Hmm anladım canım tlf yasak mı onu bilmiyordum. Google da yazdım ben ordan gordumYok bunların ki o değil, çünkü öyle bir durum değil.
Sanırım özelden telefon numara alıp vermeden kaynaklı @Mune doğrumudur?
Sayfada cezaların açıklaması yazıyor mu bulamadım ben
Benim de aklıma sadece bu sebep geldiYok bunların ki o değil, çünkü öyle bir durum değil.
Sanırım özelden telefon numara alıp vermeden kaynaklı doğrumudur?
Sayfada cezaların açıklaması yazıyor mu bulamadım ben
Evet birde tam şimdi onun süreci başlıyordu ondan nasıl haber alacaz bizAy vallahi yaa, mayala ne güzel herkese destekçi ve herkesle ilgilenen biriydi…
Bilmiırumki kuzum bende göremedim onların hesabımı tamamen silinmişNe kadar sürüyor bu ceza, hiç bir yerde bilgi bulamadım..
Belli oldu mu canım yarın mı çıkıyor sonuç sağlık ocağındaNormalde kan günum yarın sağlık ocağı bugün aldığı için bugün verdim. Varsa çıkar diye düşünüyorumdesteğin için teşekkür ederim. Hepimiz pozitif alalım inşallah
Evet öyle dediler ama yine de ara ara girip e nabiza bakıyorumBelli oldu mu canım yarın mı çıkıyor sonuç sağlık ocağında
Sanırım bir hafta kadar yanlış biliyor da olabilirim. Gerçekten sayfanın adı bile değişmiş ne olabilir yani bu kadar. Ayrıca sayfayı sana geçirdiklerine göre bence mayala komple banlanmış. Yoksa mesajları ve sayfası dururduNe kadar sürüyor bu ceza, hiç bir yerde bilgi bulamadım..
Bende sağlık ocağına gideyim diyordum ama geç çıkıyorsa hastaneye mi gitsemEvet öyle dediler ama yine de ara ara girip e nabiza bakıyorum
Bir gün sonra çıkıyormuş. Bekleyemeyeceksen hastaneye gidebilirsin. Benim hastaneye gitme şansım yoktu bugün o yüzden sağlık ocağına gittim. Hastaneye gitsem şimdiye sonucu öğrenmiştimBende sağlık ocağına gideyim diyordum ama geç çıkıyorsa hastaneye mi gitsem
Canım bilmiyorum 6. Haftada duyan varmı ama bana 7. Haftanın bitimine randevu verdiler. Kalp atışı için.Arkadaslar 6.0 da yim kalp atisini duyamadik normalmi acayip morelim bozuldu?
Bende bulamadım ama formdaki başka konularda daha önce tek ayak cezası yiyenler kısa sürdüğünü söylemiş 1 gün diyenler var umarım yarın dönerler aramızaNe kadar sürüyor bu ceza, hiç bir yerde bilgi bulamadım..
Grup adı değişti, yönetici değişti ve aktif olan birkaç arkadaşımızın hesabı askıya alınmış bizde tam olarak ne olduğunu anlayamadıkKızlar grup adımı değişti
Erken o zamn ya korktum bende☹Canım bilmiyorum 6. Haftada duyan varmı ama bana 7. Haftanın bitimine randevu verdiler. Kalp atışı için.
İnşallah canım benim moral bozmak yok biz bu yaza hamiş giricez rabbimin izniyleNormalde kan günum yarın sağlık ocağı bugün aldığı için bugün verdim. Varsa çıkar diye düşünüyorumdesteğin için teşekkür ederim. Hepimiz pozitif alalım inşallah
Opu sonrası ben de öyleydim maalesef, bir süre sonra geçiyor ama bir kaç gün sürüyor :) kaç yumurta toplanmıştı? Fazla olunca da oluyorMerhaba arkadaşlar dün OPU oldum her şey iyiydi bu gün karnım 3aylik hamile gibibaya şişti sizde de böyle mi oldu? Ve nasıl geçer? Doktoruma ulaşamadım da progestan günde 2tane kullanmam gerektiği söylenildi dünden beri belki de Progeston böyle yaptı. Balonlaşma için ilaçlar var içsem mi acaba ?
12 tane yumurta toplandı bu gun aradılar 8i döllenmek üzere yarın da arıycaz dediler inşallah iyi haber gelir yaOpu sonrası ben de öyleydim maalesef, bir süre sonra geçiyor ama bir kaç gün sürüyor :) kaç yumurta toplanmıştı? Fazla olunca da oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?