Bende 225 ile başladım 8 gün kullandım 2 gün daha verdi doktor. Benim yumurta çok küçüktü 5 mm idi. Bugün 12 mm ölçüldü yetersiz geldi tabi 2 gün daha uzattı. Bakalım inşallah güzel büyürler. Burda ben tek Gonalf ve yanına dört iğne 12 bin civarıydı. İstanbul pahalıymış.Selam kızlar,
Bugün itibariyle gonal f 900 iğneye başladım doktorum 300 lük dozu uygun gördü. İki kutu aldım şimdilik 16.600 tl civarı İstanbul. Bakalım kontrole gidince belli olacak ne kadar kullanacağı
Gonal f 900 ile 225 kullanıyorum her akşam yanına bir iğne daha veriyor. Akşam 19-20 arasında iğneni vuruyorum.Canım 1 yumurta 1 sperm yetiyor zaten inş olur hayırlısıylatüp bebekte fazla yumurta için fazla doz veriyorlar aslında kaç doz kullanıyorsun gonalf ı? Bende prosedür gereği aşılamadayım öbür ay tüpe geçicem
İnşAllah canım benim hepimiz inşAllah kuzum benim Rabbim yolumuzu kolaylaştırsınİnşallah canım hayırlısıyla dilerim keseyi de görmek nasip olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Canım nasılsın? Gittin mi tekrar doktora?Transfer gününü saymazsak 9. Günüm kan testi negatif iki gün sonra tekrar gel dedi doktorum böyle şeyler olabiliyor dedi ama umudum sıfır çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum çok umutlu gitmistim
El öptürür iban atarızAy evet ya inşallahay birde bayramlık giydiririz burdan el öptürürüz
Öyle şimdiye kadar hızlı geçti şimdi sanki ağırAy transfer gününü öğrendik gün geçmiyor sanki ya
Gerçekten aşkım ya, valla bir an önce bayram gelsinde oyalanalımÖyle şimdiye kadar hızlı geçti şimdi sanki ağırilerliyor biri beni uyutup transfer sonrası uyandırabilir mi rica etsem
İnşallah canım zaman ileriye aksın hayırlısıyla dilerim beklediğimize değecek güzel haberler alalım inşallahGerçekten aşkım ya, valla bir an önce bayram gelsinde oyalanalımbanada ufak doz yapsınlar
Şu an beni tek motive edip kafamı dağıtan şey 1 haftalık tatil hazırlığıÖyle şimdiye kadar hızlı geçti şimdi sanki ağırilerliyor biri beni uyutup transfer sonrası uyandırabilir mi rica etsem
inşallah güzelimmmmİnşallah canım zaman ileriye aksın hayırlısıyla dilerim beklediğimize değecek güzel haberler alalım inşallah
MaşallahŞu an beni tek motive edip kafamı dağıtan şey 1 haftalık tatil hazırlığıcmrtesi uçaktan inip pazar transfere gidecem bavulu açmadan
inşallah güzelimmmm
İnşallah canım benim, artık o zamanlar senide yolcu ediyor oluruz , ne zaman bekliyorsun baby’m adeti, öyle başlayacaksın dimiMaşallahcanım dilerim güzel enerji ️ depolayıp moral motivasyonun yüksek bir şekilde gelip transferini yaparsın inşallah sonu sağlıklı bir şekilde pozitif olsun Allah’ın izniyle
Evet Allah kısmet ederse arkanızdan geleceğim kambersiz düğün olmazİnşallah canım benim, artık o zamanlar senide yolcu ediyor oluruz , ne zaman bekliyorsun baby’m adeti, öyle başlayacaksın dimi
Aşkom taze transfer olursan sende aralık sonu ocak başı annesi olacaksın inşallahEvet Allah kısmet ederse arkanızdan geleceğim kambersiz düğün olmazüç gün kaldı beklenen adet tarihime ilaçları sipariş verdik pazartesi günü teslim alacağız inşallah adetin 2. Günü hormon iğnesine başlarım 6. Gün ilk ultrason olur 7.gün sabah iğnesine de başlayacağım iki olarak ilerleyecek Opu olana kadar bu hafta adet olursam Nisanın ikinci haftası büyük ihtimalle Opu olacağım gibi görünüyor bir aksilik olmazsa Allah’ın izniyle inşallah
Sonuç nasıl oldu peki bir faydası varmı yani tutma ihtimalini yükseltiyor muBana iki transferde yapıldıolursa tekrar yaparız inşallah
Allah'tan ümit kesilmez canım doğru zamanı vardır kendini çok üzme olumsuz sonuca da hazırla amaNegatif çıktı bugün kan testi verdim ama doktorum 12 gün bir daha vermemi istedi
evet değişen bişi olacağını sanmıyorum ama öyle dediği için pazartesi tekrar vereceğim
Embriyo glue yani embriyo yapıştırma canım tutma ihtimalini yükseltiyormuş ben araştırdım onu da doktorum embriyo glue yapıcam dedi işlemi neden yapicagini neden gerekli olduğunu işe ne kadar yaradığını ihtimali ne kadar yükselttiğini falan hiçbir bilgi vermedi o yüzden bende burda bı sormak istedimBu nedir? Bir çok defa okudum bunu nedir tam olarak?
Merhaba canım bı dur daha transfer olmadan ümitsizliğe kapılma böyle negatif başlarsan negatif olur vardır bı bildiği olucak de dua et daha olmadan böyle düşünme lütfen bu kendine zarar strese sokarsın kendini kafada bitirir negatif dersen olmazKızlar mesajları okuyorum da benim pazartesi transferim var dondurulmuş embriyo konulcak yalnız doktorum benden hiç kan almadı hormonlarıma bakmadı reglin 2 günü bakmadı geçen salı günü kontrol vardı gittim rahimden muayene etti ama yine kan almadı sordum gerek yok dedi devlet hastanesinde raporlu olarak tüp bebeğe başladık en azından transfer öncesi kanıma bakması gerekirdi diye düşünüyorum bu arada yumurta toplamadan önce sürekli bakıyordu kan değerlerime ve içimde sıkıntı oluştu şuan pazartesi transfer olacağım ama tutmaz gibi hissediyorum çünkü ilgili olduklarını düşünmüyorum hormonlardaki bir değerin tutarsızlığı negatif ile sonuçlanabilir ve bunun sebebini dahi öğrenemeyeceğim gibi hissediyorum.
Çok haklısın huzursuz olmakta neden böyle yaptı acaba sonuçta bazı hormanlarda önemliBende onada bakmadı sordum gerek yok rahmin içi çok güzel görünüyor bebek için uygun dedi transfer için ilaçlara başlattı beni de içimde huzursuzluk oluştu
Maşallah canım katlanarak artsın inşallah değerlerin sağ salim kucağına al miniginiTransferin 7. Günü dayanadım kaset test yaptım inşallah kandada pozitifi görürüm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?