim son tedavimde pergoveris 300 ml dozla başladık tam 4 kutu herbiri 900 ml vardı bence herkesin durumuna göre uygulanıyor hatta son 300 ml kaldı doktorum son kontrolde vurma artık gerek kalmadı Opu gününü belirleyince siz mesala kaç doz vuruyorsunuz ondan da olabilir endişe etmeyin herkesin süreci protokolü kendine özgü oluyor dilerim sonunda güzel haberler alırsınız inşallah 🤲

Benim bel ağrım transferden önce başlamıştı
Ama bel ağrısı bende bazen oluyordu önceleri fakat transfer öncesi sanki öncelerine göre bir tık daha fazlaydı
Arada böyle hafif kramplarım oluyor, kramp dediğim sanki adet dönemi geldi çattı kapıya gibi 😂
Mide bulantısı yok şükür

Ben birde transfer günü akşam geldim anca eve
Dün ve ondan önceki gün hiç yatmadım, daha doğrusu evden çalışıyorum ben yatmak yerine oturdum.
Arada bi dolaştım
Dün mutfakta uğraştım kek vs. Bana doktorum iki gün dinlen falan demedi, normal hayatına dön ama yorma koşma dedi

Amin inşallah dilerim sizde yakın zamanda pozitifleri görürsünüz inşallah ben her zaman adetimin 2. Günü iğnelere başladım çünkü ne kadar erken o kadar iyi oluyor bazen geç başlayınca yumurtalar bile kontrolsüz çatlayabiliyor benim yumurtalar çok hareketli heyecanlı 😁 olduğu için iki aşılamam onun için iptal oldu kontrolsüz vakitsiz çatladılar dilerim tedavilerimiz sıkıntısız sorunsuz geçer inşallah 🤲🫶🏻

adetin ikinci günü en geç üçüncü günü istiyorlar.
Genelde ikinci günü olsa iyi olur diyorlar.

Back
X