mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

sağol canım yaa,demek ki olabiliyor.özelden msj yazmıştım ben de sana bu msjı görmeden.başka bir sayfada sen de buna benzer bi şikayet yazmışsın da.bi bak istersen özele:)

cennetkokulum,sen daha yeni üyeymişsin,özelden cvp yazamayabilirsin belki de,burdan da cevaplayabilirsin zaten konuyla alakalı( gerçi az önce yazdığın msj aşağı yukarı cevap olmuş )

evet kızlar korunmayı bıraktıktan sonra benimde adet düzenim değiştiiii normalde gününde olurdum bi geriye bi ileriye çekmeye başaladı

sağol canım yaa,demek ki olabiliyor.özelden msj yazmıştım ben de sana bu msjı görmeden.başka bir sayfada sen de buna benzer bi şikayet yazmışsın da.bi bak istersen özele:)

baktım cnm mesajına 50 mesajım olmadığı için özelden yazamıyorum.deminde dediğim gibi korunmayı bıraktıktan sonra genellikle adet düzeni bozuluyor.banimde senin gibiydi adetim gününden hiç şaşmazdı nezamn korunmayı bıraktım karma karışık oldu.hamile bi arkadaşım vardı teyzesi ebeydi oda bizim gibi sorun yaşamış ve teyzesi onada aynı şeyi söylemiş vücut kendini hazırlıyor gebeliğe tabi bu arada da günler şaşıyor ama merak etme benim 6 ay oldu bazı aylar yumurtlama günlerini takip edemedim özel nedenlerden dolayı buna rağmen son iki aydır adetim tekrar düzene girdi. adetinin 8. veya 10. günlerinden sonra düzenli ilişkilerini oturt en azından gün aşırı yapmaya çalış. bi kaç ay bebek olmasa bile üzülme çünkü vücudun alışacak bu düzene. hakkında hayırlısı cnm umarım bebişin çok bekletmez konuverir göbüşüne opuyorumnanaktan

Doğumkontrol hapından sonra mı? bunlar oluyor akannehir

Mehtap canım ama bana Mehtoş diyebilirsiniza.s.

tamam mehtoşummmm sen öle istiyosan öle olsun senin ilk bebiş mi canım.benim de ilk bebiş heyecanlıyız bu 3. deneme ama bi düzene oturtamadık bu ay epey çalışmıştık ama yine denk gelmedi demek:umursamaz:

benim de eşim korunuyor,ben hiç bir korunma yöntemi uygulamadım.cennetkokulum sağol cevabın için.
hylclk,10 aylık evliyim canım,aslında erken olduğunu düşünüyorduk(bikaç ay daha beklemeyi düşünüyorduk) ama yaz tatilinde evde olduğum için hamileliğin ilk dönemleri yaza gelsin istiyorum o yüzden bu aralar çalışmaları hızlandıracağız:)

kzılar şimdi çıkmam gerekiyor,yarın okurum msjlarınızı,iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…