Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ayyy çok tatlısınnnn Bende çok naz niyaz yapmam o yüzden hiç alışık değil, biraz yapınca modu düşüyor benimkinin Ne yapacağını bilemiyor Ama helal olsun her türlü naza direniyorsa o koca olmuştur

Ben normalde reglimin 2. Günü hormon iğnesine reglin 7. Gününde sabah iğnesine başlıyorum yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye Opu tarihi belli olana kadar her sabah aynı saatte vuruyorum sizin 10. Gün olmuş niye o iğneyi vermemişler hayret dilerim sıkıntısız atlatırsın sürecini inşallah

Valla ben sadede akşam iğne vuruldum o kadar. Koordinatör kadın var önce bi yazdı sonra doktor ilacı iki gün uzatınca onu alma dedi. Hatta doktora da sordum ya çatlarsa diye de yok olmaz dedi. Ama inanılmaz bel ağrım var. Normal adet döngümde ben bunu yaşardım zaten. Yarın sabah kontrolüm var artık. Mecbur bugün beklicem.

Anladım canım inşallah sağlıcakla güzel atlatırsın inşallah

M Maralim2019 ve mayala katar Allahım gönlünüze göre versin inşAllah bu beklediğimiz zamanlar hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde su gibi gelsin geçsin inşAllah
Yaaa güzel kalpli hamişim benim amin inşallah canim bende artik o günleri beklemek ıstiyorum sonra pozitifi sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorum hadi bakalım

Doktorum bugün pazartesi yada çarşamba da ver muhtemeln cuma keseyi görürler dedi benm dr izmire yerleştiği için başka bi hoca bakacak galiba merkezde yada zaten ben kendime bi doktor bulup onla devam edecem canım benim
Canim doktor tercihin nasil olcak sen mi seciyorsun onlar mi doktorunu belirliyor. Birde bu arada ebru hocama tebrik ettim. Üzüldük gitmenize dedim. İzmire beklerim dedi

Normalden fazla yumurta oluşuyodur büyüyolardır o yüzden ağrı vardır belki de

Hoşgeldin canım Tüm süreçlerin tıkır tıkır ilerler de sağlıkla, kolaylıkla ve hayırla bebeğine kavuşursun inşaallah

Amin inşallahçok teşekkür ederim, siz hamilesiniz dimi?
Evet çok şükür hamileyim Yarın kese randevumuz var, umarım herşey yolunda gider de bebeğime kavuşurum Ve tabii buradaki bütün arkadaşlarım da kavuşur ve hatta anne olmayı bekleyen tüm güzel kadınlar hayırla sağlıkla kolaylıkla bebeklerine kavuşur

Ya ne güzel, inşallah her şey güzel olur sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz, amin inşallah banada güzel haberleri sizin gibi almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…