mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

sizede afiyet olsun benimki trafiğe kalmış, zaten yemekte daha fırında dizim başlayana kadar gelse bari

sağol canım benimki 5dedimi evde trafik sorunu yok işyeri yakın eve birazdan beni dizide başlar ama misafir geliyo ne etmelibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

slm kızlar
bugün dayanamayıp test yaptım
regliye 3 gün kala
ama ne yazık ki tek çizgisenağlama
bu ay da olmadı ya...:çok üzgünüm:
hayırlısı ama üzülmemek çok zorrr....mafoldumben:çok üzgünüm:

cnm üzülme demicem haklı olarak insan üzülüyo fakat mafoldum demeee lmaz: inş. bugünleride hep birlikte atlatıp güzel haberlerimizi burda paylaşıcaz. umutsuzluğu kapılmak yok çalışmalara hep beraber devammmm opuyorumnanaktan

slm kızlar yazılanların birazını okudum yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum ve inş. güzel ve hayırlı haberler bekliyoruz. nazo ve azizecim umarım sizde hamişsinizdir. inş. bize güzel haberler verirsiniz. hepinizi çok öpüyorum kızlar iyi akşamlar ben dizi izlemeye kaçıyorummm kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canmm :teselli:
kısmet tatlım. inşallah mayısa gelir bebişin :Saruboceq:

..........................................................

kızlar bu listeye beni de alın lütfen..bu ay erken adet oldum ama eskiye göre hesaplayarak(28 günde bir) önümüzdeki adet tarihimin 15 mayıs olacağını düşünüyorum.inşallah adet düzenim bozulmaz çünkü hiç yaşamadığım bişey. ilk defa tam anlamıyla bu ay bebek denemesi yapacağız( geçen ay yumurtlama dönemimde 1 defa korunmadan ilşki yaşadım,diğerlerinde korundum) bu sefer de adetim erken oldu.şimdi yumurtlamamı neye göre hesaplayacağım onu da bilmiyorum.

slm cnm korunmayı bıraktıktan sonra adet düzeni biraz bozuluyo malesef ben ilk bıraktığım zaman adetim 7 gün gecikmişti sonra 4-5 gün sonra dahada erken yani baya karışıyo ama düzene oturuyo merak etme sen genede ortalama olarak yumurtlama gününü hesapla hayırlısı artık ama bu karışıklık baya bi stres yaptırıyor insana adet olmayınca acabaaaa diyosun sonuç ne olursa olsun umudumuzu kaybetmeden yolumuza devammm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…